«سگ های نگهبان» و «خدمه» تاخیر خوردند

در ۱۳۹۲/۰۷/۲۳ , 21:31:28
default image

یوبی سافت امروز به صورت رسمی اعلام کرد عنوان دنیای باز رانندگی «خدمه»(Crew) و «سگ های نگهبان»(Watch Dogs) تا بهار سال ۲۰۱۴ تاخیر خورده اند.

تیم سازنده «سگ های نگهبان» در مورد این تاخیر اعلام کردند:

“هدف ما از ساخت «سگ های نگهبان» نمایان کردند یک بازی با ویژگی های نسل بعدی است. یکی از دلایل تاخیر بازی همین مورد است.”

“ممکن است خیلی از شما طرفداران فکر کنید چرا الان تاخیر را اعلام می کنید؟ ما از همان اول بر روی کیفیت پافشاری می کردیم. ما هر چه به زمان عرضه نزدیک می شویم المان ها و نکته های مختلف باید به دقت همانند تکه های پازل کنار هم جور شوند. ما به زمان بیشتری برای پولیش و بالا بردن کیفیت نیاز داریم تا به بازیکن یک تجربه تکرار نشدنی ارائه دهیم.”

این یعنی این که «سگ های نگهبان» نزدیک ۵ ماه تاخیر خورده است!

برنامه این بود که «سگ های نگهبان» در تاریخ ۲۲ نوامبر برای رایانه های شخصی و کنسول های نسل بعد و حاضر عرضه شود.

 عنوان Crew هم که قرار بود اوایل ۲۰۱۴ عرضه شود تا بهار تاخیر خورد و زودترین تاریخ عرضه برای این دو بازی اوریل است.


51 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

    1. اگه GTA V رو واسه Nintendo64 هم پورت میکردن بازم واچ باگز باهاش قابل مقایسه نبود!یوبی بازی هاشو بذاره دم کوزه آبشو بخوره

      ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر