کپکام با رضایت از بازتاب Revelations: “رزیدنت اویل دیگری برای 3DS خواهیم ساخت”

در ۱۳۹۰/۱۲/۱۲ , 21:13:10
Horror, شرکت کپکام (Capcom)

تهیه کننده ی سری Resident Evil آقای کاواتا گفته است که آن ها انگیزه ی زیادی برای ساخت سومین عنوان RE برای کنسول دستی نیتندو 3DS دارند.

بر اساس گفته های کاواتا در مصاحبه ای که چند روز پیش با IGN در مورد بازخورد های مثبت بازی خود Revelations انجام داده بود، می توان گفت که سومین عنوان اختصاصی 3DS از این سری نیز ساخته خواهد شد. اولین بازی رزیدنت اویل که برای این کنسول دستی منتشر شد، The Mercenaries یود که سال قبل و همراه با انتشار کنسول عرضه گشت.

البته وی گفت که در حال حاضر مشغول کار بر روی پروژه های دیگری در کمپانی است و قبل از این که بتواند به سراغ پروژه های دیگری برود باید تمام تمرکز خود را بر روی آن عناوین بگذارند.

“واکنش های مثبت غیر منتظره ی فن های سری به Revelations به من انگیزه داد تا یک بازی دیگر از این سری برای 3DS بسازم.”

“من ایده های زیادی در سر دارم، با این حال، کارهای زیادی هنوز هستند که اول از همه به آن ها باید رسیدگی شود.”

وی همچنین اضافه کرد:

“شنیدن این که فن ها از Revelations لذت برده اند و از ان خشنود بوده اند بسیار خوش حال کننده و انرژی دهنده است و باعث می شود تا من بیش از هر چیز به ساختن RE دیگری فکر کنم و از کارهای دیگر فاصله بگیرم. چون دوست دارم یک بازی دیگر از سری رزیدنت اویل بسازم تا فن ها بازی کنند و لذت ببرند.”

در حال حاضر نگرانی اصلی کاواتا نظارت بر تیم ساخت و توسعه ی Resident Evil 6 است که در ۲۰ نوامبر امسال برای PS3 وX360 منتشر خواهد شد.


25 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. پول !!! با اینکه از طرفداران سر سخت کپکام هستم ولی مجبورم بگم چاشنی پول بسیار پر قدرت تر از نظر فنهای رزیدنت اویل هستش !!! اگر نظرات فنها برای کپکام مهم سریع رزیدنت اویلی به سبک و استایل گذشته میزد !!! این می تونید برید در جاهای مختلف در کامنتهای فنهای خارجی کپکام ببینید که چقدر می گویند مثل گذشته بازی با اون سبک ارائه دهند ولی دریغ از یک ذره توجه !!!
    رزیدنت اویل همیشه رزیدنت اویل هستش !!! حتی دائما در حال تغییر باشه چه اکشن خالص چه شوروایو خالص باشه !!! مهم نام این بازی بزرگ هستش که این نام مانند سیاه چاله همه چیز در خودش می بلعد !!!
    این نینتندو ۳ دی اس بسیار چشمک میزند همشم تقصیر کپکام هستش !!! که رزیدنت اویل برای این کنسول منتشر می کند.
    این همه بازیهای مختلف نسخه اچ دی شون آمده !!! چرا کپکام ۳ شماره اول این بازی رو اچ دی منتشر نمی کنه البته امسال که بعیده بخاطر حضور انواع رزیدنت اویل ولی فکر کنم سال ۲۰۱۳ حتما این کار میکنه و ۳ نسخه پی اس وان رزیدنت اویل بصورت اچ دی عرضه می کنه .( انجمن Martial Art’s )

    ۰۰
  2. آخه یکی نیست به این آدم بگه این شماره ۶ رو درست وحسابی منتشر بکن تا ملت راضی بشن بعد اون وقت اینقدر برای 3ds بازی بساز که جونت در بره!
    راستی شماره ۶ مگه برای پی سی هم نمیاد پس چرا تو خبر فقط کنسول ها رو گفته؟

    ۰۰
    1. :lol: احتمالاً یوبی امتیاز پی سی شو خریده بعد کنسلش کرده
      _____________
      «چند دلیل برای اینکه PS VITA نخرید» تا تونستید زدید تو سر ویتا…
      :-| با اجازه ما هم یخوده بزنیم تو سرو کله آتاری ۳DS :-P واییی :-P
      «چهل تا رزیدنت ایول برای این آتاری بسازن بازم نمیخرم»
      PS3 IS GOD

      ۰۰
    1. ژنرال برای من یه ویتا بفرست بازی هم نمیخوام خودم بازیها رو میخرم :lol: :lol:
      چون داری اصرار میکنی گفتم :lol: :lol:

      ۰۰
    2. ژنرال جان برا من جفتشو بفرست لطفا :mrgreen: اخه من از رزیدنت نمیتونم بگزرم و این عنوان هم خیلی دوست دارم بازی کنم .

      ۰۰
  3. واقعا مکاشفات عالیست..من و رفیقم تو مغازه بازی میکنیم و واقعا داره بهمون حال میده..من الان موقعی که بیکارم یا میام دیبازی یا 3dsبازی میکنم :mrgreen: ..اونم مکاشفات$بازیش واقعا با اینکه تو 3dsهستش ولی اون حس ترس همیشگی رزیدنت رو به ادم میده..فضاها و راهروهای ترسناک واقعا ادمو به هیجان میاره..منکه فردا میرم ادامشو بازی کنم :lol: ..بعد همراهات هم هیچوقت نمیمیرن و این خیلی کار رو راحتر میکنه که فکر بکری بود…$کلا به من خیلی داره حال میده..
    ________________________
    امیرمسعودبهداد

    ۰۰
  4. امیدوارم مثل چند سال اخیر به خاطر پول این سری رو از بین نبره
    درضمن
    اقای زعفرانی قسمت دوم داستان اساسینز کرید هم ارسال شد امیدوارم راضی کننده باشد لطفا رسیدگی کنید
    باتشکر

    ۰۰
    1. مگه این سریه جدیدی که برای 3ds منتشر شد نتونست موفق بشه
      درسته چند سال اخیر بازی نزول پیدا کرده بود اما با این سری های جدید فکر کنم به اوج برسه
      (انجمن MARTIAL ART’s)

      ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر