سرانجام بازی Assassin’s Creed Origins کرک شد

در ۱۳۹۶/۱۱/۱۹ , 15:15:20
Denuvo, بازی Assassin's Creed: Origins, پی سی گیمینگ (PC Gaming), شرکت یوبی سافت (Ubisoft)

مدتی از انتشار نسخه رایانه‌های شخصی بازی Assassin’s Creed Origins می‌گذرد و این عنوان به‌تازگی برای کاربران این پلتفرم کرک شد. قابل ذکر است، این نسخه از جدیدترین قفل شرکت «دنوو» استفاده می‌کرد که دارای الگوتریم‌های پیشرفته‌تری نسبت به نسخه‌های قدیمی‌تر این شرکت بود. حال، این عنوان کرک شده و بار دیگر این قفل با شکست مواجه شد. در ادامه با دنیای بازی همراه باشید.

به غیر از چند استثنا، شکستن قفل «دنوو» برای کرکرها چندان کار زمان‌بری نبوده و لایه‌های حفاظتی آن توسط گروه‌های مختلف قابل نفوذ شد. اما، پس از مدتی، یوبی‌سافت تصمیم گرفت تا از نسخه ۴.۹ این قفل با نام VMProtect برای بازی Assassin’s Creed Origins استفاده کند.

برخی منابع، ادعا می‌کنند استفاده از این قفل‌ها، منجر به افزایش غیرمعمول فعالیت پردازنده و در نتیجه، کاهش عملکرد بازی می‌شود. البته، خود یوبی‌سافت این مساله را انکار کرده و گفته این قفل هیچ تاثیری روی کارایی نهایی بازی ندارد. با این حال، گروه نام‌آشنای CPY توانست هفته گذشته بازی Assassin’s Creed Origins را هم کرک کند.


دیدگاهتان را بنویسید

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر