Sony از سنسور دوربین ۴۸MP خود با نام IMX586 رونمایی کرد

در ۱۳۹۷/۰۵/۰۱ , 22:55:05
شرکت سونی (Sony)

شرکت Sony از جدیدترین سنسور CMOS خود برای دوربین اسمارت فون‌ها رونمایی کرد. این سنسور IMX586 نام داشته و ۴۸ مگاپیکسل است. با دنیای بازی همراه باشید.

اندازه هرکدام از آنها ۰.۸μm خواهد بود و در واحدهای ۱/۲ قرار گرفته‌اند. احتمالا شاهد حضور این سنسور در اسمارت فون‌ها در تاریخی نزدیک به سپتامبر (بازه شهریور و مهر) خواهیم بود.

شرکت سونی (Sony)

Sony در یک بیانیه اعلام کرده است که بالا بردن تعداد پیکسل‌ها به دوربین‌ها کمک می‌کند تا تصاویری با کیفیت بالا ثبت کنند حتی وقتی که از زوم دیجیتال استفاده می‌شود. چینش سنسورهای IMX586 به صورت آرایه‌های ۲×۲ است. این بدان معناست که در اغلب موارد هر ۴ پیکسل در کنار هم خروجی معادل یک سنسور ۱۲MP با پیکسل‌های بزرگ ۱.۶μm را به همراه خواهد داشت.

شرکت سونی (Sony)

در واقع این جانشین سنسور ۴۰MP است که در Huawei P20 Pro استفاده شده بود که دقیقا از همین چینش چهارتایی استفاده می‌کرد. احتمال دارد اولین دستگاه با چنین سنسوری گوشی Xperia XZ3 باشد که انتظار می‌رود در IFA 2018 معرفی شود. هرچند که برخی از شایعات به یکسان بودن مجموعه دوربین آن با Xperia XZ2 Premium اشاره دارند.


دیدگاهتان را بنویسید

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر