فراخوان و معرفی تیم تحریریه‌ سایت دنیای بازی

در ۱۳۹۳/۰۶/۱۲ , 20:14:07

سلام و درودها تقدیم به شما عزیزانِ جانِ دنیای بازی‌های‌مان، دیبازی! امیدوارم حال‌تان خوب و کیف‌تان کوک و ذهنِ دشمنان‌تان هم پوک باشد! خب همان‌طور که مشاهده می‌کنید، با یاریِ شما توانستیم همچون ققنوس، از آن ویرانه‌ی فلک‌زده‌ای که گرفتارش شده بودیم، رها شویم و دوباره سرپاهای‌مان با قدرتِ بیشتری بایستیم و تمامِ این‌ها را مدیونِ شما کاربرانِ خوبِ دیبازی هستیم.

بنا را بر این گذاشته‌ایم تا در این پُست به معرفیِ تیمِ تحریریه‌ی سایتِ دنیای بازی بپردازیم تا پلِ میانِ کارکنان و کاربران را محکم‌تر کنیم. در همین راستا تیمِ مدیریت، خبرنگاران و نویسندگانِ بخشِ تحلیلیِ سایت را معرفی می‌کنیم که به این شکل خواهند بود:

مدیریت

مدیر مسئول: علی فخار

سردبیر: شاهین رستم‌خانی

تحریریه

محمدرضا کاشفی

محمدحسین کریمی

محمدمهدی مبارکی

مهران تاجمیری

سعید شهریاری

شایان کرمی

پارسا برنوس

شایان فارسی

هادی جوربنیان

فرشید عبدالله پور

رضا حاتمی

بردیا ولی‌نعمتی

علیرضا محمدی

حسام حیدری

رها پارسی

حسین براتی

مجتبی کریمی

روزبه سامانی

مسعود تیموری

تیم زیرنویس

محمدرضا کاشفی

امیر حسین صفوی

 

حالا که از تیمِ فعال‌مان رونمایی کردیم، باید به خدمت‌تان عرض کنیم که اگر هرکدام از شما کاربرانِ نازنین هم مایل هستید تا به‌طورِ مداوم (در شاخه‌ی خبرنگاری و مطلب نویسی) با سایتِ دیبازی همکاری داشته باشید، نمونه‌کارهای‌تان را به آدرسِ ایمیلِ «Shahin.Rostamkhani@yahoo.com» ارسال کنید، یا از طریقِ بخشِ پیام‌رسانیِ همین سایت به من انتقال دهید.

این را هم اضافه کنیم که در آینده‌ای نزدیک، به لطفِ همین تیمِ تحریریه و یاریِ شما، بخشِ ویژه‌ی سایت را راه اندازی می‌کنیم که پر است از سورپرایزهای مختلف و مطالبِ جذاب برای شما عزیزان؛ پس همچنان منتظرِ خبرهای خوبِ ما باشید.


121 دیدگاه ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

  1. چرا بهتره از لیست کنار بره ولی مدت خیلی کمی از انتشار آخرین مقالم با نام دیگر وقتی نیست قسمت سوم میگذره به هرحال هیچوقت نشده دیبازی رو از یاد ببرم.ایشااله دیبازی بازم به روزای اوج باز خواهد گذشت و این دور از انتظار نیست!

    ۰۰
  2. به سلامتی و میمنت! میبینم که سایت به سلامتی داره کار میکنه و دوباره جون گرفته … امیدوارم
    همین روند طی ماه های آینده پیش بره :)
    ==
    تیم تحریریه هم بسیار کامل و غنی هست .. اما چندتایی از کاربران مثلا آقایان شایان فارسی، فرشید عبدالله پور و همچنین حسین براتی خیلی وقت هستش که به سایت حتی سرنزدند!
    به نظر شما بهتر نیست اسمشون از تیم کنار بره؟؟

    ۰۰
    1. بنده خدا آقای عبدالله پور,دیگه چی کار باید می کردنند؟ هر چند وقت یکبار تو اوضاع آشوب سایت تو یه فاصله زمانی چندتا متن درست و حسابی تو سایت قرار میدانند,مثل تعدادی از بچه های نویسنده یه بار علمی اضافه می کردند.حضور دائمی که فقط اصل نیست.

      ۰۰
    1. شعیب جان
      من همون موقع که شکلکها بودن هم با دونقطه دی سه کله خندان میذاشتم . ایراد از صفحه کلیدمه که بعضی چیزارو خودش ۳تائی میزنه بصورت کاملن خودجوش
      :D :D :D
      محمد حسین منظور من اون قسمت کاربر محترمش بود . دهن تورو و ایضا دهان مبارک برادر ورجیل در ماه عسل
      :D :D :D

      ۰۰
  3. این لیست جدید هنوز کارشون رو شروع نکردن انتقادهای شدیدی ازشون میشه و یه عده هم مدیریت قبلی رو میپسندن!
    منصف باشید،بذارید این دوستان کارشون رو شروع کنند بعد انتقادات رو مطرح کنید!
    تا جایی که من یادم میاد تو دوران سعید زعفرانی یه عده بودن که خیلی اولترا حرفه ای بودن و پشت تمام کامنتهاشون سبزبود،سالی یه بار میومدن تو یه بحث شرکت میکردن و اگه فن سونی بودن کامنت های مایکرو فن ها رو پاک میکردن و بالعکس و سردسته شون هم خود جناب مدیر عامل بود!
    عده دومی هم بودن که آواتارشون عکس لیچ کینگ و جوکر و گاندولف و هیروهای دوتا بود و نام کاربریشون هم اسم شخصیت های نقش آفرینیهای قدیمی و مخصوصا وارکرفت و دوتا بود،این دسته از افراد منتظر بودن یکی یه سوتی بده بریزن سرش و با lol گذاشتن و یادآوری کردن این امر که طرف نوب و بچست دور هم باشن،جالب اینجاست که همدیگه رو هم با اسم کوچیک صدا میزدن و وسط دعوا شروع میکردن که فلان جان یا فلان عزیز اینا ارزش ندارن که باهاشون بحث بشه بیا بریم و انقدر باکلاس بودن و خارجی که حتی دنیای بازی رو هم قابل افتخار دادن نمیدونستند!
    بادمه یه بنده خدایی تو انجمن pc کامنت گذاشت و از مدیریت انتقاد کرد که چرا کم سر میزنه،آقای زعفرانی هم که یه سالی بود غیب شده بودن یهویی از غیب ظاهر شد و جواب داد:(تو اگه شعور داشتی این حرف رو نمیزدی،من انقدر سرم شلوغه که وقت نمیکنم بیام اینجا حالا هم از گروه میندازمت بیرون که دیگه از این حرفها نزنی!)شما به لحن این پسر توجه کنید،خودش گویای همه چیزه!
    مدیران گرامی اگه قراره سرشون شلوغ بشه همین الان بگن که مدیرهای دیگه ای هم به سایت اضافه بشه و درست وقتی لازم شد سایت رو هوا نمونه(بازم مثل قبل نشه یه وقت بیست نفر مدیر و نویسنده بشن!!!).
    لطفا یه چند تا قانون بذارید:
    تازه کارها تا یکی یه کامنت میده و نظرش رو میگه نریزن سرش که تو هیتری و هیچی حالیت نیست و…
    تا به کارگردان یا بازی مورد علاقه شون توهین شد طرف رو تهدید به مرگ نکنن و شروع نکنن فحش دادن!
    به جای ترول کردن سایت های دوست و همسایه اشکالات سایت خودمون رو بزرگنمایی کنن تا مدیرها توجهشون جلب بشه.
    یه چند تا مورد دیگه هم هست که دهنم خشک شد نمیتونم ادامه بدم ایشالله سر فرصت!

    ۰۰
    1. سیلور جان خیلی خیلی خوشم اومد از حرفات
      خیلی تر و تمیز بودن به خیلی از نکات توجه کردی
      خواهش میکنم ادامه بده

      ۰۰
    2. silver
      بعد اون توهینی که توی صفحه بهم کردی تقریبا به این نتیچه رسیدم که حرف زدن با شما فایده ای نداره ولی نمیشه بیای هرچی دلت میخوای بگیو بری! لازم دونستم یه جوابایی بهت بدم:
      در درجه ی اول در رابطه با تازه کار بودن: بله رتبه ی من تازه کاره چون تازه تو سایت عضو شدم اما خودتم بهتر از من میدونی که این رتبه ها رو بر چه اساس قرار دادن در نتیجه زیاد معیار خوبی برای قضاوت در مورد افراد نیست. اما در مورد شخص من قبلنم گفتم که چند ساله که سایتای گیمی از جمله دی بازیو دنبال میکنم ولی توی هیچکدوم عضو نبودمو علاقه ای هم به کامنت گذاشتن نداشتم ام به نظرم اومد که کاربرای اینجا با همه جا فرق دارند و میشه باهاشون دو کلام صحبت منطقی کرد موردی که شما به زیباییهر چه تمام تر نقضش کردی!
      خب حالا برسیم به بحث اصلی:گفتی که تازه کارا در رابطه با نظرات بقیه نیان بگن تو هیچی حالیت نیست!! خب من توصیه میکنم یه دروغ سنجم تو سایت بذارید!! مرد حسابی من گفتم هیچی حالیت نیست یا تو! من نظرمو در رابطه با کامنت شما که خودتم میدونی یه ترول تو خالی بود بیان کردم بعد شما اومدی رتبتو به رخ من میکشیو توهین میکنی! میگی نوبی! میگی هیچی حالیت نیست! اونوقت من توهین کردم؟؟؟!!!! اتفاقا من به مسئولین سایت توصیه میکنم که کمی روی رفتار اساتید(!) سایت کار کنن! تا یکی میاد یه چیزی میگه همچین جبهه میگیرن که تو برو هیچی حالیت نیست که انگار خودشو قله ی قافو فتح کردن!البته من قبلا با کاربرای هم رتبه ی شما بحث داشتم !نمونش علی بیگ ددی که یه بحث طولانی در نهایت احترام با هم داشتیم که فک میکنم اگه شما بودی همون اول کا قضیه رو به فحش ناموس کشیده بودی!!!
      اما مورد دوم فکر میکنم قضیه فیلم کلابه که من اون جا به خاطر علاقه ی وافرم به فیلمinceptionیکم تند حرف زدم ولی قصدم توهین نبوده!از همین جا هم از کاربر KILZONE4 اگر فکر میکنه بهش توهین شده عذر خواهی میکنم! بابا من اصا تو فاز توهینو اینا نیستم! در ضمن شما هم تا میتونی جو بده دیگه! تهدید به مرگ!!!! فحش؟؟؟؟؟
      در نهایت بنده شخصا از این نکاتی که شما گفتی بیزارم ! تو همون صفحه هم اگه دقت کنی به یکی از بچه ها یه توصیه دوستانه کردم که از الفاظی استفاده کنید که به کسی توهین نشه! خودمم سعی میکنم همین کارو بکنم! به نظرم شما این قضایا رو برای خودت اجرا کنی بهتره چون خیلی تند صحبت میکنی!منم اگه میخواستم مث خودت جوابتو بدم الان قضیه همونی شده بود که بالا تر گفتم!
      موفق باشید!

      ۰۰
    3. عزیز دل برادر!
      من منظورم شما نبودی باور کن اسسینز کرید و طرفدارهای دو آتیشه اش چندان واسه من اونقدر مهم نیست!
      این چیزایی که من گفتم راجع به یه عده دیگه بوده و از خیلی وقت پیش ها شروع شده!
      اگر هم من تند جواب میدم چون سالیان متمادیه که همین بساط رو داریم!

      ۰۰
    4. منظورت من نبودم… باوشه! منظورت هر کسی که بود شمایی که دم از احترام میزنی و تازه کارا رو محکوم میکنی جنابعالی همین الان داری به منو طرفدارای دیگه اسسینز کرید توهین میکنی! حتی حاضر نیستی به گفته های خودت عمل کنی!بابا جان این سری مخاطبانش گستره وسیعی رو شامل میشه شما نباید همه رو نوب فرض کنی که! بعدم اسسینز نه هر بازیه دیگه ای! شما وقتی مستقیما به طرفدارا توهین میکنی نباید انتظار داشته باشی گل و بلبل بشنوی! یه لحظه خودتو بذار جای طرف! یکم سلیقه های مختلفو تحمل کنیم بد نیست!

      ۰۰
    5. من میگم اسسینز و کل کل و طرفداراش واسم مهم نیست توهینش کجاست؟
      عزیز من شما طرفدار اسسینز باش چیکار به من داری آخه!
      اصلا شما بحث رو شروع کردی،یه دفعه اومدی گفتی هیتر و فلان!
      مگه من با ترول کردن جلوی بازی کردن تو رو میگیرم؟!حالا هم دست بردار نیستی!

      ۰۰
  4. خب هنوز اول راه هستیم،پس دوستان لطفا غر نزنند و توجه داشته باشند چه مدت زیادی بود که سایت نابود شده بود و حالا هم مدیریت سایت کسانی هستند که از دل خانواده دی بازی هستند و مسلما از خیلی ها قدیمی تر هستند.
    مدیریت سعید زعفرانی هم خوب بود اما بیش از اندازه گیر بودش،نه جواب نامه ها رو میداد نه به نظرات اهمیت میدا نه و…
    ———————
    تیم تحریریه هم که خوب هست اغلب بچه های قدیمی هستند که برگشتن و می خوان کمک کنند و باید بهشون وقت داد…
    ——————–
    ممنون از آقای رستم خانی
    فقط غالب سایت اذیت می کنه،مخصوصا در انجمن ها :(

    ۰۰

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر