آیا اینفینیتی وارد ندای‌ وظیفه بعدی را برای‌ نسل بعد می‌سازد؟

در ۱۳۹۰/۱۰/۲۹ , 12:13:19
Modern Warfare 3, شرکت اکتیویژن

استودیوی اینفینیتی وارد اعلام کرد که “به یک انیماتور برای کار بر روی تکنولوژی‌ نسل بعد احتیاج دارد.” اگر یادتان باشد قبل تر، استودیو تری آرک هم یک آگهی برای استخدام برای کار روی یک پروژه نسل بعد منتشر کرده بود.

متاسفانه در این آگهی اطلاعاتی در مورد پرژه ی مورد نظر اینفینیتی داده نشده و معلوم نیست که این استودیو قرار است بر روی چه عنوانی کار کند. ولی در E3 سال گذشته اکتیویژن اعلام کرده بود که از Wii U با بازی های محبوب خود همچون ندای وظیفه پشتیبانی خواهد کرد و شایعات رونمایی از نسل بعد کنسول های سونی و مایکروسافت از طرف دیگر بر احتمال دیدن ندای وظیفه ی اینفینیتی وارد در نسل بعد می افزاید.

همچنین اگر اینفینیتی وارد بر روی ندای وظیفه ی نسل بعدی کار می کند، این تنها پروژه ی این استودیو در حال حاضر نیست چرا که هفته ی قبل اکتیویژن اعلام کرد که Infinity Ward, Raven Software و Sledgehammer Games تا نه ماه آینده بر روی محتوای اضافه و آپدیت هایی برای بازی MW3 کار می کنند.

با توجه به اینکه ندای وظیقه بعدی در سال ۲۰۱۲ منتشر می شود و سازنده اش هم تری آرک است، آیا ممکن است که ندای وظیفه جدید برای نسل بعد بیاید. آیا نسخه نهم یا دهم ندای وظیفه به طور مشتر ک توسط این دو استودیو ساخته می شود؟
باید منتظر ماند.

با تشکر از Gish


51 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. مطمئن باشیدcodکه سال بعد بخواد عرضه بشه البت اگه عرضه بشه….دوحالت بیشتر نداره یا،انقلابی در صنعت گیم ایجاد میکنه و بازی ای میشه که استانداردهای گیم یا حداقل اول شخص رو بسیار زیاد بهبود میبخشه و رو به جلو حل میده.یا شکستی تمام عیار تبدیل میشه و به نام و آبروی cod صدمه ای بزرگ وارد میکند و همان طور که ۳بازی گذشته رو به جلو رکورد زنی کردند این یکی روبه عقب و در جهت معکوس این کار رو انجام میده…که امیدوارم اینطور نشه….
    ـــــــــــــــــــ——————ــــــــــــــــــــــ
    Ar@$}{ G@MEr

    ۰۰
  2. امیدوارم تا نسل بعد دیگه ندای وظیفه ای نبینیم. هم یه کم دلمون براش بیشتر تنگ بشه و هم سازنده ها بیشتر روی بازی کار بکنن و البته انجین بازی رو ارتقاء بدن چون این انجین دیگه اون طور که باید کارایی نداره و قدیمی شده. جنگاوری مدرن هم که تموم شد ببینیم سازنده ها چه سوژه ی جدیدی برای بازی دارن.

    ۰۰
    1. ای کاش همین طور میشد . ولی خب وقتی با همین وضعیت داره هزاران برابر خرجش سود میده خب معلومه دیگه سازنده هاش دست از سرش ور نمیدارند!
      من امیدوار بودم که مدرن از بتل فیلد شکست بخوره تا حداقل سازنده هاش به فکر بیوفتند که متاسفانه نشد ! و احتمالا پاییز ساله دیگه هم بازی با حدودا همین گرافیک امسال روبه رو هستیم.
      ___________________________________________________
      من موندم چه جوری مدرن با این گرافیکش بازم رو سیستمم سنگین بود یعنی به ۴۵ تا ۶۵ در نوسان بود.

      ۰۰
    2. آره واسه منم همین طوری بود با اون گرافیک ضایع اش رو سیستم منم سنگین بود من گرافیکم Radeon HD 5570 و رم ۲ دارم
      ____________________________________________________________
      حسین از انجمن های cod team va pc assassin

      ۰۰
    3. وحید تو رو خدا نگو همچین . ته دلم خالی میشه…یه سال کال او نباشه که دیگه ما زنده نمیمونیم
      _________________________________________________
      حسین از انجمن های cod team va pc assassin

      ۰۰
    1. دیسک بازی برای لود اولیه باید توی دستگاه بره و امکان بازی بدون دیسک وجود نداره.
      نصب بازی فقط برای لود سریع تر بازی هست.

      ۰۰
    2. وقتی دیسک رو داخل بازی میذاری.یه بار میره داخل بازی.یکم بمون بعد دکمه بزرگ روی دسته که علامت X رو داره بزن.بعد دکمه Y رو بزن.سوال میکنه که باید YES رو بزنی که از بازی میاد بیرون و میره روی داشبورد.وقتی وارد صفحه اصلی شدی دکمه Y رو بزن.بعد میره توی صفحه ای که Install game رو میزنی.بعد حدود ۱۰ دقیقه صبر میکنی تا بازی نصب بشه.هرجا رو مشکلی داشتی دوباره بپرس. :wink:

      ۰۰
  3. چی بگم والا….
    نوبتی هم که باشه الان نوبته تری ارک هست…با توجه به مورد پایین:

    World at War>Treyarch
    ModernWarfare2>Infinity Ward
    Black OPS>Treyarch
    ModernWarfare3>Infinity Ward
    الان دیگه نوبته تری ارک هست….
    هنوز معلوم نیست که کی از نسل بعدی رو نمایی می کنند…
    خدانکنه که Call of duty اینیفیتی وارد برای نسل بعد باشه…. :cry:

    ۰۰
    1. با تری ارک حال نمیکنم اگه هر نسخه ای از cod تری ارک بزنه نمیخرم خدایش نسخه های اینفینیتی رو باهاش مقایسه کنید

      ۱۰
  4. احتمالا مثل خیلی از شرکت های دیگه خودشونو آماده میکنند .وگرنه در شروع نسل بعد ممکنه غافل گیر شند.قدرت حدودی نسل بعد هم که واسه اینا مشخصه .
    خیلی دوست دارم ندای وظیفه رو با گرافیک نسل بعد ببینم.

    ۰۰
    1. بابا از محالاته بعدیش برای کنسولهای نسل بعد باشه…همش شایعه است…فقط جوسازیه$
      _________________________
      امیرمسعودبهداد از کهکشان مایکروسافت :arrow:

      ۰۰
    2. این سونی و مایکروسافت ما گیمرهارو با این نسل بعد کنسول هاشون جون به لب کردن یا به طور کلی تایید کنین یا رد کنین و این شایعات رو هم تموم کنین .
      اگه هم تری آرک و ها اینفیتی وارد روی ندای وظیفه ی نسل بعد کارکنن عجب چیز شاخی بشه ۸-O

      ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر