دانشگاه «ناتینگهام ترنت» به کمک کینکت در حال ساخت نمونهای است که سکتهی مغزی را بهبود میبخشد
به دانشگاه «ناتینگهام ترنت» بودجه ای داده شده است تا به کمک کینکت یک نمونه بسازد که توانایی بازخورد حرکات بیماران مغزی را داشته باشد و بیمار های سکته مغزی را بهبود بخشد. این نمونه ۱۸ ماه است که مراحل ساخت را طی می کند و تا به این لحظه ۳۴۷,۰۰۰ پوند بر روی این نمونه هزینه شده است. این نمونه مسیر حرکات صورت بیمار را به مدت ۴۵ دقیقه دنبال می کند سپس صورت بیمار را به شکل اواتار بر روی صفحه نمایش نشان می دهد و اطلاعات خاصی را به پزشکان نشان می دهد سپس برای توانبخشی بیمار مورد استفاده قرار می گیرد.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
خوب اینم از اثرات مثبت دنیای گیم !!! :/
منتهی تا اتفاقی می افتد باز همه انگشتها به سمت دنیای گیم نشانه میرود .
کلی وکیل هم دنبال این هستند تا از این دنیای گیم پول زور بگیرن !!! :/
———————————————————————————————-
یاد برنامه نویسی افتادم !!! :/ از نوع ذغالیش C و Pascal
وقتی شروع میکنی یک برنامه ای نوشتن !!! بعد خروجی تحویل میگیری .
توقع داری خروجیش خواسته ای که از برنامه داری اجرا شود !!!
اما در کمال تعجب میبینی برنامه خروجی دیگری را به نمایش می گذارد !!! :/
برات جالب و شگفت انگیز است !!! خروجی برنامه به کار رفیق دیگرت می آید .
( درست مثل ایده کینکت )
سئوال بر انگیز میشود و شروع به چک کردن میکنی اما نتیجه ای ندارد .
اما همون برنامه را دوباره فرداش مینویسی با همون شکل و شمایل بدون تغییر
بعد ناگهان خروجی برنامه در کمال تعجب همان چیزی است که خواسته بودید .
باور کنید چندین بار برای من اتفاق افتاده است !!! :/
__________________________________
SONY make.believe-(انجمن Martial Art’s )
فردا پس فردا ایدز رو هم با کینکت درمان می کنن!
ایدز دارن با برگ چای درمان می کنند .تو دانشگاه گیلان دارند روش تحقیق می کنند.
کینکت قدرت تفیکیک پذیری فوق العاده ای داره،اصلا من هنوز موندم این سنسور چطوری میتونه انقدر خوب و دقیق عملیات سمپل اند هولد رو انجام بده،اونم به روش نایکوئیست،حتی یک حذف صفر و قطب الکی هم نمیکنه!! واقعا درود بر هنر متخصصان مایکروسافت :X
ها ای که الان گفتی یعنی چه :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
با سلام!
با تشکر از روزبه سامانی عزیز!
دوستان عزیز! ناموافق زدن های(دیس لایک) اینجا، بسیار غیر منطقیست. آقای سامانی دیدگاهی جاری کرده که بر علم دیگران می افزاید. که اگر نیفزاید به قلقلک مشتاقان یادگیری دست زده و آنها را برای یاد گرفتن بیشتر تشویق می کند.
دمت گرم روزبه عزیز!
این دیدگاه ادامه دارد…
با سلامی مجدد!
لازم است قدرت کنسول Wii را در این زمینه یادآور شوم که پیشتر از این دو کنسول به این شیوه اقدام کرده است. که اگر کینکتی نیست جاروبگر یا حسگر با سنسور یا پیمایشگر (برای اسکن) حسی و محیطی هست که رفتار بازیباز را تفکیک و تشخیص دهد.
اما همه چیز این نیست و تکنولوژی های دیگری نیز موثر است. در حسگرها(سایز کوچک) هر چقدر فاصله کانونی کمتر باشد، عمق میدان بیشتری ایجاد می کند. پس در عمق میدان واضح تر و بزرگتر بکمک دیافراگم بزرگتر(خصوصا در دوربین های پیشرفته)، تصاویر بهتر و با کیفیت تری می توان بدست آورد. یعنی هر چقدر این دامنه عمق میدان به درستی، وضوح یابد و عمق یابد می توان به نتایج بهتری رسید.
آن بخش که به جاروب اشیا مرتبط است هر چقدر نمونه برداری بیشتری داشته باشد، به پردازش بیشتری در دنیای دیجیتال در خواهد آمد. مثلا بر طبق قضیه نایکوییست(Nyquist) باید مقدار نمونه برداری دو برابر بیشتر از بالاترین فرکانس سیگنال های ارسالی باشد.
برای دوستانی که اطلاعات کافی ندارند، به زبان ساده مثال می زنم. چشمان خود را نیمه بسته کرده و به مونیتور روشن یا یک منبع نور نگاهی بیندازید. اگر دقت کنید سیگنالهای دریافتی از شی بر روی پرده مغزتان نیمه شفاف بوده و شی کشیده و بلندتر می شود(امیدوارم مثال مفیدی بوده باشد). بعبارت بهتر برای درک بهتر شی، مقدار یا نرخ نمونه برداری از ابعاد واقعی شی، می بایست بیشتر شود(با توجه به این تکنولوژی) که با دور یا نزدیک شدن به شی این تجربه متفاوت تر می شود و المانهای تاثیرگذار دیگر…
حالا سیگنالهای دیجیتالی دریافت شده از شی به دو بخش تقسیم می شود(بر طبق یکی از روشهای محاسبه). مثلا یک نیم دایره را در نظر بگیرید که بخشی از داده های شعاعی و مرکزی و… همسان سازی و مجزا شده و به صورت معکوس در زیر نیم دایره قرار گیرد. در نتیجه یک دایره کامل داریم. که بر روی صفحه نمایشگر به صورت آنالوگ ثبت می شود. پس هر چقدر فوکوس و عمق محیط بهتر پردازش شود، می توان بر اشیا محیط تسلط بیشتری پیدا کرده و به مشاهدات دقیقتری دست یابیم.
مثالی دیگر برای درک بهتر اینکه، اگر در گرافیک کامپیوتر دقت کرده باشید با بالاتر رفتن رزولوشن، تصویر واضح تر و شفافتر و واقعی تر می شود. با بالاتر رفتن تعداد پیکسلهای تصویر در هر نقطه از مونیتور، می توان تصویر بهتری را مشاهده کرده و با توجه به مطالب بالا بدینگونه تعمیم می دهم که با بالاتر رفتن تعداد نمونه برداری می توان به تصویر یا مدل بهتری دست یافت.
اینک این قضیه را با مطالب بالایی ربط داده تا شاید به موضوعات و نتایج بهتری دست یابید.
کینکت… که همه آن سخت افزاری نیست. کمک فکری به شما می کنم. نرم افزار “افتر افکت/ After Effect” را مورد بررسی قرار بدهید. این نرم افزار بر روی صوت و تصویر تمرکز داشته و به قدری هوشمند است که اجزا محیطی در فیلم را تفکیک کرده و به عنوان یک آبجکت می شناسد(در حالیکه جاروبگر سه بعدی و محیطی در دنیای واقعی هم ندارد). بنابراین اگر تغییری در هر پیکسل از شی در فیلم داده شود، بهمراه همان شی و پیکسلها حرکت می کند. در ضمن تکنولوژی های بسیار قدرتمندی طراحی شده که در ماهواره ها یا پرتابه های موشک مورد استفاده قرار گرفته و حساسیت بالایی نسبت به محیط پردازشی و تحت پیمایش خود دارند. بعبارت دیگر تکنولوژی بسیار پیشرفته تر از آنچیزی شده است که ما تحت نام مصرف کننده می بینیم.
بزودی شاهد تغییرات زیادی خواهیم بود(بر طبق مشاهدات و دانسته های خودم)…
مثلا باید شاهد انتقال مجازی یک جسم بر روی یک پلتفرم گیرنده باشیم. همانند بازی مس افکت۳ و ارتباط شنیداری و دیداری فرمانده شپرد با آندرسن و هکت و دیگران… که حتی می تواند ناظر بر عملیات هر فرد باشد در بستر پهنای باند شبکه ای!
—
با تشکر از همه دوستان عزیزم!
منجمله آقای کریمی و سامانی.
پانوشت: امیدوارم روزبه عزیز در صورت مشاهده اشتباه یا ناقص بودن مطلب این حقیر، به کمک شتافته و مطالب بهتر و دقیقتری برای همه دوستان ارائه دهد.
خیلی جالب بود …
کلا بهتر است کینکت در مواردی اینچنینی به کار رود تا بازی !
——————————-
SONY make.believe
ولی اینکه این کینکت خلق شد یکی از عجایب کره ی زمین است و اون هایی که با کینکت اینکار را میکنند یکی از بهترین ها اند که در دنیا باید از حضور شون قدردانی کنیم
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
و به نظر من هیچگاه نگید به امید آن روزی که ما کنیم یا انجام بدید یا استفاده
داداش اواتار منو گذاشتی ها :-x :-x :-x :-x :-x !!!!!!!
کامنت ما رو بلعیدن…
yes….
باحال بود :!: یه روزم ما با کنسول امپراطور همچین کاری میکنیم
اره البته ساله ۳۰۰۰۰۰۰۰
جالب بود :-? دانشگاه بابلسر که هر هفته سه شنبه ها کینکت و ایکس باکس میارن و کل دانشگاه
از دختر و پسر باهم دیگه به رقابت میپردازن :-D زمانی قضیه جالب میشه که تشویقتم میکنن :twisted:
جات خالی ما هم لپ تاپ میبریم سر کلاس و وصل میکنیم به پروژکتور و نوبتی سوپر ماریو میزنیم، هرکی جلوتر رف برندس…
علم جت اسکی به خودش بسته داره پیشرفت میکنه
ما هم به خودمون لنگر بستیم و هر روز بیشتر تو باتلاق فرو می ریم !
قربون پیشرفت روز به روز علم و تکنولوژی برم .اونا هر روز از چیزای جدید رونمایی میکنن از کینکت در بازی ها و illumie room گرفته تا سکته مغزی و فضا نوردی… اونوقت ما کنسول امپراطور میسازیم. :sad: :-|
حاجی ما کنسول امپراطور ساختیم؟؟؟ بابا از اسمش تابلویه کجاییه… والا اگه بچه های ایران ساخته بودن من سه تاشو میخریدم…
حالا به اسم ایران که هست اما در حقیقت مید این چاینا هست. . :mrgreen:
من خودم کینکت دارم -.حتی کینکت هم باگ داره من یه عروسک دارم هم قد خودمه گذاشتمش جلو کینکت اونو به جا آدم تشخیص داد:-D