در نشست خبری بیان شد؛ بلوغ صنعت بازیهای رایانهای در ایران
نشست خبری پنجمین جشنواره بازیهای رایانهای تهران مورخ ۲ شهریور ماه در سالن کنفرانس خبری بنیاد ملی بازیهای رایانهای برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای، این نشست با حضور مدیر عامل این بنیاد و دبیر پنجمین دوره جشنواره برگزار شد.
حسن کریمیقدوسی مدیر عامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای در ابتدای سخنان خود با اشاره به اینکه امروزه بازیهای رایانهای سودآورترین صنعت سرگرمی در دنیا هستند، گفت: گردش مالی این صنعت در سال به ۸۱ میلیارد دلار رسیده که این مهم نشان میدهد آینده صنعت سرگرمی به بازیهای رایانهای گره خورده است.
کریمیقدوسی به ایفای نقش کشورهای غیرصنعتی در صنعت بازیهای رایانهای اشاره کرد و گفت: کشورهایی مانند فنلاند، لهستان و حتی ترکیه در سالهای اخیر توانستهاند سهمی از این صنعت را در اختیار خود بگیرند. این کشورها با برنامهریزی دقیق، تدوین راهبردهای مشخص و حمایتهای مناسب توانستهاند جایگاه مناسبی برای خود ایجاد کنند.
کریمی قدوسی به تدوین برنامه ملی بازیهای رایانهای در کمیسیون ارتقای محتوای شورای عالی مجازی اشاره کرد و گفت: با تصویب نهایی این برنامه در شورای عالی مجازی مشکلات قانونی صنعت بازیهای رایانهای در کشور رفع یا کمتر خواهد شد.
مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای ادامه داد: با همه این شرایط در یک سال گذشته شاهد رشد تعداد بازیهای ساخته شده بودهایم که این مساله نشان میدهد پس از گذشت بیش از هفت سال صنعت بازیسازی ما به بلوغی رسیده است که میتواند بدون حمایت بنیاد یا نهاد خاصی پای خودش بایستد و در این بازار نابرابر به حیات خود ادامه دهد. به همین دلیل شعار پنجمین دوره از جشنواره بازیهای رایانهای تهران را «بلوغ صنعت بازیهای رایانهای» گذاشتهایم.
در ادامه این نشست متین ایزدی، دبیر پنجمین جشنواره بازیهای رایانهای تهران گفت: در راستای بلوغ صنعت تلاش کردیم تا این دوره از جشنواره را نیز به بلوغ برسانیم. یکی از مهمترین حلقههای گمشده صنعت بازی، عدم اتصال آن به بازار بود که در این دوره تلاش کردیم تا این زنجیره ناقص را به کمک جشنواره کامل کنیم.
وی ادامه داد: جهت دستیابی به این هدف، سه کار مهم ارتباط با فروشگاههای دیجیتالی، معرفی بازیها به مخاطبان از تمام کانالهای اطلاعرسانی و تعیین جوایز عملیاتی انجام شد که مکملی برای جوایز نقدی این جشنواره خواهند بود.
ایزدی با اشاره به کاربردی بودن جوایز عملیاتی گفت: فکر میکنیم این جوایز برای بازیسازان مفید و کاربردی خواهد بود. از جمله این جوایز میتوان به بستههای حمایتی طلایی، نقرهای و برنزی تبلیغات و اطلاعرسانی بنیاد، حضور بازیهای برتر در نمایشگاهها و جشنوارههای مرتبط بینالمللی، استفاده رایگان از آزمایشگاه موبایل بنیاد ملی بازیهای رایانهای و بهرهمندی از بنرهای تبلیغاتی فروشگاههای دیجیتال اشاره کرد.
دبیر پنجمین جشنواره بازیهای رایانهای تهران به نبود حمایتهای ریالی از بازیسازان در سال گذشته اشاره کرد و گفت: پیشبینی میکردیم تعداد آثار ارسالی نسبت به سال گذشته کاهش یابد که این اتفاق نیفتاد و با افزایش تعداد آثار روبهرو شدیم. ۱۴۹ اثر به این دوره از جشنواره ارسال شد که ۲۰ اثر، بازینامه و ۱۲۹ اثر نیز بازی بودند.
ایزدی به برنامههای کلی اختتامیه اشاره کرد و گفت: ما به اختتامیه این جشنواره به عنوان جشن بزرگ بازیسازان نگاه میکنیم در نتیجه قصد داریم کمی از فضای خشک فاصله گرفته و این مراسم را بیشتر به یک جشن تبدیل کنیم. از جمله برنامههای ویژه این دوره میتوان به معرفی تعدادی بازی برای اولین بار اشاره کرد.
لازم به یادآوری است آیین اختتامیه پنجمین جشنواره بازیهای رایانهای تهران، روز چهارشنبه مورخ ۴ شهریور ماه راس ساعت ۱۸ در سالن همایشهای برج میلاد برگزار خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فقط طرح های حمایتی شون خیلی خوب بود بهرهمندی از بنرهای فروشگاه های دیجیتالی :۲۵:
بلوغ؟
بلوغ تو یه صنعت وقتی معنی می ده که سیکل تولید و فروش و سود و دوباره تولید شکل گرفته باشه، بدون کمک های بیرونی
بلوغ؟ :۲۵: با ۴ تا بازی که سودشون هزینه ی تولیدشون رو هم درنمیاره؟
این دوستان مدیر کت شلواری به جای مزخرف-جنریت کردن برن چهارتا کشور درحال توسعه رو ببینن با چه سرعتی دارن تو ساخت بازی پیشرفت می کنن.
لازم نیست راه دوری هم طی بشه، همین ترکیه، حتا اماراتی که هیچی نداشت و الان میزبان شعبه های شرکت های بزرگ مثل یوبی سافت و دانشگاههای معتبر گیمه.
مزخرف-جنریت کنید گزارش کنید بدید بالا نونتون و بخورید بابا
وای یادش بخیر دیبازی متین ایزدی هشت . میلی متری
از نقد های آقای رسولی که نگو داغ دلم تازه میشه
یادش بخیر نامه بازی رو چه آدم با حالی بود آخرشم دیبازی به تموم شد اما نفهمیدن نامه بازی کی بود حیف
تا حالا متین ایزدیو با کت و شلوار ندیده بودم? :۲۴:
:۲۴:
جز گرشاسب دیگه بازی ایرانی درست و حسابی(یعنی همون که به بلوغ برسه)ندیدم
من هم نفهمیدم بلوغ یعنی چی اما بی انصاف هم نباش دیگه بازی خوب ایرانی داریم کم نداریم دیگه
مثل سیاووش یا پرانه ، میر مهنا ، شب گرد چند وقت دیگه خاله قزی هم میاد
قدوسی چه عاشقانه متینو نگا میکنه :-):-):-):-)
دقیقا بلوغ یعنی چی؟
یعنی الان بازی هایی که دارن ساخته میشن حداقل توی یه بخش ( مثل داستان,گیم پلی, گرافیک, فیزیک و…)کاملا؟!
من گه شدیدا بعید می دونم
هر بار که خودم رو گول زدم و به بهانه ی حمایت به سمت بازی های ایرانی رفتم جز پشیمونی چیزی نداشته
این بچه تا خودش نخواد به بلوغ نمی رسه
اعضای نشریه ی دیبازی تنهایی از کل بنیاد بیشتر کار کرده واسه بلوغ بازی ها… جلو خودمو میگیرم به فحش نکشمشون…
من که فعلا بلوغی ندیدم(غیر از چند بازی) :۱۲:
خدایا………..!