بازی System Shock بازسازی می‌شود؟

در ۱۳۹۴/۰۹/۰۷ , 17:15:17
System Shock

فرنچایز «شوک سیستمی» در حال بازسازی بازی اصلی است. و خوشبختانه همانند بازی اصلی قابل اعتماد به نظر می‌رسد.

بازسازی بازی توسط Night Dive توسعه می‌یابد. Night Dive به تازگی عنوان System Shock: Enhanced Edition را عرضه کرده‌است. اکنون که این استدیو با ساخت یکی از عناوین این فرنچایز حق خود را ادا کرده‌است، در حال بازطراحی عنوان کلاسیک این فرنچایز برای سیستم‌های مدرن است. Robert Waters طراح بصری بازی دوباره روی کار آمده‌است و تنها هم نیست.

Stephen Kick رئیس استدیو Night Dive می‌گوید: «ما با اعضای تیم System Shock اصلی در تماس هستیم. منظور من این است که هم عنوان‌های جدید این فرنچایز و هم آپدیت‌هایی که بر روی نسخه‌ی اصلی و غیره صورت می‌گیرند، حال‌وهوای همان عنوان اصلی System Shock را دارند.».

بازی بر روی موتور بازی سازی unity ساخته می‌شود و تا همین حالا هم خوب بنظر می‌رسد. اسکرین شات‌هایی از طراحی بازی را در زیر می‌بینید.

humanoid_mutant_concept_sheet.0

Cyborg_Drone_concept_sheet.0

serve_bot_concept_sheet.0 (1)


5 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

    1. ” :۲۱:
      سیستم شاک جد بازی هایی مثل بایوشاک محسوب میشه. ”
      این جوابیه که تو اکثر انجمنا گرفتم ولی هیچکی واقعا بازیش نکرده بوده.
      در کل اینکه تو زمان خودش، اینقدر از زمانه ی خودش جلو بوده که مورد بی توجهی قرار گرفته.

      ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر