Dead Island: Repitide نیز در آلمان منتشر نمی‌شود

در ۱۳۹۱/۰۹/۱۱ , 19:26:36
Deep Silver

پس از این که در همایش “گیمزکام ۲۰۱۲” مسئولان شرکت “دیپ سیلور” احتمال انتشار عنوان Dead Island: Repitide، بازی جدید سری “جزیره مردگان” را در کشور خودشان یعنی آلمان ناچیز دانستند؛ حال رسما تایید شد این عنوان نیز مانند نسخه قبلی این سری در کشور سازنده این بازی منتشر نخواهد شد.

 

 

آقای “سباستین ریچرت”، مدیرعامل “دیپ سیلور” در مصاحبه‌ای گفت:

“ما نمی‌خواهیم تکّه‌های از بازی را حذف و یا به اصطلاح سانسور کنیم تا بتوانیم آن در همه کشورها منتشر کنیم؛ واقعا جالب است که بازی‌کننده‌های یک کشور از یک عنوان خوب و موفّق سال که سازنده‌اش کشور خودشان است، دور باشند!”

لازم به ذکر است که کشور آلمان دارای سازمان رده بندی سنّی با نام USK می‌باشد که بر اساس قوانین دولتی اجازه ندارد بازی‌های بسیار خشن مانند “جزیره مردگان” را در کشور منتشر کند.

علاوه بر این که خیلی از بازی‌کننده‌ها در کشور آلمان از این قوانین عجیب و غریب ناراحت هستند؛ خیلی از ناشران نیز ابراز نارضایتی شدید در این باره کرده‌اند.


18 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

    1. آرررررره ! ولی من میگم نه ازاین ور بوم بیافتیم نه ازاون طرف ! نه مثل آلمان و نه مثل ما ( ایران ) !
      تو کشور ما ، والدین خیلی کمی هستن که روی بازی هایی که فرزندانشون انجام میدن نظارت دارن ! این یعنی چی ؟ یعنی یه بچه ی مثلا ۷ساله خیلی زود با چیز هایی آشنا میشه که باید در سنین بالاتر ( نوجوانی به بعد ) آشنا بشه !
      تازه خشونت و دیالوگ ها هم از این قاعده مستثنا نیستن !

      ۰۰
  1. نسخه قبل Dead Island رو بازی کردم بازی خوبی بود ولی واقعا عجیبه که یه بازی در یه کشوری ساخته میشه بعد در خود اون کشور منتشر نمیشه!!! این اولین دفعه ای هستش که همچین چیزی میشنوم واقعا عجیبه :!: :!: :!:

    ۰۰
  2. بازم به بنیاد خودمون نمیرسن.
    اونا Dead Island با خشونت خیلی زیاد رو نمیذارن منتشر بشه اونم با دلیل.
    اینجا که با کلک و پیچوندن نمیذارن یه بازی ساده مثل شعبان که خارج عرضه شده رو عرضه کنن :lol:

    ۰۰
  3. باید جلوی این بازی های تکراری و تقلیدی مثل Dark siders و Dead island و …. رو بگیرن نه تنها تو یه کشور بلکه در سطح جهانی !
    می گیرن بازی تکراری و از نظر فنی سطح پایین می دن بیرون ( اونم با تقلید بیش از حد و ناقص )
    آدم می خواد سرش رو بکوبه به دیوار .
    همون بهتر اصلا بازیش منتشر نشه . O:-)

    ۰۰
  4. یادم میاد این آلمانی ها اجازه ی انتشار Geow2 رو هم تو کشورشون نداده بودند!(که اگه اشتباه نکنم بعدها منتشر شد)
    این بنده خدا ها هم افتادن گیر مسئولانی مثل استرالیا!(بنده خداها سایلنت هیل و GTA نمیتونن بازی کنن این استرالیایی ها :lol: )
    حالا بازی هم چندان جذاب نیست که حتما بخواد تهیه بشه.تو این چند وقت زامبی زیاد کشتیم :D

    ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر