Bioware: مس افکت جدید در دست ساخت است

در ۱۳۹۱/۰۱/۰۵ , 12:32:16

آقای Ray Muzyka رئیس استودیوی بازی سازی Bioware ساخت نسخه جدید سری بازی های Mass Effect را تایید کرد. او در صحبت هایی به این موضوع اشاره کرد که عنوانی از دنیای Mass Effect از هم اکنون در دست ساخت قرار گرفته است. در ادامه او به این موضوع اشاره کرد که در آینده مضامین بیشتری برای Mass Effect 3 عرضه خواهد شد.

میوزیکا اشاره کرده است که همچنین بر روی DLC و محتوی قابل دانلود برای پایان مس افکت ۳ کار می کنند که در ماه آوریل به طور کامل از آن رونمایی می شود.
نسخه ی سوم این بازی که به تازگی منتشر شده است توانسته است نمرات عالی وهمچنین فروش خوببی را به دست آورد.


97 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. واااااااااااااااااااااای خدای من!فقط منتظر شنیدن این خبر بودم.بهترین خبر سال ۹۱!این شماره که یه شاهکار به تمام معنا بود و از تک تک لحظاتش لذت بردم!امیدوارم ساختش خیلی طول نکشه که نمیتونم تا اومدنش صبر کنم! :mrgreen:
    $Pc

    ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر