Volition هم در حال کار بر روی پروژه‌ی نسل بعد است

LUDA-CRIS توسط LUDA-CRIS
در ۱۳۹۱/۰۲/۲۷ , 23:33:27

شرکت Volition سازنده ی سری Saints Row در حال کار بر روی یک پروژه برای نسل بعد است. با توجه به اطلاعاتی که از پیج یکی از کارمندان این شرکت درز کرده است، آن ها در حال کار بر روی سه پروژه برای این نسل و یک پروزه ی مرموز برای نسل بعد هستند.
هیچ اطلاعات دیگری مربوط به این پروژه ها در دست نیست. پیش از این تایید شده بود که علاوه بر بازی Insane, چهارمین شماره از سری Saints Row نیز توسط این شرکت در حال ساخت است. به علاوه یکی دیگر از کارمندان این شرکت نیز لیستی را منتشر کرد که در آن مشخص شد Saints row 4 در حال ساخت است و قرار است برای پلتفرم های نسل حاضر یعنی PC,PS3 و X360 عرضه شود.

Myup.ir | Image Hosting & Photo Sharing

نایب رئیس شرکت THQ در سال گذشته Saints Row 4 را معرفی و اعلام کرد که این بازی حتی از The Third هم وحشیانه تر خواهد بود.


117 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. اقا چرا کنفیکون شده اینجا!!! من حدودا دوسای پیش بود تو دنیای بازی اکونت داشتم.امروز بعد دوسال واندی سال امدیم داخل شیم اصلا نشناختن!!! دوباره اکونت ساختم…..ولی خیلی باهالی دی بازی از همون موقع که مجله بودی فقط واسه پی سی بودی تا الان :mrgreen:

    ۰۰
    1. اکونت نیست جانم! :lol: :lol:
      اکونت حرف زشتیه این حرفهارو نزن…..بگو اکانت…اکانت….اکانت
      3 بار گفتم دیگه خوب یاد بگیری :lol: اکونت!!!!!!! lol

      ۰۰
  2. وحشیانه تر!
    همیشه سری های GTA بر رئالیسم و واقعی بودن بازی تاکیید میکنه ، سری Just Cause هم تاکییدش به حرکات اکروباتیک و محیرالعقول(!) بوده ولی Saints Row رو نمیدونستم هدفش چیه و بیشتر برروی چه ویژگی ای میخواد تاکید بورزه که بلاخره امروز فهمیدم

    ۰۰
    1. چشم روش کار میکنیم :lol:
      اینو تو فروم بازی میگفتی بهتر بود……حداقل جمله ی دستوری نمی گفتی معقول بود!

      ۰۰
    1. just cause که دشخصیت اصلیش هم شبیه هندیا بود . اما تو بگو اینکه با تانک در حال سوقوط می هوا پیما می زنی و … مریض نیست ؟

      ۰۰
    2. تعریف من که از ایده های مریض…ایده های منزجر کننده است…مثلا تک تک مراحل بازی من هانت برام مریض بود(اونم بد حال :wink: )…
      این ایده های تخیلی اینا برا ایجاد هیجان خوبه…مثلا تو میفهمی که همچین کاری اصلا غیر قابل انجام دادنه..اما تو بازی که باشه باهاش حال میکنی!

      ۰۰
    3. فیلم Team A ندیدی سقوط تانک !!! :-? توی فیلم هم ایده وحشتناک تری نسبت به این بازی بود !!! حالا این بازی قابل تحمل ولی توی فیلم :-?
      اون سلاحی که مورد اخلاقیش داشت فقط برای خنده بوده همین حداقل از چندتا بازی از جمله ویچر و GTA مورد اخلاقیش کمتر بوده و ویچر در این زمینه پیشتاز هستش .
      ( انجمن Martial Art’s )

      ۰۰
    4. اتفاقا درسته مرحله تانکش خب .. (خودتون میدونید!!) اونم از نوع دیگه خو.ف بود !!
      اما من و بچه ها تا یکمئت دور هم جمع میشدیم و همون مرحله تانک رو میرفتیم نوبتی و تعداد هدفها و شلیکهارو میشمردیم و آی از خنده میمردیم !!!
      چه کیفی داد اون بازی !!
      ته هر چی که تو تخیل بگنجه بود !! ایول !!

      ۰۰
    5. سعید جان مثل اینکه اون مورد اخلاقی ویچر بدجور رفته تو فکرت !!! :-D
      خب نسخه قبلیشم داشت اما این نسخش دیگه سنگ تموم گذاشتن !!!
      اما اون ….. تو همین بازی هندی هم خیلی فانی بود مخصوصا اگه باهاش آدم میزدی !!!
      یاد J.a.c.k.a.s.s افتادم که داخل یک بازوکا ….. گذاشته بودن شلیک کردن تو …. (فکر بد نکنید !!! ) یارو اونم صحنه آهسته چندبار نشونش دادن !!! (آخ مردم از ا.ل.ا.غ بودن اینجوری بی حدومرز بودن اونها)
      ای یی یی !!!!

      ۰۰
    6. اون A-team که خیلی چـ.رت بود…
      اون سلاحه رو هم که مال بخشی غیر داستانی بود ه بار آوردم…بچه کوچیک کنار دستم بود ..(خوب شد نفهمید :mrgreen: )…مگه خود سازنده های بازی به این ایده های مسخرشون بخندن!

      ۰۰
    7. باییویر که در برابر ویچر حرفی نداره بزنه
      اون اسلحه هم تو این بازی خجالت آور بود زشت و بعضا خنده دار
      ولی کاش هیچ بازی دیگه تا این حد واضح عین ویچر و این این چیزارو نشون نده
      علی جون )ویکتور هوگو( خوب اون ویچر که بد تر بود چون تو یک فضا جدی بود اما سینت روو تو فضای طنز بود

      ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر