میکامی: ساخت دنباله ها، بزرگترین مشکل بازی های ژانر «ترس و بقا» هستند

Rzht توسط Rzht
در ۱۳۹۲/۰۴/۳۰ , 21:35:53

استاد شینجی میکامی جدیدا در مصاحبه ای با سایت Eurogamer گفته هایی جالبی را بیان کرده است. او در مورد بازی ترسناک جدید خود «The Evil Within»، ترس و موضوعات مربوط به آن صحبت هایی کرده است:

E3 2013: آقایان Bruce Straley و Neil Druckmann سازندگان بازی The Last of US به نمایندگی از Naughty Dog که برای ادای دین به بازیساز موثر و تاریخی بازی های رایانه ای کادوئی را به استاد شینجی میکامی داده و با او عکسی یادگاری گرفته اند.

 

برای من، همیشه این یک عقده بوده که آنچه که انجام میدهم در آن وضعیت در نوع خودش متفاوت، پیشگام و سردسته باشد. من همیشه خواسته ام کار های متفاوتی انجام بدهم. این دلیل است که من خواستم یک بازی ترسناک بسازم: برای اینکه به خودم این فرصت رو بدم که در این اوضاع بسیار ترسناک انتخاب خودم رو به پایان برسانم.

بنظرم “خلع قدرت” از بازیکن در زمان مناسب و توسط شیوه ای درست می تواند بهترین و قدرتمند ترین ابزار برای سازنده بازی ترسناک باشد.

ساخت دنباله برای بازی های ترسناک بزرگ ترین مشکل موجود در این ژانر است، وقتی که یک بازی ترسناک ساخت دنباله هایش ادامه پیدا می کند شما دیگر می توانید متوجه شوید دشمنان بازی قرار است چه چیزی باشند.

بنابراین سازندگان برای بدست آوردن مخاطبان بیشتر اکشن بیشتری را وارد بازی می کنند و در نتیجه این اقدام حس ترس در بازی کاسته می شود.

این دلیلی است که من دارم «The Evil Within» رو میسازم، همچنین به دلیل اینکه کیفیت بصری بازی ها افزایش یافته است. این ظرفیتی رو داره که ترس رو به شما نزدیک تر میکنه. به علاوه ما می توانیم بر اساس زمنیه بازی، انیمیشن های بسیار با کیفیتی رو به بازی اضافه کنیم. برای مثال ما می توانیم حرکت های شخصیت بازی را در موقعیت ها خاص و متفاوت تغییر دهیم. بازی بیشتر بر روی مخفی کاری تاکید دارد تا شلیک کردن، و من با افتخار ادعا می کنم که بازی دارای QTE های خسته کننده نخواهد بود.

حقیقتا من این بازی رو فقط برای ترساندن مردم میسازم، چونکه واقعا این کار جالب و خنده آور است!

ما قرار نیست ایده ها و استاندارد های جدیدی رو معرفی کنیم، ما فقط می خواهیم به ریشه های “ترس و بقا” برگردیم. ما از این مسیر منحرف شده ایم!

من می خواهم ترس را مجددا بشکافم، حس غلبه به ترس. چیزی که برای بازی ها منحصر به فرد است.

من قطعا از اینکه سبک ها و ژانر های بازی بسیار محدود شده اند بسیار ناامید شده ام. من می خواهم گستره ی وسیع تری را از بازی ها ببینم. من بازی های مستقل را خیلی دوست دارم. این افراد جوان که بودجه های کم در اختیار و ایده های بزرگی در مغز دارند; شاید آنها بتوانند ژانر جدیدی رو تعریف کنند؟! این در این فضای پرفروش فیلم ها بازی ها ممکن نیست؟ من نگرانم که این جریان ایده های جدید رو بسیار مخاطره آمیز می کنه. این چیزی است که گاهی اوقات سازندگان بازی در مورد خود فکر می کنند.

من فکر می کنم، بازی های مستقل و کوچک و همچنین بازی من: جایی است که سکوی پرتابی برای آینده پیدا خواهیم کرد.

____ استاد شینجی میکامی  

Friday, 19 July 2013

توسط Simon Parkin از سایت Eurogamer

تشکر

E3 2013

عکس منتشر شده توسط توئیتر رسمی Neil Druckmann:


152 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. ساختن بازی هایی با ژانر ترس و بقا که بتونند به اون پتانسیل لازم برسند و گیمر رو غرق خودش کنند واقعا یکی از سخت ترین کارها در صنعت بازی های رایانه اییه ساختن ادامه از اونم سخت تر چون وقتی مردم از یه شماره خوششون بیاد بی شک از شماره ی بعدی توقع بیشتری دارند و براورده کردن اینکار از ساخت قسمت قبلی هم سخت تره.

    ۰۰
  2. اون تصویر رو عشقه :(( :((
    “حقیقتا من این بازی رو فقط برای ترساندن مردم میسازم، چونکه واقعا این کار جالب و خنده آور است!” ……..به ترسیدن ما می خواد بخنده :D
    حرف هاش تا حدودی درسته ولی خب کار نشدنی هست که یک بازی رو برا یک شماره بسازن بعد برن سراغ آی پی دیگه!!

    ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر