امتیاز PC Gamer’s به بازی Deus Ex: Human Revolution

در ۱۳۹۰/۰۵/۰۷ , 18:58:32
default image

اولین بررسی و امتیاز دهی به بازی Deus Ex: Human Revolution توسط مجله PC Gamer انجام شد .امتیاز ها حاکی از آن که با یک بازی عالی طرف هستیم .

این امتیاز به تفکیک به شرح زیر است :
۱. انیمیشن ها ،گرافیک بازی ، فیلم های داخل آن ۹۴ از ۱۰۰
۲.استفاده درست از داستان و مرجع اصلی در بازی ۹۵ از ۱۰۰
۳. انجام مبارزات و نبود افت کیفیت بازی ۹۲ از ۱۰۰
امتیاز کلی ۹۴ از ۱۰۰ که می تواند در زمره بهترین بازی ها قرار بگیرد ، نسخه قبلی این بازی در سال ۲۰۰۰ نیز امتیاز ۹۵ را دریافت کرده و در آن زمان در بازی های کلاسیک طوفانی به پا کرده بود .
داستان این بازی که بر اساس نوشته Human Revolution است توسط Tom Francis ( که نویسنده ای بسیار خلاق و با استعداد است ) باز نویسی شده است .
در انتها مجله PC Gamer در یک نظر این بازی را ” احیا کننده تاریکی ، زیبا ، و بسیار باور نکردنی ، خلاق ، و بسیار سرگرم کننده ” خوانده است.

بازی Deus Ex: Human Revolution در ماه آینده ( August 23 در آمریکا و August 26 در اروپا ) برای کنسول های PS3 و ۳۶۰ و PC منتشر می شود.

حسین براتی (Ichimaro Gin )


33 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

    1. اگر هم دوستان نظری رو می گن از بازی کردن با نسخه بتایی هستش که چند وقت پیش توی بازار منتشر شده ..منتقدین هم که نسخه کامل بازی دستشون می رسه .

      ۰۰
    1. بعضی استودیو های بازی سازی ، قبل از انتشار جهانی یک بازی، نسخه نهایی رو به بعضی از مجلات یا سایت های نقد بازی میدن. استودیو فن افزار شریف هم قبل از انتشار گرشاسپ تو ایران ، یک نسخه از گرشاسپ رو به مجله بازی نما داده بود و این مجله هم اونو نقد کرده بود.
      _______________________

      MW3 FIGHTERS

      ۰۰
    2. خود ناشر بازی یه نسخه برای مجله ها یا سایت ها می فرسته تا بازی رو زود تر نقد کنن و به اطلاع مردم برسونن تا مردم هم اطلاعات بیشتری داشته باشن و دودل نباشن برای خرید بازی! منم منتظر این بازی هستم درست آخر های مرداد پیداش میشه بازی dead island هم اواسط شهریور پیداش میشه نمی دونم چرا دی بازی تو نشریه نوشته بود مرداد!

      ۰۰
    3. بازی دست اونا رسیده و تمامشم کردن ۳ ۴ روزه!
      همه بازی های خوب واسه اینکه مردم تشنشون بشن قبل از انتشار میدنش دست منتقد ها.
      بچه ها مثل کدوم بازیه گیم پلی اش؟

      ۰۰
    4. در واقع استدیوی های سازنده بازی از منتقدین در خواست می کنند که بیان در محل مخصوصی در استدیو بازی رو انجام بدن ( بازی رو برای منتقدین ارسال نمی کنند چون امکان سرقت بازی وجود داره و لو رفتن بخش داستانی بازی و … ) و بعد نقدشون رو چاپ کنند حتی بعضی ها به منتقدین می گن که تا یک روز قبل از انتشار رسمی بازی حق چاپ نقد رو ندارید !

      ۰۰
    5. نسخه های مخصوصی برای سایت ها فرستاده میشه تا منتقدین به بازی امتیاز بدند و بازی قبل از انتشار به موجب امتیاز های بالایی که میگیره کمی مخاطب جذب کنه … البته همه بازی ها اینطور نیستند

      ۰۰
  1. امتیاز های بازی که خیلی خوبه…ولی باز هم به نظر میرسه که بازی در گیم پلی یکمی ضعف داره.ولی اصلا این باعث نمیشه که این بازی فوق العاده نباشه.این EIDOS واقعا فوق العاده است.هر نوع بازی میتونه بسازه.از اکشن-ماجرایی(Tomb Rider) گرفته تا اکشن-نقش افرینی. :)

    ۰۰
  2. من بدجوری این بازی رو پسندیدم ولی گرافیکش اگه خوبتر بود می تونست یه شاهکار باشه ولی گیم پلی خوب و عالیش باعث شد که این ضعف پوشونده شه من که این رو صد در صد بازی می کنم :-P :-P

    ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر