تولید بازی رایانه‌ای «سیاوش» با اقتباس از شاهنامه

MG.96 توسط MG.96
در ۱۳۹۰/۰۴/۱۲ , 12:07:20

با حمایت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و مشارکت استودیو بازی سازی «سورنا» بازی رایانه‌ای «سیاوش» با اقتباس از شاهنامه، در حال تولید است.

به گزارش معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، این بازی که داستان آن از شاهنامه، بندهش و اوستا استخراج شده است در راستای اهداف این بنیاد مبنی بر پرداختن به فرهنگ ملی و معرفی پیشینه تاریخی این مرز و بوم به جوانان و نوجوانان، در دست تولید است.

داستان «سیاوش» که یک بازی اکشن ماجرایی است، از زمان کشته شدن «سیاوش» شاهزاده ایران توسط «افراسیاب» پادشاه «توران»، آغاز می‌شود. «کیخسرو» پسر«سیاوش» بعد از اینکه توسط »گیو» از «توران» به ایران منتقل می‌شود، امپراتوری خود را آغاز می‌کند و به مرور زمان مرزهای تسخیر شده توسط «توران» را باز پس می‌گیرد و در انتها وارد «توران» شده و پس از سالها جستجو با «افراسیاب» قدرتمند روبرو می‌شود و در جنگی سخت او را شکست می‌دهد و انتقام خون پدر را از او می‌گیرد.

به گفته حسن مهدی اصل مدیر پروژه بازی «سیاوش»، این بازی برای افراد علاقه مند به سبک اکشن و نقش آفرینی در نظر گرفته شده است و هم اکنون ۶۵ درصد از مراحل ساخت خود را پشت سر گذاشته است. همچنین وی گفت: پیش بینی می‌شود این بازی تا اواخر پاییز امسال به پایان برسد.

حسن مهدی اصل: مدیر پروژه و برنامه نویس ادیتور و گیم پلی، علی اکبر محمدی: برنامه نویس ارشد و برنامه نویس موتور گرافیکی و زبان اسکریپت و گیم پلی، سجاد بیگ جانی : کارگردان فنی ، برنامه نویس هوش مصنوعی و سیستم GUI و گیم پلی، نادر گلباز : برنامه نویس موتور گرافیکی و گیم پلی، هادی رباطی : برنامه نویس فیزیک، محمد آقایی : برنامه نویس موتور گرافیکی، پویا شاهین فر : برنامه نویس موتور گرافیکی و سیستم صدا، احمد محمد نژاد: اسکریپت نویس، حسن مهدی اصل، احمد محمد نژاد، حامد خذریان : طراحی مراحل، علی رضا یار محمدی و احمد محمد نژاد: گیم دیزاینر، حامد خذریان : مدیر هنری و آرتیست، عباس رمضان زاده : آرتیست، محمد امین متین : آرتیست، تیم ۵ نفره آلمانی : مسئول ساخت کاراکترها ، ریگ کردن ، و انیمیت کردن و آرمان آریان : داستان نویس اصلی، از عوامل تولید بازی «سیاوش» هستند.

لازم به یادآوری است بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای پیش از این بازی‌های «گرشاسپ»، «عصر پهلوانان» و «رویین تنی» را بر اساس شاهنامه و دیگر متون کهن ایرانی وارد بازار کرده است.

محمد شهریاری(MG.96)


37 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. در مورد شاهنامه باید بگم در اون دوران وحشتناک حمله بیگانگان اگر مرد بزرگی چون فردوسی واقعا حکیم نبود الان ما زبان خودمون رو نداشتیم و ایرانی ماندنمون رو مدیون او هستیم.در مورد صحبت یکی از دوستان در مورد شناخت بیشتر اساطیر و قهرمانان یونانی و رومی به جای بزرگان خودمون باید بگم اینروزها تاثیر فیلم و انیمیشن بسیار بیشتر از کتاب و رمان و مقاله شده و خوشبختانه یا متاسفانه خارجیها در این موارد از ما سرترن که امیدوارم فکری اندیشیده بشه که ….دنیرو از pc$

    ۰۰
  2. با سلام!

    آه خدای من! کی میشه یه بازی هم از روی شخصیت من بسازند. بلوتوث : وزیر جهانگیرشاه
    ————
    در تاپیکهای قبل هم گفتم ، جهانی شدن هیچی نداشته باشد انگیزه زاست.
    مطمئن باشید سیاوش که هیچ ، از نادرشاه و کیخسرو ، رضا خوشنویس(هزاردستان) ، خاله سوسکه و بسیاری از کاراکترهای دیگر هم بازی خواهند ساخت.
    این بسیار پسندیده است که بازیسازی در این کشور شروع شده و فعلا آهسته آهسته به راهش ادامه میدهد و دچار بحران حاد نشده و نفسش به شماره نیفتاده و به مرگ نزدیک نشده است.
    اما این راه به کجا میرسد؟ آیا در مسیر درستی افتاده است؟ آیا بازیسازی یعنی همین؟ یعنی اینکه فقط و به هر طریقی بازی بسازی؟ با کاراکترهای جدید بر طبق همان شیوه؟ آیا بازیسازان از نقدهای درست و منطقی درس گرفته اند؟
    به نظرم بازی سیاوش هم از سبک و روش گرشاسپ پیروی خواهدکرد.چرا با اسمها بازی کنیم.ما با خود بازی می خواهیم بازی کنیم!!!
    آیا بازی گرشاسپ جا برای بهتر شدن و داستان پردازی بیشتر تحت عنوانهای دیگر نداشت؟چرا همان گرشاسپ را بهتر نکنیم؟ آیا گرشاسپ دارای پتانسیل بیشتری نبود؟ چرا از سازندگان پرنس پرشیا درس نمی گیریم؟ دوستان عزیزم! به سیر تکاملی بازی پرنس پرشیا از همان بازی آرکید تا همین الان نگاه کنید.ببینید چه تکاملی پیدا کرده است.
    آیا ناشران و سازندگان بازی گرشاسپ نمی توانستند بسته های الحاقی دیگری برای بازی تهیه ببینند؟
    ما از گرشاسپ و سرنوشتش ، داستانهای مکمل آن ، شخصیتهای دیگر و مکمل آن چه مقدار زیادتر یاد گرفتیم و به آن پرداختیم؟ گرشاسپ و سیاوش و دیگر قهرمانان پارسی ما دارای شناسنامه و شخصیت ساخته و پرداخته شده ا ند.نمی شود که به همین سادگی آنها را به بازی گرفت.افتادیم به جان آنها و با چند خط دیالوگ می خواهیم فرهنگ و تمدنمان و قهرمانانش را به همه نشان دهیم.
    بازی بسازند ولی بر اساس شخصیتهای دیگر بسازند ، چرک نویس کنند بعد پاکنویس!

    خدا پدر و مادر و خود فردوسی پارسی گو و حماسه سرای را بیامرزد.اگر او نبود نمی دانیم کار داستان پردازی و بازیسازی در این کشور به کجا نمی کشید.
    هر کسی واقعا دلش برای این سرزمین پارسی و مردان پارسی و بزرگش می طپد برای شادی روح آنها یک صلوات بفرستد.چرا که اگر آنها نبودند و آن افتخارات را نمی آفریدند نمی دانم الان من و شما از چه تمدنی و از چه فرهنگ و نژادی برخوردار بوده و به چه تاریخی افتخار می کردیم.
    ———-
    از اینکه کمی رگ و ریشه پارسیم درد گرفت و از بی توجهی هایی که به این مردمان رفته کمی تندروی کردم ، مرا ببخشید.
    با تشکر از همه دوستان عزیز و گیمری!

    ۰۰
  3. باسلام
    مایه خرسندی و شاددمانی همه ماست که داستانهای غنی و کهن این سرزمین متمدن تبدیل به بازی بشه
    امیدوارم که فقط خوب تبدیل بشه و درست پرداخت بشه!
    برن دوستان درست بشینن و اصل قضیه و منظور فردوسی بزرگ رو در بیارن و تحلیل منطقی و درست کنن و بازی رو سر حوصله طراحی کنن و اینکه تا پائیز عرضه میشه به ننظر با عجله است.
    همه جای دنیا مراحل حتی توی کوچکترین بازیها با موضوعات بسیار سطحی با فکر و پرداخت مناسب ساخته میشن.
    امیدوارم که این بازی هم کاملا اصولی ساخته بشه و بعد از عرضه مایه خوشحالی و غرور بازیسازان و بازیبازان ایرانی باشه
    به امید موفقیت همه دوستان بازیباز

    ۰۰
    1. دوست من مراحل ساخت این بازی ۲ سالی هست که در حال انجامه. اینکه بنیاد الان اعلام کرده جای تعجب داره.

      ۰۰
  4. به نظر من هر چه بازی بیشتری در مورد تاریخ کشورمون ساخته بشه بهتره چون بیشتر با تا ریخ کشورمون آشنا میشیم نمی خوام توهین بکنم ولی درصد زیادی از مردم کشورمون باتاریخمون آشنا نیستن الان اگه بری بپرسی مثلا تروی یا ادیسه برای کدوم کشورن یا داستانشو چیه همه می دونن چون چند بار فیلمشو دیدن یا گلادیاتور و…… اما اگه بری بپرسی آریو برزن کی بود. چیکار کرد. چجوری کشته شد و کی کشتش اکثرا نمی دونن یا مثلا کسی که عظمت تخت جمشید رو بدونه نمیاد روش یادگاری بنویسه به هر حال خیلی خوشحالم که بیشتر بازیهایی که بازیسازان کشورمون میسازن در مورد تاریخ کشمورنه

    ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر