شرکت سونی قصد خرید سرویس پخش انیمه کرانچیرول را دارد
به گزارش سایت Nikkei ، سونی برای خرید سرویس پخش انیمه کرانچیرول در ایالات متحده آمریکا وارد مذاکرات نهایی با شرکت AT&T شده است، معاملهای که میتواند این شرکت ژاپنی را به رقابتی جهانی با شبکه نتفلیکس سوق دهد. با دنیای بازی همراه باشید.
سونی قصد دارد بیش از ۱۰۰ میلیارد ین (۹۵۷ میلیون دلار) را برای در اختیارگیری این سرویس استریم آمریکایی با ۷۰ میلیون عضو خود در سراسر جهان هزینه کند.
گفتنی است که سونی حق امتیاز انیمیشنهای محبوبی چون Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba را نیز در اختیار دارد، اما مجوز آن را برای پخش به صورت استریم به دیگر شبکهها نیز صادر کرده است.
استودیوی Aniplex سونی و سازندهی انیمیشن Kimetsu no Yaiba ، تولید کنندهی محتواهای متنوعی از جمله فیلم و موسیقی است که عمدتاً توسط شرکت های خارج از کشور –ژاپن- توزیع و منتشر میشوند.
اگر این معامله انجام شود، رقابت جهانی برای تولید محتوا در میان شرکتهایی مانند نتفلیکس و هولو شدت خواهد گرفت.
شرکت کرانچیرول در سال ۲۰۰۶ تاسیس شد و دفتر مرکزی آن در سانفرانسیسکو است و در سال ۲۰۱۸، غول ارتباطاتی آمریکا، AT&T مالک این شرکت شد.
سونی اخیراً حق انحصاری مذاکره خرید کرانچیرول را به دست آورده است .پس از به دست آوردن مالکیت شرکت توزیع کننده فیلمهای انیمه، Funimation، در سال ۲۰۱۷، سونی توانست ۱ میلیون مشترک پرداختی را به سمت خود جذب کند که اکثراً آنها در آمریکا هستند، اما با موانع مختلفی در افزایش تعداد مشتریهای خود روبرو شد.
سرویس پخش انیمه کرانچیرول دارای بیش از ۷۰ میلیون عضو رایگان و ۳ میلیون نفر مشترک پرداختی در بیش از ۲۰۰ کشور جهان ، از جمله ایالات متحده و اروپا است.
همچنین با انجام این معامله ،کرانچیرول حق پخش بیش از ۱۰۰۰ عنوان مختلف را به سونی اعطا خواهد داد.
پیش بینی می شود کل درآمد عملیاتی سونی از ساخت بازی، موسیقی و فیلمها در آخر سال مالی در ماه مارس به ۴.۷۹ میلیارد دلار برسد که ۶۰٪ از کل گروه را تشکیل میدهد.
شرکت سونی که روزی برای ساخت تلویزیونهای Trinitron و پخشکنندههای صوتی و شخصی Walkman معروف بود، حال به یک ابرغول در صنعت سرگرمی تبدیل شده است که قصد دارد موقعیت خود را با مشتریان کرانچیرول در این حوزه تثبیت کند.
همهگیری ویروس کرونا اکثر مردم را در سراسر دنیا را به سمت وسایل سرگرمی در خانه سوق داد که تقاضا برای خدمات ویدئویی را در حد قابل توجهی افزایش داده است و رقابت شرکتها برای تولید محتوای جذاب در حال تشدید است.
نتفلیکس، بزرگترین شرکت استریمر، در حال همکاری با استودیوهای مختلف سازندهی انیمیشن است، در حالی که شرکت دیزنی در سال گذشته کتابخانهی فیلمهای محبوب خود را از نتفلیکس پس گرفت و سرویس استریم خود را راهاندازی کرد.
طبق گفته انجمن انیمیشن های ژاپن، بازار جهانی انیمه در سال ۲۰۱۸ حدود ۲۱ میلیارد دلار ارزش داشته، یعنی ۱.۵ برابر نسبت به ۵ سال قبل که بازار خارج از کشور –ژاپن- تقریباً نیمی از این تقاضای کلی را تشکیل می دهد.