چند دلیل برای اینکه PS VITA نخرید

توسط
در ۱۳۹۰/۱۲/۱۲ , 15:35:55
PS VITA, psvita, شرکت سونی (Sony)

ویتا … خریدن یا نخریدن، مسئله این است!

در زیر مقاله ای را می خوانیم که اصلاً مربوط به سایت IGN است و یکی از کاربران دنیای بازی زحمت ترجمه ی آن را کشیده اند:

ویتا خریدن کار درستی نیست. برای اثبات این موضوع می توان چند دلیل آورد، از جمله:

  1. ویتا خیلی گران است (البته در ایران خیلی بیشتر گران است!: مترجم) برای نسخه های بیسیم ۲۴۹ یورو قیمت جهانی اعلام شده (حدودا ۴۵۰ هزار تومان به نرخ ارز بانکی) و نسخه های ۳G دار ۲۹۹ یورو (حدودا ۵۰۰ هزار تومان) می باشد. (که اگر همین قیمت ها در بازار ایران این بود هم عالی بود اما PS VITA با قیمت های کلان در بازار های تهران خرید و فروش می شود: مترجم) که با پول ویتا می توان بهترین گوشی های هوشمند روز دنیا را خرید پس بهتر است یک گوشی هوشمند خریداری کنید که بازی های با گرافیک بالا و جالب و خیلی امکانات دیگر از مزایای گوشی های هوشمند است.
  2. بازی های ویتا فرمت نامشخصی دارند (و فعلا کرک نشده اند: مترجم) که بازی های ویتا به قیمت جهانی بین ۲۵ تا ۵۰ یورو است (که در بازار بین ۶۰ تا ۱۰۰ هزار تومان به فروش می رسد که ارزش خریدن را ندارد: مترجم)
  3. ویتا حافظه ی داخلی ندارد و نیاز به کارت حافظه ی جدا دارد که قیمت یک کارت حافظه ۸GB حدودا ۶۰ هزار تومان است.
  4. ویتا یک کنسول جیبی است اما با ابعاد بزرگی که دارد چگونه در جیب شلوار یل پیراهن شما قرار خواهد گرفت ولی اگر شما از آن دسته کسانی هستید که در کوله پشتی یا ویتا را می در دست می گیرید مشکلی در این رابطه نیست.
  5. مطمئا عمر باتری ویتا کوتاه است و پس از مدتی بازی کردن و یا کار کردن با آن پس از ۴ تا ۵ ساعت باتری خالی خواهد شد و شما هم اگر در سفر باشید و یا در جایی باشید که امکان شارژ کردن آن را نداشته باشید مشکلی بزرگ است.

منبع: سایت International Game Network
مترجم: محمد حسین شریفی Mars

 


105 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. یکی از دلیل های بزرگ برای نخریدن ویتا برای من نبودن بازی بزرگی بنام رزیدنت اویل هستش !!! که در این زمینه از رقیبش شدیدا عقب مانده و همین عامل داره باعث میشه برم سمت ۳ دی اس و برای خریدش دلیل موجه ای داشته باشم آنهم بازی بزرگی بنام رزیدنت اویل هستش !!! ( انجمن Martial Art’s )

    ۰۰
    1. خیلی ببخشید ۱ رزیدنت داره دیگه ! ویتا تازه اومده کلی بازی که براش اومده هیچ کلی بازی توپ هم براش تایید شده . من خودم عشق رزیدنتم ولی resistance و uncharted و LBP و COD و فیفا و …… همچین ۱دونه رزیدنت نیستند ؟!

      ۰۰
    2. قبلا گفتم برادر !!! بدون رزیدنت اویل و متال گیر وهیتمن دنیای گیم من تموم میشه !!! هیچ بازی در دنیا نمی تواند جای این ۳ بازی رو برای من بگیره پس باید درک کنی چرا الان موضع من سمت نینتندو ۳ دی اس کشیده شده . این ۳ سری جزو بازیهای First Class دنیای گیم هستن !!! و در این کلاس تنها دو سری بازی دیگر جای دارند و بقیه متعلق به کلاس پایین تر از این سطح هستند و قرار دارند !!! ( انجمن Martial Art’s )

      ۰۰
  2. واقعا دلایل خنده دار بود :lol: مخصوصا تو جیب جا شدن :lol: و کرک :mrgreen: خیلی خنده بود :lol: تازه در مورد قیمت اخه ویتا با این سخت افزار باید با ۳ds یکی باشه ؟!!!! اگه به قیمت و کرک شدن و تو جیب جا شدن باشه که تا ابد بهترین کنسول دستی psp هست :mrgreen:

    ۱۰
  3. تنها دلیل قانع کننده نویسنده عمر کوتاه باطری هستش و دلایل دیگری که اورده زیاد قانع کننده نیست . مثل قیمت .
    یا ابعاد دستگاه . IPOD نیست که MP3 Player باشه . کنسول دستی .

    این دلایل به نظرم دلایل غیر منطقی و غیر اصولی هستن .

    ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر