نسخه‌ی PC بازی AC III در تاریخ ۲۳ نوامبر عرضه می‌شود

در ۱۳۹۱/۰۴/۰۳ , 00:49:13

با توجه به اظهار یکی از منابع خبری به نشریه‌ی “یوروگیمر” نسخه‌ی PC از بازی Assassin’s Creed III در تاریخ ۲۳ نوامبر (۳ آذر) عرضه خواهد شد. این درحالی است که شرکت یوبی‌ سافت همچنان هیچ‌گونه تاریخ انتشار رسمی اذعان نکرده و پیش روی نام این بازی عنوان “نامعلوم” را درج کرده است. بدان معنی که هنوز یوبی سافت زمان معنی را برای عرضه‌ی نسخه‌ی PC مشخص نکرده‌ است اما هیچ شایعه‌ی بزرگی بی‌دلیل مطرح نمی‌شود. AC III برای پلتفرم‌های PS3 و X360 در ماه آبان منتشر می‌شود ولی عنوز تاریخی برای نسخه‌ی Wii U مشخص نشده ات.

.


164 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

    1. آخرین شمارش از نظر خلق موقعیت های جدید خیلی ضعیف بود.تغییراتی هم که اعمال شد اصلا مورد قبول نبود .ولی تو این شماره به نظر میاد داره اتفاقات خوبی میفته .

      ۰۰
  1. اگه شایعه ها درست در بیاد گه خیلی بده :-|
    این یوبی هم داغ انتشار هم زمان این بازی رو برای هر سه پلتفرم به دل ما میگذاره ها :-|
    _____________________________________
    فریبرز ازpc$
    _____________________________________
    به امید قهرمانی سرخ پوشان اسپانیا

    ۰۰
  2. :evil: :evil: میخوام پیغام خصوصی بفرستم ولی فک بیخودی میزنه چرا؟اون ۲ نفری که پیام فرستادن بدونن که باشه ادت میکنم ولی یاهوم در دسترس نیست واسه همینه که نیستم و اون یه نفر دیگه هم همینجا ایدیمو میزارم امیدوارم که ببینیش در ضمن من احمدم نه علی :wink:
    ahmad_tombraider عطساین یاهو…

    ۰۰
  3. از اونجایی که بازی AC اشاره به نبرد بین جوامع مخفی داره محیط بازی هم باید گویایه زمان و فرهنگ و تمدن اون جوامع باشه . نمونه بارز AC2 .معماریهایه بی نظیر گوتیک در دوران رنسانس موسیقی بیزانسینی زبان و لهجه ی ایتالیای حضور انواع کلیساها که نشان دهنده سلطه آنها بر جامعه و همچنین شاهکاره طراحی لباس اتزیو و خیلی موارد دیگر این بازی رو به یکی از تاثیر گذارترین و(با هویت ترین) بازی هایه تاریخ بدل کرد . بعید می دونم بازیAC3 بتونه مثل AC2 موفق بشه.

    ولی با این حال باید صبر کرد و دید.

    ۰۰
  4. صد درصد توی تاریخ مشخص شده عرضه نمیشه.
    ……………………………………………………………………………………………….
    pc بازها یک قدم توی گرافیک از ما کنسول دارها جلوترن.کنسول بازها یک قدم توی تنوع بازی از pc بازها جلوترن.

    ۰۰
    1. یه چی میگی واسه خودت.
      PC کلا دو تا بازی داره از لحاظ گرافیک جلوتره C2 و BF3 .بقیه بازی هاش در حد گرافیک کنسول هست.
      هر سال هم که بهترین گرافیک رو بازی های کنسولی میگیرن،دیگه کجاش گرافیک PCاز کنسول ها بیشتره?

      ۰۰
    2. PC بهتره دیگه چرا الکی عصبی میشی!!!!خود سازنده ها هم میگن ما توان ساخت بازی برا گرافیک PC نداریم!

      ۰۰
    3. سپهر مهربان این سازنده ها کجا هستند؟
      یه دو تا لینک بده که همچین چیزی کسی گفته باشه؟!!!!!!!!!!!!
      گرفتی مارو؟ :lol: :lol: :lol: :wink:

      ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر