سازنده بازی Dark Souls احتمالاً در حال کار برروی یک بازی اکشن نقش‌ آفرینی است

در ۱۳۹۶/۰۲/۱۰ , 23:00:44
بازی Dark Souls

احتمالاً استودیوی فرام سافتور در حال کار برروی یک بازی در سبک اکشن نقش آفرینی در یک دنیای تاریک فانتزی دیگر است. در ادامه همراه دنیای بازی باشید.

مجموعه بازی Dark Souls به پایان راه خود رسیده‌اند اما استودیوی سازنده آن یعنی فرام سافتور الزاماً به پایان ساخت بازی‌هایی که در دنیای تاریک و فانتزی با سبک اکشن نقش آفرینی باشند نرسیده است. یک آگهی فرصت شغلی در سایت Silicon Studio’s Agent قرار گرفته است که نشان دهنده یک کار موقت برای طراح دو بعدی است که قابلیت کار با مدل‌های سه بعدی اکشن نقش آفرینی کنسول‌های خانگی با پایه یک دنیای تاریک فانتزی براساس دنیای واقعی را داشته باشد.

در این آگهی استخدام اسمی از شرکت استخدام کننده برده نشده است اما دارای سرنخ مهمی است که براساس آن، دفتر مرکزی شرکت هفت دقیق از ایستگاه «ساسازوکا» (Sasazuka) در منطقه Keio Line شهر توکیو فاصله دارد. مشخصات اعلام شده با مشخصات دفتر مرکزی فرام سافتور متناسب است اما در هر صورت این تنها یک حدس بوده و باید در انتظار معرفی رسمی از سوی این استودیو باشیم.

نکته قابل توجه در آگهی استخدامی، اشاره به عنوان موقتی و کوتاه مدت بودن کار مورد نظر است که معنی آن برای یک بازی، حضور آن در مراحل توسعه نهایی است. کارکنان موقتی معمولاً زمانی بکار گرفته می‌شوند که نیاز به همکاری خارجی (در زمینه کار برروی تکسچرهای شخصیت‌ها و محیط‌ها) وجود داشته باشد و تعداد کارکنان فعلی شرکت پاسخگوی نیاز آن‌ها نباشند.

در آخرین مصاحبه صورت گرفته با کارگردان بازی Dark Souls یعنی «هیدتاکا میازاکی» (Hidetaka Miyazaki)، او اعلام کرد که در حال کار برروی پروژه‌ای است که متناسب با نظر و انتظارات طرفداران است و احتمال زیادی وجود دارد که بازی که در این خبر در مورد آن صحبت کردیم، همین بازی باشد.


دیدگاهتان را بنویسید

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر