شایعه: فرقه اساسین امپایر سال ۲۰۱۷ عرضه خواهد شد

در ۱۳۹۴/۱۰/۱۵ , 16:00:04
بازی Assassin's Creed, شرکت یوبی سافت (Ubisoft)

چند روزی است که خبرهای زیادی از سوی منابع متفاوت پیرامون برنامه‌های بعدی شرکت فرانسوی یوبی‌سافت در فضای مجازی منتشر شده است، خبرهایی که ممکن است برای برخی ناراحت‌کننده و برای برخی نیز بسیار خوشحال‌کننده باشند. برای جزئیات خبر با دنیای بازی همراه باشید.

بر اساس اخبار منتشر شده از سوی منابع متفاوت، در سال ۲۰۱۶ فرقه اساسین جدیدی را را شاهد نخواهیم بود و نسخه بعد از این سری برای عرضه در سال ۲۰۱۷ برنامه‌ریزی شده است؛ زیرا طبق همین اطلاعات، قرار است تغییرات اساسی در بازی صورت گیرد؛ بازی که به احتمال زیادی داستانش در مصر باستان رخ خواهد داد. البته بنظر می‌رسد این شرکت برای پر کردن جای خالی این سری قرار است بازی دیگری را عرضه کند.

همچنین بنظر می‌رسد نام این پروژه امپایر باشد و توسط استودیو سازنده عنوان فرقه اساسین: بلک فلگ توسعه خواهد یافت. در ادامه گفته شده که در این عنوان، بازی‌بازان احساس یک ویچر را خواهند داشت؛ زیرا بازی پیشرفت بازی‌باز و سیستم مبارزات بصورت آزادانه را خواهد داشت که تمامی این‌ها در دنیایی بسیار رنگارنگ قرار دارند. همچنین بازی‌بار در این عنوان همچنان می‌تواند به پارکور بپردازد و از میان روستاهای مختلف عبور کند که در این بین، قابلیت استفاده از اسب و قایق نیز برای طی کردن مسافت‌های طولانی در بازی قرار دارد؛ زیرا مساحت نقشه بازی سه برابر پرچم سیاه خواهد بود.

نظر شما در این باره چیست، آیا این مدت زمان یک‎‌ساله می‌تواند شما را به نسخه بعدی این سری امیدوار کند؟!


32 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. ایده جالبیه البته اگه یوبی سافت بتونه روایت داستانو به خوبی پیاده کنه
    به نظره من بازی بعدی اساسین یه عنوان متفاوتری خواهد بود چون خود شرکت متوجه شده که به جاده خاکی زده
    نظره شما چیه؟

    ۰۰
  2. وجود استودیو سازنده درفش سیاه خودش نوید دهنده یه عنوان با کیفیت تر در مقایسه با چند نسخه اخیره.
    امیدوارم خوب در بیاد. کی از یه بازی خوب بدش میاد؟حتی اگه سری واقعا لوس شده AC باشه…

    ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر