گربه و کودتا منتشر شد

در ۱۳۹۰/۰۳/۲۹ , 13:42:36
پی سی گیمینگ (PC Gaming)

بازی گربه و کودتا که توسط یک ایرانی در آمریکا طراحی و ساخته شده در زادروز دکتر محمد مصدق یعنی ۲۶ خرداد منتشر شد. موضوع این بازی درباره ی برکناری دکتر محمد مصدق و مرگ اوست. این بازی که کاملاً نوک پیکان انتقادات را به طرف آمریکا و سازمان های اطلاعاتی اش گرفته از طرف آمریکاییان هم مورد تشویق و تمجید قرار گرفته است.

شایان ذکر است که دنیای بازی در شماره ی تیر ماه ویژه نامه ی خود با سازندگان بازی یعنی آقایان کوروش والانژاد و پیتر برینستون مصاحبه ای اختصاصی انجام داده است که خواهید خواند.

از جمله نکات مثبت این بازی موسیقی انتخابی خوب و طراحی بصری منحصر به فرد است.

این بازی در سبک ماجرایی ساخته شده و طبق گفته ی آقای والانژاد به دنیای بازی حدود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه طول می کشد. و در ضمن می توانید گربه و کودتا را از وب سایت رسمی آن به طور رایگان دانلود کنید.

پی سی گیمینگ (PC Gaming)

پی سی گیمینگ (PC Gaming)

پی سی گیمینگ (PC Gaming)

پی سی گیمینگ (PC Gaming)


37 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. سلام، جای تقدیر داره از سازندگان بازی.
    دوستان توجه داشته باشن که بازی انجام داده نشده مثل کتاب نخونده و فیلم دیده نشده است پس صرف اینکه یک دستمایه تاریخی سیاسی داره که نمیشه مشکوک باشه!
    باید بازی کنیم (البته همه اون دوستانی که علاقه مند هستن) تا ببینیم چیه؟!
    سبک بازی هم که ترکیبیه و در نوع خودش جذاب.
    به امبد موفقیت روزافزون صنعت بازی ایران در سراسر پهنه گیتی.

    ۰۰
  2. من بازی کردم. به عنوان یک بازی چندان جالب نیست.بیشتر بعد سیاسی تاکید شده تا بازی. اگه انیمیشنشو می ساختن شاید تاثیر گذار تر بود. جالب این که بعضی جاها افت فریمم داشت.البته بتا بود.خیلی هم کوتاه بود.

    ۰۰
    1. کجاش مشکوکه بازی به این خوبی؟؟؟!!!
      اساسینس از انجمن پول لازمان ۸-O :roll: :lol: 8)
      رو اساسینس کلیک کن ضرر نمی کنی

      ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر