Dying Light: آب بنوشید و DLCهای بیشتری بگیرید

در ۱۳۹۴/۰۴/۰۵ , 13:15:15
Dying Light, Techland

سازنده بازی Dying Light کمپین «آب بنوش DLC بگیر» را توسعه داد. تکلند دیروز اعلام کرد برنامه خاصی مربوط به نوشیدن و DLC گرفتن تدارک دیده است که در آن طرفداران بازی باید تصویر خود، یا حیوانات خانگی شان را درحال نوشیدن آب با هشتگ DrinkForDLC در صفحه رسمی توییتر Dying Light منتشر کنند و اگر تعداد این توییت ها به حد نساب برسد، DLCهای جدیدی برای Dying Light بصورت رایگان دریافت خواهند کرد.

این برنامه جالب تکلند در اصل واکنش تمسخرآمیزی است به همکاری میان بانجی و ردبول. کمپانی سازنده نوشابه های نیروزا و خالق شوتر اول شخص Destiny توافق کرده‌اند نوشابه‌هایی را با طرح این بازی در آمریکا و کانادا تولید کنند که همراه آن‌، کد دانلود کوئست جدیدی در بسته الحاقی The Taken King قرار گرفته باشد. سازندگان Dying Light سپس در حال نوشیدن آب توییت کردند: «ما هم داریم به جدیدترین روش بازاریابی گیم می پیوندیم!» قرار شد به تمام کسانی که با هشتگ مناسب عکس خود را در حال آب خوردن توییت کنند، پکیج اسلحه جدیدی اعطا شود. وقتی حمایت مردم از این برنامه زیاد شد، تکلند به این فکر افتاد که آن را به یک کمپین تمام عیار تبدیل کند.

تصویر اینفوگرافیکی زیر نشان می دهد برای دریافت هر DLC، چه تعداد توییت لازم است. پیش تر مرحله‌ی اول این کمپین با موفقیت انجام  و کد افزایش ۵۰ درصدی سرعت پیشرفت Agility به افرادی که توییت کرده باشند فرستاده خواهد شد. ضمنا کد دانلود اسلحه‌ای را هم که تکلند قول آن را داده بود در انتهای تصویر مشاهده می کنید.

 


8 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر