الکترونیک آرتز روشهای سنتی عرضهی بازیها را کنار میگذارد
با توجه به آخرین اخبار بازی، شرکت الکترونیک آرتز (EA) اعلام کرد که در پیش گرفتن روشهای سابق عرضهی بازیها در بازیهای بزرگ امروزی جواب نمیدهد و آنها باید سیاست خود را در این راستا تغییر دهند. برای اطلاع از جزئیات خبر با دنیای بازی همراه شوید.
سالهای زیادی است که شرکت الکترونیک آرتز در طراحی بازیهای خود سیاست جدیدی را در پیش گرفته و از ساخت بازیهای داستان محور، به ساخت بازیهایی روی آورده که محوریت اصلی آن بخش آنلاین است که نمونهای از این بازی را میتوان بازی Anthem دانست. اما از زمان انتشار بازی Anthem در ماه فوریه سال جاری تا کنون، این بازی قربانی یک سری اشتباهات فنی، سرورهای مشکلدار و فقدان محتویات هیجانانگیز بود و همین مورد باعث شد که بازی Anthem نتواند انتظاراتی که از آن میرفت را برآورده کند. در همین راستا، الکترونیک آرتز تصمیم گرفت اینبار، روشهایی را که قبلا برای عرضهی بازیهای بزرگ این چنینی در پیش میگرفت، در عرضهی بازیهای بزرگ امروزی کنار بگذارد و انتشار آ»ها را به تدریج پیش ببرد.
در جریان کنفرانس اخیر مربوط به گزارش مالی سه ماهه چهارم الکترونیک آرتز، آقای اندرو ویلسون، مدیرعامل این شرکت اعلام کرد که هرچند پشتیبانی از بازی Anthem ادامه خواهد داشت، اما در انتشار بازیهای بزرگ این چنینی حتما باید تغییراتی صورت گیرد. با توجه به گفتههای وی، هرچه بازیهای ویدئویی چه از نظر محتوا و چه از نظر کاربرانی که دارند، بزرگ و بزرگتر میشوند، شرکت الکترونیک آرتز قصد دارد نه تنها در نحوهی ساخت، بلکه در نحوهی انتشار آنها نیز تغییراتی پدید آورد. به گونهای که ازین پس بازیهای مخصوص کامپیوتر و کنسولها، همانند سیاست انتشار بازیها در گوشیهای موبایل، عرضه خواهند شد.
در حقیقت این مشکل منحصرا به شرکت الکترونیک آرتز مربوط نمیشود، بلکه کل صنعت گیمینگ با آن دست و پنجه نرم میکنند. بازی Anthem عنوانی با تنها ۴۰ الی ۸۰ ساعت بخش آفلاین نیست، بلکه علاوه بر ۴۰ تا ۸۰ ساعت تجربهی آفلاین، ۱۰۰، ۲۰۰ یا شاید هم ۳۰۰ ساعت تجربهی آنلاین نیز در اختیار کاربران قرار میدهد. هرچه بازیها از این حیث بزرگتر میشوند، روشهای سابق انتشار بازیها را نمیتوان برای آنها در پیش گرفت. بنابراین چیزی که کاربران از ما انتظار دارند تنها ایجاد تغییراتی در طراحی بازی و یا بهبود کیفیت آن نیست، بلکه اعمال تغییراتی در نحوهی انتشار آن بازی نیز هست. به این صورت که باید ابتدا بازیها را با دسترسی محدود عرضه کنیم. دقیقا اتفاقی که در انتشار بازیهای موبایل رخ میدهد. البته این مورد به تغییر در چگونگی ارتباط ما با کاربران نیز می انجامد و آن را تحت تأثیر قرار میدهد. به گونهای که تمامی بخشهای فروش شرکت ما هم اکنون از حالت نمایش محض درآمدهاند و به گفت و گو تغییر پیدا کرده. این یعنی سعی میکنیم از کاربران بازخورد دریافت کرده و تغییرات لازم را در بروزرسانیهای بعدی اعمال کنند.
اینطور که به نظر میرسد، الکترونیک آرتز از این روش برای عرضهی بازی مورد انتظار Dragon Age 4 استفاده خواهد کرد. همچنین با نگاهی به انتشار تدریجی بازی Battlefield 5، میتوان دریافت که این شرکت چقدر روی تصمیم خود مصمم است. تنها بازی که به احتمال زیاد به همان روش قبلی عرضه میشود، بازی Star Wars Jedi: Fallen Order خواهد بود که یک بازی تک نفره بدون حنی پرداخت درون برنامهای است.