Assassin’s Creed 3 در هفته اول چیزی نزدیک ۳.۵ میلیون نسخه فروش داشته است

در ۱۳۹۱/۰۸/۱۷ , 17:28:01
شرکت یوبی سافت (Ubisoft)

طبق اخرین اعلانات شرکت بزرگ Ubisoft مهمترین بازی این شرکت یعنی Assassin’s Creed 3 در هفته اول فروش خود ۳.۵ میلیون نسخه فروش داشته است .

با توجه به گزارش شرکت فروش نسخه سوم این سری در هفته اول نسبت به نسخه قبل یعنی Revelation دو برابر شده است . یوبیسافت اعلام کرده است که این شرکت برای ساختن دو بازی بزرگ خود یعنی Assassins Creed 3 و Far Cry 3 چیزی نزدیک ۷۴.۴ میلیون دلار فقط بابت تبلیغات هزینه کرده است . یوبیسافت انتظار دارد تا در چند ماه اخیر از ۱.۱۶ و ۱.۲۰ میلیارد یورو سرمایه ای که دارد به چیزی نزدیک ۱.۲۰ و ۱.۲۶ میلیارد یورو برسد . یوبیسافت اعلام کرده است که در سه ماهه دوم امسال این شرکت ۱۴۸ میلیون یورو در امد داشته است که ۲۸ میلیون ان فروش انلاین بوده است . ۱.۴ درصد فروش این شرکت نسبت به پارسال پیشرفت داشته است . بیشتر فروش این شرکت قبل از دو عنوان Assassins Creed 3 و Far Cry 3 به دلیل پیش فروش Just Dance 4 و فروش Ghost Recon:Future Soldier بوده است .

 


52 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

    1. اینو هم نباید فروش کنیم نسخه‌ی PC هنوز منتشر نشده،اگه نسخه‌ی PC هم منتشر میشد فروشش خیلی بیشتر از اینا میشد
      —————————–
      SONY make.believe

      ۰۰
    1. عزیزم شرکت های بزرک ایرانی رو فراموش کردی :)) .سالی یه کال اف میدن یه ac نادر. Ac لطف علی خان زند میدهند.دیکه از این بازی های با کیفیتتر جایی دیدین.اصلا داریم :D

      ۰۰
    1. بازی assassins creed خوبه ولی شاهکار نیست….همه اینو خوب می دونن…. شاهکار یوبی سافت یه چیزه دیگست…..اون فروشش می ترکونه…..و اون چیزی نیست جز “WATCH DOGS”

      ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر