گوشی Huawei Nova 5T چند صباحی است که وارد بازار ایران شده و امروز میخواهیم این محصول هوآوی را در اجرای بازیهای روز محک بزنیم. در ادامه با دنیای بازی و بررسی عملکرد گوشی Huawei Nova 5T در اجرای بازیها همراه باشید.
پس از ورود صفحهنمایشهای بزرگ و لمسی به میدان گوشیها و در ادامه پیشرفت سختافزاری سریعی که از اواخر دههی ۲۰۰۰ شروع شد و به هوشمند (اسمارت) شدن این محصولات ختم شد، بازار مصرف بازیهای دستی (Handheld) نیز تغییر کرد. دیگر کسی به سراغ کنسولهای دستی نمیرفت و به جای PSP و Nintendo DS ترجیح میداد تا از موبایلی که همیشه همراه خود دارد استفاده کند و به طبع تولیدکنندگان بازی نیز متوجه این پتانسیل شدند.
حالا و با گذشت تقریبا ۱۳ سال از آن روزها، توقع اجرای Call of Duty در کف دستتان چندان زیاد بنظر نمیرسد! و گوشی Huawei Nova 5T میتواند به خوبی از پس اجرا این توقع بربیاید.
اولین کاری که به محض رسیدن نمونهای از طرف هوآوی به دفتر دنیای بازی انجام دادم ( قاعدتا بعد از جعبه گشایی!) نصب بازی Oddmar بود. عنوانی که در اولین نگاه شما را به یاد جواهری چون Rayman Legends میاندازد و گیمپلی مفرحی دارد. اما سنگ محکی که با آن قصد آزمودن Huawei Nova 5T را داشتم فریم ریت و تداوم نمایش انیمیشنهای نرم بازی بود که در این مورد نیز این محصول میان رده و خوش قیمت هوآوی سربلند بیرون آمد.
شاید در کنار عناوینی که به آنها بازیهای مترویی میگویم (چون اکثرا در مترو و وسائل نقلیه عمومی میبینید که عدهای برای گذران وقت به انجام آنها میپردازند!) Call of Duty Mobile و PUBG Mobile از پرطرفدارترین بازیهای موبایل باشند. صفحه نمایش ۶.۲ اینچی Huawei Nova 5T با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکسلی خود هم حرکت و نشانه گیری را برایتان راحت میکند هم با تراکم پیکسلی ۴۱۲ ppi خود باعث میشود تا دشمنان را از فواصل دور به راحتی تشخصی دهید. سرعت پاسخگویی به لمس نیز در این محصول به شدت بالاست و اگر در بازی بمیرید دیگر نمیتوانید تقصیر را به گردن گوشی بیاندازید!
جلوه های ویژه ی The Elder Scrolls Blade شاید در زمره ی زیباترین و سنگینترین های بازیهای موبایلی قرار گیرد و پردازنده ی مرکزی HiSilicon Kirin 980 در کنار قوه ی پردازش گرافیکی نسل جدید Mali- G76 MP10 از پس اجرای این غول گرافیکی نیز براحتی برآمد، هر چند در مراحل ابتدایی و آموزشی بازی شاهد کمی افت فریم بودیم که این مورد پس از چند دقیقهی اول دیگر تکرار نشد.
Car X Drift Racing 2 عنوان دیگری بود که روی Huawei Nova 5T تست کردیم تا خیالمان از اجرای بازیهایی که نیاز به سرعت عمل بالایی دارند و اتفاقات در آنها در کثری از ثانیه رخ میدهد راحت باشد. نتیجه تقریبا همان چیزی بود که انتظار داشتیم و تجربهای روان و خاطر جمع از اجرای این اثر ریسینگ داشتیم. سرعت بارگذاری مراحل نیزبه لطف ۸ گیگابایت RAM بالا بود و میتوانید در کنار اجرای بازی، روی اجرای برنامههای دیگر به صورت موازی نیز حساب کنید و در کنار آن میتوانید روی ۱۲۸ گیگابایت حافظهی داخلی هم حساب کنید که جای نگرانی برای نصب بازیهای پرحجم امروزی باقی نمیگذارد.
باتری لیتیومی ۳۷۵۰ میلی آمپری Huawei Nova 5T نیز تضمین کنندهی ساعات طولانی بازی کردن است و با قابیلت شارژ سریع نیازی نیست تا مدتی طولانی منتظر شارژ شدن کامل گوشی باشید و میتوانید تنها در ۴۸ دقیقه ( زمانی که برای شارژ شدن ۱۰۰ درصدی نیاز است) به سرعت به دنیای بازی ها برگردید.
تنها موردی که ممکن است در اجرای طولانی مدت بازیها کمی اذیتتان کند داغ شدن بدنهی گوشی است که به دلیل استفاده از آلیاژ آلومینیوم رخ میدهد که با استفاده از کاوری که در جعبهی گوشی وجود دارد نیز این مشکل را دور زدیم!
در پایان از عملکرد گوشی Huawei Nova 5T در اجرای بازیها راضی بودیم و بیشتر از آنچه توقع داشتیم نشانمان داد. صفحه نمایش بزرگ و شفاف، سختافزار قدرتمند و عمر باطری طولانی از Huawei Nova 5T گزینهای مناسب برای اجرای جدیدترین بازیهای موبایلی میسازد. برای کسب اطلاعات بیشتر دربارهی گوشی Huawei Nova 5T میتوانید به سراغ جعبهگشایی و بررسی اختصاصی دنیای بازی یا اینفوگرافی آن بروید.
بررسی ویدیویی عملکرد گوشی Huawei Nova 5T در اجرای بازیها – اختصاصی دنیای بازی