«صدای شما ۱» | چه انتظاراتی از رسانه خود دارید؟

در ۱۳۹۶/۰۷/۱۵ , 14:00:49

خیلی وقت است که شما همراه دنیای بازی هستید و دنیای بازی همراه شما. از اولین نسخه‌های نشریه گرفته تا راه‌اندازی وب‌سایت و تا همین الانِ الان، همگی در کنار یکدیگر خواندیم، خندیدیم، شاید گریه کردیم (یحتمل)، از یکدیگر آموختیم و الان اینجا هستیم، جایی که خیلی هم بد نیست (راست‌اش را بخواهید). «صدای شما» قرار است جایی باشد که نه‌تنها هر همراه دی‌بازی می‌تواند آنجا درد و دل کند (از نویسنده تا خواننده، همه و همه)، بلکه با دیگری هم‌دردی کند و صد البته، بگوید چه انتظار یا انتظاراتی از دنیای بازی دارد. هر همراه دی‌بازی در «صدای شما» می‌تواند حرف دل خود را بزند، چه انتقاد، چه پیشنهاد، چه درد و دل، چه خاطره‌ای با دنیای بازی و چه و چه‌ها… . دنیای بازی نیز بیشتر از همیشه می‌خواهد بداند همراه و دوست‌دارش چه می‌خواهد و چه انتظاراتی از رسانه‌اش دارد؛ اخبار به‌روز کار نمی‌شوند، تعداد مقالات کم است، سوژه‌های انتخابی مناسب نیستند، آیتم‌های متنوع کم هستند و اصلا هر مورد دیگری که فقط به ذهن شما ممکن است برسد، لطفا آن را همین‌جا برایمان بگویید و کمک‌مان کنید بیشتر یکدیگر را درک کنیم تا از انتظارات و دید خودمان نیز بیشتر آگاه شویم؛ مواردی که درنهایت همگی به رشد دنیای بازی و همراهان‌اش ختم می‌شود.

ما همین‌جا منتظر نشسته‌ایم و جایی نمی‌رویم، هر چه دل تنگ‌تان می‌خواهد بگویید و مطمئن باشید گوش ما شنواتر از همیشه منتظر ندای شماست. در ضمن، اگر لازم دانستید می‌بایست از راهی نزدیک‌تر با ما در ارتباط باشد و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید، حساب کاربری تلگرام @Dbazi_HQ منتظر شماست.


8 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. به زودی شاهد اولین گام مثبت ـ گرچه کوچک اما موثر ـ در دی‌بازی خواهید بود. (برداشته شده اما اطلاع رسانیش باشد برعهده بزرگان و ضمنا ربط پیدا می‌کنه به دوستان بی‌سوادی که اسم خودشون رو گذاشته بودند منتقد و نویسنده و چهارتا واژه آکادمیک سمبل می‌کردند!)

    ۱۱
  2. من از شما ممنونم که باز هم با وجود تمام مشکلات ، به فکر دنیای بازی ما هستید، اگر لحن نوشتارم کمی تند بود من رو ببخشید ولی همه ما دوست داریم تا دنیای بازی رو دوباره در اوج ببینیم. پس گاهی اگر حرفمان کمی تلخ بود، بدونید که باز هم نیتمون خیره

    ۲۰
  3. همیشه به دوستانم که ارتباطی با بازی های رایانه ای دارند گفته ام که dbazi بخشی از زندگی من بود. نمیدانم که آیا این نظر سنجی ها فایده ای دارد یا خیر. نمیدانم این کمبود ها بخاطر کمبود بودجه است یا مشکلات داخلی اعضای سایت که کم کاری میکنند.
    خیلی از پروژه ها درون سایت استارت خورد و نیمه کاره رها شد.از جمله ترجمه ی کتاب سایلنت هیل ۲ که داشتیم چند هفته ای کیف میکردیم ولی رها شد. قرار شد هر ماه ماهنامه عرضه شود که نیمه کاره رها شد. قرار شد هفته نامه ای ویدئویی داشته باشیم که ظاهرا تبدیل به پادکست صوتی ماهانه شد. قرار شد پوسته ی سایت از این حالت قدیمی و خاک گرفته در بیاید که نشد. با اینکه از dbazi ناراحتم ولی ته قلبم دوستش دارم.امیدوارم خانه تکانی اساسی انجام دهید. موفق باشید.

    ۲۰
    1. ممنون از لطف و توجه همیشگی‌تون
      درسته توی قول دادن‌هامون و اجرا کردن‌شون خیلی تعریفی نداریم… اما این نظرسنجی‌ها و مطالبی که اخیرا شروع به انتشارشون کردیم برای تعامل بیشتر با شما همراهان عزیز و به‌فکر هست و همچنین پیشرفت بازی و ایجاد جوی صمیمی
      پادکست هم باید هفتگی باشه، ولی خوب تمام تلاش‌مون رو می‌کنیم دوباره به‌نظم هفتگی برش‌گردونیم به امید خدا از همین هفته

      ۰۰
  4. از شماره هفتاد و چهارم دنیای بازی شروع کردم به مطالعه این مجله. یادم میاد که مجله بازی رایانه و بازی نما رو دنبال میکردم، اما لحن هیچکدوم از نویسنده هاشون به اندازه لحن نوشته های اساتید دوست داشتنی؛ متین ایزدی، سید طه رسولی، بابک نمازیان و غیره و غیره و غیره، صمیمی و با عشق و حرارت نبود. چه خنده هایی که کمیک های استاد نعیم تدین به ما هدیه کرد و چه اشک هایی که مرگ استاد شروین استاد زاده گونه هایمان را نوازش داد. تمامی بخش های نشریه، از کل کل های صفحه نامه بازی بگیر تا پرونده ها و ده برتر و موزه و غیره، همه برای ما عشق و خاطره ساخت. در کنار مجله، سایت هم با شور و شوق حرارت نویسنده ها و کاربر ها، به خوبی و خوشی پیش میرفت. هیچکس به سلیقه دیگری ایراد نمیگرفت، هیچ کس به کسی بی احترامی نمیکرد، در عوض فضای گفت و گو ها پر بود از معرفی بازی های خوب به یکدیگر، پر بود از بحث های مفید و آموزنده. اما دنیای بازی زمانی یک قدم به عقب برداشت که چاپ نشریه به پایان رسید. ما همراهان دنیای بازی قول های زیادی شنیدیم که قرار است سایت نه تنها جای خالی نشریه را پر کند، بلکه تمامی کم کاری های گذشته را نیز جبران کند. دقیق نمیدانم از این اتفاق چند وقت میگذرد اما چیزی که امروزمن از دنیای بازی میبینم، من رو یاد فضای بازی استاکر می اندازد، تمامی فضا ها خالی از هر گونه احساس صمیمیت شده، دقت کردین میزان کامنت های پست های اخیر چه قدر نسبت به گذشته کم شده؟ این اون چیزی بود که ما از دنیای بازی میخواستیم؟
    نه ! این دنیای بازی نیست، اینجا تبدیل شده به جایگاه کسانی که فقط دوست دارند جلب توجه کنند. فقط جلب توجه، یادم هست که زمانی بازی ای به نام دارک، منتشر شد که از هر جهت بازی ای فوق العاده پر مشکل بود. اما نقد دنیای بازی، در کنار ذکر تمامی مشکلات بازی، باز هم ما را به بازی کردن آن تشویق می کرد. اما الآن چی؟ بازی هایی عرضه میشوند که از سایت های معتبر دنیا نمرات قابل قبولی میگیرند اما نمره دنیای بازی چی؟ ما رو به خنده وا میدارد. گاهی فکر میکنم برخی از نویسندگان سایت هیچ علاقه ای به بازی و بازی کردن ندارند و باری به هر جهت چیزی مینویسند که بگویند ما خیلی بلدیم، ما از هیچ بازی ای لذت نمیبریم، ما خیلی روشنفکریم و شما عامه. خیر، دنیای بازی همیشه سعی میکرد مطلبی بنویسد که درخور لیاقت خود و مخاطبش باشد. اما الان گاهی احساس میکنم که دنیای بازی به دنبال تحقیر کردن خود و جامعه طرفدارانش است.
    همه این حرف ها را گفتم و سرتان را درد آوردم که بگویم، دنیای بازی، یک نگاهی به خودت بکن، ببین که غرور کاذبت چه بلایی سرت آورده؟ کاربرات به راحتی بهت بی احترامی میکنن، همیشه مشکل از اون ها نیست، گاهی خودت هم به خودت نگاه کن، شاید بفهمی که مشکل از کجاست. با این حال، باز هم امیدوارم که با یک خانه تکانی بزرگ، دنیای بازی به مرور تبدیل به همان دنیای بازی ای شود که مخاطب ها وارد سایتش میشدند و بیشتر ازخود بازی، از خواندن مطالب و نظرات کاربران سایت در مورد اون بازی لذت میبردند.
    با احترام فراوان، یکی از همراهان قدیمی دنیای بازی. :۱۵:

    ۱۰
    1. واقعا ممنون از توجه و وقتی که گذاشتین
      همین متن‌های نوشته شده توسط شما هست که به ما روحیه میده و انرژی
      لطفا نظر خودتون و پیشنهاداتون رو بهمون بگین که باعث پیشرفت دنیای بازی بشه… هر مورد خاصی هست به‌اشتراک بذارین
      —————————————-
      یک تشکر هم بکنم از تمام کسایی که توی @Dbazi_HQ لطف داشتن و دارن :۱۵:

      ۱۰
    2. من از شما ممنونم که باز هم با وجود تمام مشکلات ، به فکر دنیای بازی ما هستید، اگر لحن نوشتارم کمی تند بود من رو ببخشید ولی همه ما دوست داریم تا دنیای بازی رو دوباره در اوج ببینیم. پس گاهی اگر حرفمان کمی تلخ بود، بدونید که باز هم نیتمون خیره :۱۵:

      ۲۰
    3. خیلی خیلی لطف دارین :۱۵:
      نه عزیز توی مطلب گفتیم درد و دل بکنید
      ماهم همه‌ی تلاش‌مون از انتشار این نوع مطالب و نظرخواهی پیشرفته و تعامل با شما عزیزان

      ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر