فیل اسپنسر: تلویزیون‌های فعلی قدرت کافی برای پشتیبانی کامل از کنسول Xbox Scorpio را ندارند

در ۱۳۹۶/۰۱/۲۳ , 17:00:46
Freesync, Phil Spencer, شرکت مایکروسافت (Microsoft), کنسول Xbox One

در گذشته، کنسول‌های جدید فقط برای کیفیت اجرای بهتر بازی‌ها از سخت‌افزار قدرت‌مندتری استفاده می‌کردند. حال چند ویژگی و چیزهای جدید می‌تواند به این تجربه بی‌افزاید. کنسول Xbox Scorpio شرکت مایکروسافت حاوی یک سری ویژگی‌های جدید است. در ادامه با دنیای بازی همراه باشید.

ایکس‌باکس اسکورپیو نه تنها از وضوح تصویر ۴K و HDR استفاده می‌کند، بلکه از دو قابلیت فری‌سینک (Freesync) و نرخ تازه‌سازی متغیر (variable framerates) به اختصار VRR نیز پشتیبانی می‌کند. اما برای استفاده از این فناوری باید تلوزیون شما نیز از این قابلیت پشتیبانی کند.

فناوری فری‌سینک برای شرکت AMD است که یک نوع هم‌گام‌ سازی تصویر است و پیش‌تر برای رایانه‌های شخصی در دسترس بود. این نوع از فناوری با کارت گرافیک و مانیتور یا تلوزیون خودش را هم‌گام کرده و نرخ تازه‌سازی تصویر را به صورت مناسب فراهم ‌می‌کند. این موضوع کمی فنی است، اما پاسخ کوتاه این است که فری‌سینک، تلوزیون و کنسول را هماهنگ کرده و نمایش دقیق فریم در زمان مناسب ارائه می‌دهد و در واقع تلوزیون و کنسول با هم در ارتباط هستند تا فریم مشابه و پایداری را ارائه دهند.

همراه با این مورد، VRR یا همان نرخ تازه‌سازی متغیر است که در حال حاضر تلوزیون یا مانیتور شما به احتمال زیاد فریم‌ریت قفل شده، نمایش یک تصویر جدید در ۶۰ ثانیه یا بیشتر را دارد. اما گاهی اوقات بازی‌ها میتوانند با نرخ بالاتر اجرا شوند اما تلوزیون یا مانیتور مورد نظر از آن پشتیبانی نمی‌کند، اگر بخواهیم بازی را در نرخ ۹۰ فریم بر ثانیه یا مثلا ۱۴۴ هرتز اجرا کنیم چه می شود؟ خب مگر اینکه پای VRR وسط باشد و اسکورپیو هم از آن پشتیبانی کند.

خب، با تمام این تفاسر اسپنسر چه فکری می‌کند؟ او در توئیتی درمورد این مورد اشاره کرد:

باید با شرکت‌های سازنده تلوزیون برای دریافت پشتیبانی از VRR کار کرد، اما نتایج در گیم‌پلی به وضوح احساس می‌شود. و ما VRR را روی تلوزیون‌ها می‌خواهیم.

هم‌چنین در سوالی دیگر که از اسپنسر شد، او توضیح داد «گیمرها انتخاب خود را برای خرید تلوزیون بر اساس قابلیت‌های آن بنا می‌کنند و قدرت خرید گیمر‌ها قوی است».


2 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

    1. فری‌سینک بر پایه نرم‌افزاره و این‌که جی‌سینک انویدیا اختصاصی برای خودش هست، اما فری‌سینک AMD به عنوان یک فناوری آزاد شناخته میشه که بقیه شرکت‌ها می‌تونن ازش استفاده کنن.

      ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر