موج دی‌بازی (۰) | ادامه بازی مورد علاقه‌تان را چگونه می‌سازید؟

در ۱۳۹۶/۱۲/۱۷ , 18:00:24

اگر شما خودتان را جای خالق یک اثر می‌گذاشتید (اثری که با آن زندگی کرده‌اید و اگر فرصتی برای ساخت ادامه‌ی آن داشتید دل در دل‌تان نخواهد بود)، چگونه آن را می‌ساختید؟ چیزی که تماما خواسته‌ی قلبی‌تان بود را پیاده می‌کردید بدون ملاحظه فشار بازار، ناشر و توجه مخاطبان؟ در ادامه با شروع دوباره‌ی پادکست موج دی‌بازی همراه دنیای بازی باشید تا ببینیم شما ادامه بازی‌ مورد علاقه خود را چگونه ساختید.

از شما خواستیم تا در «ریبوت» کردن پادکست موج دی‌بازی کمک‌مان کنید و بگویید که چگونه ادامه بازی مورد علاقه خود را می‌سازید. متشکریم از تمامی کسانی که برای حساب تلگرامی @Dbazi_HQ متن و صوت فرستادند و رویاهای خودشان را با ما در میان گذاشتند. از میان تمامی پیام‌های ارسال شده شما، بهترین آنها را انتخاب کردیم که درباره‌ی ادامه بازی Bully است. بعد از گوش دادن به طرح و ایده‌ی ادامه‌ی Bully، به داستانکی گوش می‌کنید که نه‌تنها برای تمامی گیمرها، بلکه برای تمامی عاشقان عرصه هنر و سرگرمی آشناست.

پیش از این‌که شما را به ندای موج پادکست بسپاریم، لازم است بگوییم که این پادکست عزیزانی که می‌توانید در زیر اسامی آنها را مشاهده کنید تهیه شده است:

  • نویسنده: سینا کیارستمی
  • گویندگان: علی فتح‌آبادی (بخش اول و ادامه بازی Bully ارسالی کاربران) و ماهان یزدانی (بخش دوم و نوشته شده توسط سینا کیارستمی)
  • تنظیم‌کننده: داریوش حبیب‌پور

امیدواریم از این شماره پادکست موج دی‌بازی لذت برده باشید. منتظر موضوع شماره بعدی باشید و حین انتظار، نظرات و پیشنهادات خودتان را با ما در میان بگذارید.


دیدگاهتان را بنویسید

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر