فیل اسپنسر: در حال افزایش سرمایه گذاری برروی بازی‌های First Party هستیم

در ۱۳۹۶/۰۲/۱۰ , 12:00:23
فیل اسپنسر

اکس‌باکس بطور مرسوم در ارتباط با توسعه بازی‌های first party عملکرد ضعیفی داشته البته این شرکت دارای فرانچایزهای بزرگی چون Halo و Forza است اما بصورت کلی در ارتباط با آی‌پی‌های جدید و متنوع دارای نقص‌هایی است. اکنون اکس‌باکس تصمیم گرفته است تا به این موضوع حیاتی توجه بیشتری داشته باشد. در ادامه همراه دنیای بازی باشید.

در صحبت با گاردین، فیل اسپنسر رئیس اکس باکس اعلام کرد که شرکت آن‌ها در حال افزایش سرمایه گذاری برروی بازی‌های first party است که معنی آن مشاهده بازی‌های بیشتر از سوی شرکت مایکروسافت در آینده خواهد بود. او گفت:

در حال حاضر تمرکز اصلی ما برروی محتویاتی است که خودمان دست به ساخت آن‌ها زده‌ایم. از بازخوردهایی که در ارتباط با بازی‌های first-party ارائه شده است اطلاع دارم و آن‌ها را دیده‌ام و با توجه به موقعیتی که در آن قرار داریم قصد دارم به مردم بگویم «همان تعهدی که در مدت سه سال گذشته در ساخت پلتفرم، در ساخت و توسعه خدمات و نوآوری‌ها از من و تیم ما دیده‌اید قرار است برروی ساخت بازی‌های first party نیز معطوف باشد.» قصد ندارم بی‌جهت پایم را فراتر گذاشته و مجموعه‌ای از چیزها را معرفی کنم اما ما میزان سرمایه گذاری خود را بالا برده‌ایم و شکی در ارتباط با آن وجود ندارد.

شنیدن چنین خبری از سوی فیل اسپنسر بسیار خوب است چراکه وجود نقصان در عناوین first party یکی از بزرگترین مشکلات شرکت مایکروسافت در مقابل دو شرکت سونی و نینتندو در یک دهه گذشته بوده است یا خواهد بود. خوشبختانه تاکنون فیل اسپنسر تقریباً به تمام قول‌هایی که داده عمل کرده است.


دیدگاهتان را بنویسید

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر