Geforce GTX 680 وارد میدان شد

Salvador توسط Salvador
در ۱۳۹۱/۰۱/۰۵ , 20:58:38
پی سی گیمینگ (PC Gaming)

خب بالاخره گرافیک GTX 680 عرضه شد و بنچمارک های آن هم اکنون در سایت های خارجی موجودند. البته حالا حالاها نباید منتظر ورود این گرافیک به بازار داخلی کشورمان باشیم! مشخصات این گرافیک به شرح زیر است:
Cuda Cores:1536
Core Clock:1006 MHz
Memory clock: 6 GHz GDDR5
Memory Bus width:256Bit
این گرافیک ۲ گیگابایت حافظه دارد و با فناوری ۲۸ نانومتری ساخته شده ودارای توان مصرفی ۱۹۵ وات است. قیمت جهانی این گرافیک نیز ۴۹۹$ است.
تصاویر زیر از نتایج عملکرد این گرافیک به دست آمده است.
در بازی مترو ۲۰۳۳ می بینیم که این گرافیک کمی کند تر از ۷۹۷۰ عمل می کند.

در بازی بتمن: آرکام سیتی نیز رقابت نزدیک است ولی این بار به سود GTX 680

در بازی میدان نبرد ۳ پیروزی با اختلاف تقریبا زیادی از آن GTX 680 است.

در بازی Crysis: Warhead نیز این ۷۹۷۰ است که موفق تر عمل می کند.

با توجه به نتایج می توان گفت که کارآیی GTX680 و ۷۹۷۰ بسیار نزدیک به هم است و انتخاب برنده میان این دو کمی دشوار است هر چند که GTX 680 اکثراً کمی سریع تر است اما یادمان نرود که قرار بود GTX 680 تا ۲۰ درصد از ۷۹۷۰ سریع تر باشد.
این مطلب را به صورت کامل تر می توانید در شماره های بعدی مجله گیم لند بخوانید …

با تشکر میلاد مردای (Salvador) از انجمن PC$


50 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. آنچه که از این عکس ها مشخص است اینه که کارت ۷۹۷۰ تقریبا تو همه ی بازی ها عملکرد یکسانی دارد و فریم ریت ثابتی رو ارائه میده ولی ۵۸۰ در بازی های که سریع تره برتری چشم گیر تری رو نسبت به ۷۹۷۰ داره
    ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
    My Favorite Date : 1 APRIL

    ۰۰
  2. آقا من که یکدونه ۶۸۷۰ MSI HAWK خریدم شدیداً هم راضیم و خیلی کارته خوبیه این کارتا برای رزولوشنای خفنه دیگه همین کارت برا فول عین هلو جواب میده پس حتماً نیاز نیست که پول الکی خرج کنین و به نظر من AMDخیلی خوبه چون قیمتاش رقابتین

    ۰۰
  3. مخلص همه دوستان که لطف کردن…این بنچمارک ها با ۷۹۷۰ و ۷۹۵۰ گرفته شده بودن ولی الان بنچمارک های GTX 680 جدیدن و کم تر از یک هفته از عمر این بنچمارک ها می گذره….همین الانم خبر رسید GTX 680 رو اورکلاک کردن و فرکانسش رو به ۱۸۴۲ رسوندن!!!PC$

    ۰۰
  4. مرسی دوست خوبم .
    بلاخره یک خبر سخت افزاری !!!
    ———–
    گر چه این بنچمارک ها خیلی وقته گرفته شده و …
    اما من منتظرم تا یکی از اینها بهمراه ۷۹۷۰ بدستم برسه تا خودم دستی به سر و رویشون بکشم و اماده برای انفجار ….
    —-
    کلا کارتهای انودیا برای بازی عالی عمل میکنند (بگذریم که خروجی واضحتر نسبت به رقیب ندارند) و بدلیل چند تکه کردن پردازش که مخصوصا برای کارتهای تک هسته ای اون عالیه میتونند یک پردازش سریع و سبک داشته باشن اما خروجی به همین دلیل و برای اینکه ضعف های پردازشی پوشیده بشه کمی با ف ی ل تر بلور همراهه .
    ——
    اما در مقابل رقیب ( ATI ) کارتهایی تولید میکنه که دارای کلاک بالا و همینطور بعضا هسته بیشتر هستند و پردازش های تقریبا یکپارچه و بدون تیکه کردن های زیاد انجام میدن که همین دلیل باعث خروجی واضح تر و بیدون بلور میشه که برای رندر و کارهای گرافیکی بسیار مناسبه !!
    تقریبا در تمام بنچمارکهای انجام شده (که من حتی ویدیو هایی از اونها دارم) کارتهای ATI چند فریم جلوتر کار میکنه ولی در بعضی از موارد انودیا ثبات فریم بهتری نشان میده . مثلا در بنچمار کهای مترو ۲۰۳۳ که ودیویی از هر دو پردازش کارت در کنار هم دارم در بعضی صحنه ها فریم از ۱۲۰ به ۸۰ میرسه که در اوندیا ۸۰ تقریبا بلافاصله بر میگرده به اولش ولی ATI با تاخیر صدم ثانیه ای بعد تر !!!
    ———
    اما در مورد اور کردن سنگین و بدون خنک کننده مناسب انودیا قدری بهتره اونم بدلیل اینکه در پردازش هاش فشار کمتری به هسته وارد میکنه و حرارت کمتر تولید میشه ولی ATI اگه با یک خنک کننده بهتر از کارخانه ای همراه باشه در اور های سنگین بسیار پایدار عمل میکنه و تعجب برانگیز هستش !!!
    ———–
    منتظرم تا داییم یکی از هر کدوم بهمراه یک Rampage IV Extreme و … برام بفرسته تا خودم برم تو کار این دو غول !!!

    ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر