بخش چندنفره بازی Doom برای نینتندو سوئیچ باید به‌صورت جداگانه دانلود شود

در ۱۳۹۶/۰۶/۲۵ , 17:25:07
بازی دووم (Doom), کنسول نینتندو سوییچ (Nintendo Switch)

ورژن نینتندو سوئیچ بازی Doom به‌ همان وسعت نسخه رایانه‌های شخصی و نسخه‌های کنسولی بزرگ خواهد بود، تنها با تفاوتی بسیار ناچیز. در ادامه با دنیای‌بازی همراه باشید.

بازی doom چند روزی می‌شود که برای کنسول سوئیچ معرفی‌شده است، اما جزئیات زیادی در هنگام معرفی از سوی ناشرین، ارائه نشد.

اکنون بتسدا به انتشار برخی ویژگی‌های بازی پرداخته است که در اولین آنها شرکت، وجود بخش چندنفره را در بازی تائید کرده است اما این بخش در نسخه فیزیکی بازی موجود نمی‌باشد و دارندگان این نسخه باید این بخش را به‌صورت جداگانه و رایگان دانلود کنند.

اگرچه این خبر ممکن است شمارا ترقیب به خرید نسخه دیجیتالی بازی کند که علاوه بر بخش چندنفره دارای تمام محتواهای قابل دانلودی است که پیش‌ازاین برای کنسول‌های دیگر عرضه‌شده بود؛ اما لازم است بدانید که حجم بازی در مقایسه با دیگر بازی‌های سوئیچ دارای حجم بیشتری است.

ویژگی دیگری که بتسدا آن‌ را تائید کرده نبود مد Snapmap  است که کاربران در آن به خلق و اشتراک نقشه‌های خود می‌پردازند.

در پایان لازم به یادآوری است که بازی Doom در تعطیلات سال جاری میلادی برای نینتندو سوئیچ عرضه خواهد شد، همچنین بازی در سال ۲۰۱۶ برای پلی‌استیشن ۴، اکس‌باکس وان و رایانه‌های شخصی عرضه شد و هم‌اکنون قابل‌دسترس است.


دیدگاهتان را بنویسید

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر