استقبال ۵ شرکت خارجی در زمینه سرمایهگذاری و خرید بازیهای رایانهای ایران
به گزارش سایت بنیاد ملی بازی های رایانه ای نمایندگان شرکتهای سینمایی بیش از ۵ کشور جهان از سرمایهگذاری و امکان یابی برای تولید مشترک گیم با بنیاد ملی بازیهای رایانهای استقبال کردند.
به گزارش معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای، نمایندگان شرکت هایی از کشورهای انگلستان، آذربایجان، ترکیه، مراکش و الجزیر با حضور در غرفه این بنیاد در بازار بین المللی فیلم ایران علاقه مندی خود برای سرمایه گذاری و همکاری مشترک در جهت ساخت و توزیع بازی های ایرانی را اعلام کردند.
بنیاد ملی بازی های رایانه ای با حضور موثروپررنگ در شانزدهمین بازار فیلم ایران که در حاشیه جشنواره سی و یکم فیلم فجر برپا شده بود، میزبان سینماگران، تهیه کنندگان و توزیع کنندگان داخلی و خارجی در این رویداد بود.
حضور چشمگیر نمایندگان شرکت های داخلی و خارجی در غرفه بنیاد و بحث و گفت و گو در زمینه تولیدات مشترک، بازار یابی و خرید آثار گیم ایرانی از دستاوردهای شرکت بنیاد ملی بازی های رایانه ای در بازار فیلم فجر به شمار می رود.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
منظور از استقبال همون ۴-۵ نفره دیگه!؟!
مرگــــــــــــــــ بر اسرائیل
مرگــــــــــــــــ برامریــــکا
مرگــــــــــــــــ برانگلیس!
.
فقط تکنولوژِیه بومی! :))
والا پیشرفت کنیم به کسی بر نمیخوره
چقدر بدبخت بودن ازکشور بورکینا فاسو بودند :lol: :lol: :lol: :lol: :))
باز هم این سینمایی ها دارن نظر میدن در مورد بازی .بابا به خدا سینما و صنعت بازی کاملا از هم جدا هستن.یه کم از این کفار یاد بگیرید.کجا دنیا در یک جشنواره فیلم میان در مورد بازی و بازیسازی حرف میزنن.
بازی KU که برای تبلت ها فقط هستش و با یونیتی کاملا درست شده است .
فکر کنم اجباری در همین ابتدا به ساخت بازی های بزرگ نباشد .
از بازیهای کم هزینه در ساخت در این سطح باید شروع کرد .
بعد گام های بزرگ برداشت
در نهایت بازی ایرانی !!! :/ من را با آن کاری نیست ( فعلا )
——————————————————————————————–
SONY make.believe
فکر نمی کنم تا دوران گیمری مان ما را با بازی ایرانی کاری باشد …
نسل های بعد می توانند با آن خوش باشند …
قطعا حمایت ازشون باعث رونق بازی های ایرانی میشه …
به امید پیشرفت بازی های ایرانی …
_____________
مراکش و الجزایر … :-? :-|
_____________
آروین از pc $
مهم اینه که این شرکتها چی هستن!
مراکش و الجزایر
بازیسازان ایرانی فقط به پول و حمایت نیاز دارن . به نظر من در درجه اول تامین مالیشون و درجه های بعدی شرکتی که حامی میشه اهمیت داره ! نظر خود شما چیه ؟
بنظرم این عبارتِ “بازیسازان ایرانی فقط به پول و حمایت نیاز دارن” یکم کلیشه ای شده!
در زمانی که بخش های حیاتی این کشور به حمایت مالی احتیاج دارند خیلی خوش خیالی است که آقایون بیایند از بازیسازی حمایت کنند ! بنظرم بازیسازهامون باید بی خیالِ کپی برداری از بازیهای خارجی شوند و عناوین مختصر ، مفید و البته کم هزینه بسازند و امیدوار باشند به آینده!
نه عزیزم کم هزینه نمی سازن !! ساختن عناوین کم هزینه خوبه ولی تضمینی برای رسیدن به آینده خوب نیست ..
وقتی بازی خوب می سازن میگید کپی هستش و وقتی کم هزینه می سازن اون هارو نقد می کنید که چرا بازی بهتر نمی سازن و بچه بازی هستش ..
مشکل عمده بازی ساز های ایرانی اینه که با هم نیستند .. هر گوشه ۷ الی ۱۵ نفر جمع شدن و می خوان بازی بزرگ بسازن .. در صورتی که برای ساخت یه بای بزرگ حداقل یه تیم ۱۰۰ نفری لازمه .. از برنامه نویسو نویسنده بازی گرفته تا اهنگ ساز مخصوص و انیماتور و صدا بردار و خیلی های دیگه ..
برای ساخت یه مرحله از یه بازی خیلی معمولی بودجه معادل ۱۷ الی ۲۰ میلیون تومان لازمه ..
ساخت یه بازی مثل انگری بیردز یا بازی های ساده دیگه مثل لیمبو یا حتی بازی مثل شنک یا حتی فروت نینجا !!! خیلی سخت نیست اما چیزی که مارو از اونها متمایز می کنه اینه که اونها یه تیم پشتیبانی خیلی قوی در حد ۵۰ الی ۱۰۰ نفر برای پشتیبانی بازی دارن و ما نداریم !!!! و کلا اعتقادی هم برای پشتیبانی نداریم !!!
بازی ساخته بشه و بیاد بیرون و منتشر بشه بعدش دیگه بازی به امون خدا رها میشه !!!
کپی برداری از عناوین موفق ایراد یه بازی نیست الان کلا چند نوع سبک بازی داریم و همه دارن به نوعی از همه کپی برداری می کنن ..
همین ویچر ۳ که داره ساخته میشه از اسکاریم می خواد الهام بگیره .. بازی جدید بانجی یه چیزی تو مایه های مس افکت و هیلو هستش !!
کپی برداری از عناوین موفق و استفاده از ویژگی های ثابت شده ایراد نیست و نیازی نیست که ما دوباره چرخ رو اختراع کنیم !
کمی تا قسمتی صحبتهای شما درسته ! ولی منظور من از کپی برداری اینی نبود که شما گفتی ، در زمانی که کاملا از دنیای خارج ایزوله شدیم و ارتباطی با سازندگان و ناشرین بزرگ نداریم مطمعناً الهام گرفتن از عناوین آنان هیچ چیزی بجز کپی برداری سطحی و عاری از خلاقیت نیست و در واقع همه ی اینها بر میگرده به شرایطی که کشور داره و این مشکل همه ی بخش هاست!
و بنظرم بهتر است کمبود خلاقیت را با این بهانه که “نیازی نیست که ما دوباره چرخ رو اختراع کنیم !” جواب ندهیم!
عزیز من این شرکت هایی که اومدن ، کارشون در حیطه ی بازی هستش و میخوان از بازسازان حمایت کنن ولی در اصل پولی از جیب دو.لت نمیره ! نیاز مالی بخش های حیاتی هم بحثش کاملا جداس و فکر کمتر کسی باشه که دلیلش رو ندنه و به هیچ وجه نمیشه به بخش بازی ربطش داد !
اصن بحثِ من در رابطه با پول دولت نبود ! بلکه نقش دولت در فراهم سازی بستری برای سرمایه گذاری خارجی بود ، حتی در بخش های حیاتی!
.
.
عزیز من!
حالا اگه بخواهیم نقش دو.لت رو درنظر بگیریم ، میبینیم که نه تنها نقشی نداره بلکه بعضی اوقات سنگ اندازی هم میکنه !
بکش دستیو ! رفتیم تو باقالیا !!! :O
:wink:
اون که بله ولی مهمتر از پول علم بازی سازی هست که خیلی ضعیفه….
بازی سازهای ایرانی میخوان راه چند ساله رو چند شبه برن و همین اول کار آنچارتد میسازن!
حساب کن مراکش و الجزایر از بازیهای ما حمایت می کنند و ما از محصولات خودمون حمایت نمی کنیم!
کسایی که باید ببینن ، نمیبینن !
چه خبری بهتر ازاین ؟!!! خداکنه این کار باعث بشه بازیهای باکیفیت تری از هم وطنانمون ببینیم ، البته اگه جلوشون سنگ نندازن !
من منکرش نیستم ولی ،… اغراق تو متن خبر موج میزنه!!
الان این یعنی بازی های داخل سطحش میره بالا دیگه؟!
خدا کنه!