شایعه: ایکس باکس ۷۲۰ با کینکت ۲ با قیمت ۲۹۹ دلار ! (اطلاعات تکمیلی)

sajjadsa توسط sajjadsa
در ۱۳۹۱/۰۳/۲۸ , 10:22:32

بنابر یک سند ۵۶ صفحه ای که گفته می شود اخیرا از مایکروسافت درز کرده است، این شرکت قرار است کنسول بعدی خود را موسوم به ایکس باکس ۷۲۰ را به همراه نسخه دوم کنترلر حرکتی کینکت خود را در سال ۲۰۱۳ عرضه کند. بنا به این سند نسخه جدید کینکت می تواند تمام بدن ۴ نفر را به صورت همزمان ردیابی کند. همچنین بازیکنان می توانند به صورت نشسته نیز بازی کنند. نسخه جدید می تواند با اتاق هماهنگ شود و نیازی به جابجایی وسایل اتاق نیست.
بنا به این سند ایکس باکس بعدی از بلوری درایو استفاده خواهد کرد و همچنین ۴ تا ۶ برابر کنسول فعلی قدرت خواهد داشت. در این سند هیچ اشاره ای به منع استفاده از بازی های دست دوم نشده است.
از همه مهمتر اینکه بنابر این سند مایکروسافت قرار است عینک واقعیت افزوده خود را نیز روی کنسول عرضه کند که حدود سال ۲۰۱۴ عرضه خواهد شد. این عینک قرار است با وای فای و ۴G کار کند.
همچنین از اطلاعات به دست آمده اینطور بر می آید که این کنسول به نوعی از یک سیستم “همیشه روشن” استفاده خواهد کرد اما اطلاعات دیگری داده نشده است. بنا بر این مدرک مایکروسافت امیدوار است طی عمر ۱۰ ساله این کنسول بتواند حدود ۱۰۰ میلیون از آن را به فروش برساند.
همچنین می توان انتظار یک سرویس ابری را هم روی آن داشت. مایکروسافت می تواند از این طریق سرویس ها و نرم افزار های جدید خود را ارائه کند بدون اینکه نیازی به تغییر در سخت افزار باشد.
اگر این سند درست باشد هم نمی تواند گواهی بر برنامه کنونی مایکروسافت برای کنسول بعدی خود باشد، چرا که تاریخ آن به ۲۰۱۰ بر میگردد.
مایکروسافت تا کنون به این خبر واکنشی نشان نداده است.

منبع


38 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

    1. با تشکر از شما آرش حکیمی کبیر بنده به علت مشغله زیاد کاری متاسفانه در تایپ نام ناصر بزرگ دچار اشتباه شده و از شما ای منتقد بزرگ طلب بخشش و عفو مینمایم :wink:

      ۰۰
    2. در رابطه با نداشتن درایو من خودم هرچی فکر میکنم به این نتیجه میرسم که درایو خواهد داشت. به این دلیل که خیلی از کشور ها هنوز اونقدر اینترنت قابل اتکایی ندارن که بشه کنسول ها رو بنا به اون تهیه کنن. و این به طور مستقیم روی فروش کنسول اثر داره. شرکت ها روی فروش کنسول خودشون حتی خارج از کشور های معمول برای فروش حساب میکنن.
      خیلی از شرکت ها عمدا دستگاه خودشون رو از نظر امنیتی بالا نمی برن. چون روی خرید جماعت کپی باز حساب کردن.

      ۰۰
    3. راستش من شنیدم برای جولوگیری از کپی غیر مجاز ممکنه از چیزی شبیه به کاتریج استفاده کنند :wink:
      ————————————————
      ps3 is god

      ۰۰
  1. بابا دست بردارین از این شایعه ها…اینکه تابلویه همون شایعه میمونه….اخه اگر میخواست سال ۲۰۱۳ بیاد یک پیش زمینه ای یا نمایشی تا حالا کرده بود…البته امیدوارم این اطلاعات درست باشه چون بنابر این اطلاعات ماهم میتونیم به راحتی از نسل بعد لذت ببریم :wink: …

    ۰۰
    1. من اهل شایعه پراکنی نیستم اما این خبر از یک منبع قابل اعتماد اعلام شده. برای همین زحمت ترجمه اش رو به خودم دادم وگرنه معمولا خبرهای رومر رو ترجمه نمی کنم.
      از همه این ها گذشته تجربه نشون داده که قبل از معرفی یک دستگاه معمولا شرکت ها تا بتونن نمی ذارن اطلاعات درز کنه. اینجوری هم بار فشار رسانه ای روشون کم میشه و با خیال راحت میتونن روی دستگاهشون کار کنن و هم میتونن اون رو به صورت سورپرایز ارائه بدن که بار تبلیغاتی زیادی داره.
      مگر اینکه اینقدر اطلاعات زیادی درز کنه که دیگه اگر خودشون تائید نکنن لوس باشه. قبلا بارها این اتفاق برای بازی های معروف و دستگاه های دیجیتالی مختلف افتاده.

      ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر