تهیه کننده بازی Pokken Tournament علاقه‌مند است دنباله این عنوان را توسعه دهد

در ۱۳۹۹/۱۱/۰۶ , 18:44:16
بازی Pokken Tournament

تهیه کننده بازی Pokken Tournament می‌گوید مشتاقانه منتظر شرایطی است که دنباله این بازی را توسعه دهد اما، تصمیم گیرنده نهایی کمپانی نینتندو و  Pokemon Company هستند. برای اطلاع از آخرین اخبار و رویدادهای دنیای بازی، با دنیای بازی همراه باشید.

در سالیان اخیر شاهد انتشار spinoffهای زیادی از مجموعه Pokemon بوده‌ایم و تمامی آن‌ها آنطور که باید و شاید کیفیت مناسبی را ارائه نکرده‌اند و با استقبالی خوبی از سوی مخاطبان و منتقدان مواجه نشده‌اند. در بین تمامی این spinoffها، عنوان Pokken Tournament جایگاه ویژه‌ای دارد. این بازی که در سبک مبارزه‌ای جریان دارد توسط کمپانی بندای نامکو توسعه یافت و آقای Katsuhiro Harada تهیه کنندگی این بازی را بر عهده داشت. وی تهیه کننده اکثر نسخه‌های مجموعه محبوب Tekken بوده و از چهره‌های شاخص و ماندگار ژانر فایتینگ است.

عنوان مذکور طرفداران پیگیر زیادی دارد و پرسش اصلی آن‌ها در این چند سال این بوده که آیا دنباله‌ای برای بازی وجود خواهد داشت یا خیر. اخیرا یکی از هواداران بار دیگر این پرسش را در توئیتر مطرح کرده و از آقای Harada خواسته که به آن پاسخ بدهد. وی ضمن اشاره به روابط دوستانه کمپانی بندای نامکو با نینتندو و Pokemon Company گفته هر سه کمپانی بسیار از عملکرد تجاری بازی راضی بوده‌اند اما، در نهایت تصمیم گیرنده نهایی بندای نامکو نیست و طرفداران باید درخواست خود را با دیگر کمپانی‌ها مطرح کنند. البته آقای هارادا نیز علاقه‌مند روی دنباله بازی کار کند.

بازی Pokken Tournament آمار فروش بسیار خوبی روی هر دو پلتفرم مقصد خود دارد. این بای روی کنسول wii U بالغ بر یک میلیون نسخه و روی کنسول نینتندو سوئیچ بالغ بر ۱.۳ میلیون نسخه به فروش رفته‌است.

 


دیدگاهتان را بنویسید

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر