استودیو Naughty Dog درحال توسعه یک حالت چنده نفره است

در ۱۳۹۹/۱۲/۲۱ , 22:27:21
استودیو Naughty Dog

طبق آگهی شغلی اخیر به‌نظر می‌رسد استودیو Naughty Dog درحال ساخت یک پروژه چند نفره یا بخش آنلاین بازی The Last of Us Part 2 است. با دنیای بازی همراه باشید.

سال گذشته با استقبال گسترده منتقدان از بازی The Last of Us Part 2 همراه بود. این عنوان که مدت زمان زیادی در دست توسعه قرار داشت و به شدت مورد انتظار بود رضایت بسیاری از بازیکنان را به دست آورد، اما حاوی بخش چنده نفره نبود. در لیست آگهی شغلی اخیر به ساخت یه پروژه آنلاین اشاره شده است.

همانطور که توسط GameSpot گزارش شده است، استودیو Naughty Dog در مرحله استخدام یک طراح برای یک پروژه چند نفره نامشخص است. در بخشی از جزئیات درون آگهی نوشته شده است که فرد مورد نظر باید تجربه‌ای بی‌نظیر برای بازیکنان به ارمغان بیاورد. گرچه نام بازی The Last of Us Part 2 در این لیست دیده نشده اما گفته می‌شود که بخش Factions به نوعی برمی‌گردد.

نیل دراکمان، رئیس استودیو Naughty Dog از بازیکنان درخواست کرده که برای معرفی پروژه بعدی این استودیو صبر و شکیبایی داشته باشند. این که آیا این پروژه یک DLC برای بازی The Last of Us Part 2، یک نسخه مستقل از بهش چند نفره Factions یا یک پروژه کاملا جدید خواهد بود یا خیر باید منتظر بماند.

 

طراح سابق استودیوی Naughty Dog کسی که روی عناوین The Last of Us و Uncharted 4 فعالیت داشته یعنی آقای Quentin Cobb در توییتر اعلام کرد که روی پروژه جدیدی در شرکت Sony مشغول به کار است. با دنیای بازی همراه باشید.

در صفحه LinkedIn، ایشان گفته‌اند که از این ماه به عنوان سرپرست طراحی گیم در Sony فعالیت می‌کنند. جزئیات پروژه نامشخص است و همچنین زمانیکه از ایشان سوال پرسیده شد که در کدام استودیو فعالیت می‌کنند، پاسخ دادند:

مخفیه (Secret)

این طراح در Naughty Dog به عنوان طراح بخش چندنفره فعالیت می‌کرده است، با این حال روی بخش تک‌نفره دو عنوان Uncharted 4: A Thief’s End و The Last of Us نیز کار کرده است. در ادامه به عنوان سرپرست طراحی به شرکت DayBreak Game که زمانی یکی از زیر مجموعه‌های Sony بود پیوست تا روی سیستم نبرد یک پروژه معرفی نشده AAA کار کند.


1 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. به نظر من Uncharted 5 رو بند استودیو میسازه و اینام که از مهره‌های کلیدی توسعه آنچارتد هستن برای توسعه Unchatred 5 به بند میرن
    دلایلش هم خیلی زیاده
    سال ۲۰۱۶ دراکمن گفت آنچارتد ۵ توسط یه استودیو دیگه توسعه می‌یابه
    ماه پیش بند استودیو خبر از فراخان جذب نیرو برای یه بازی AAA انحصاری داده بود
    و بند استودیو دو بازی Uncharted: Golden Abyss و Uncharted: Fight for Fortune رو برای پلی‌استیشن ویتا ساخته بود، پس چه استویدیویی بهتر از بند
    و احتمالا از آنچارتد پنج تا زمانی که Days gone یا Last of us 2 منتشر نشه رونمایی نمیشه
    و بهترین گزینه برای لانچ پلی‌استیشن ۵ می‌تونه باشه یا برای حسن ختام پلی‌استیشن ۴
    ساخت Days gone هم یک تست برای بند بود که سونی بتونه نسبت به یکی از بزرگ ترین انحصاری هاش توسط بند اطمینان پیدا کنه و با توجه به بازخوردها از بازی Days gone این اطمینان حاصل شده
    سونی همیشه نسل رو با چند بازی بزرگ عوض میکنه مثل last of us و Beyond two souls و god of war ascension و … در سال ۲۰۱۳

    ۱۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر