نخستین کارت گرافیک سری RTX کشور توسط ایسوس رونمایی شد

در ۱۳۹۷/۰۷/۱۲ , 17:26:40
پی سی گیمینگ (PC Gaming), شرکت انویدیا (Nvidia), شرکت ایسوس (Asus), کارت گرافیک

ایسوس، برند نخست کارت گرافیک در جهان، هم‌زمان با عرضه جهانی نسل جدید تراشه‌های سری RTX شرکت NVIDIA، در قدیمی‌ترین بازار کامپیوتر کشور، بازار کامپیوتر رضا، در فروشگاه VIP از جدیدترین محصول خود در حضور کاربران حرفه‌ای و طرفداران ROG در ایران، به‌طور رسمی رونمایی کرد. در ادامه با دنیای بازی همراه شوید.

تیم مارکتینگ و توسعه بازار ایسوس، به عنوان نخستین برند تولیدکننده کارت گرافیک در جهان، جدیدترین کارت گرافیک خود را با تراشه NVIDIA RTX 2080 در یکی از فروشگاه‌های تخصصی فروش قطعات ایسوس در بازار کامپیوتر رضای تهران رونمایی کرد.

در ابتدا آقای سعید مسلمی مدیر روابط عمومی ایسوس، برنامه را با جعبه گشایی و توضیحاتی در مورد ویژگی های فیزیکی سری جدید محصولات ایسوس شروع کرد:

پی سی گیمینگ (PC Gaming), شرکت انویدیا (Nvidia), شرکت ایسوس (Asus), کارت گرافیک

«… رنگ سبز با قالب ROG STRIX، نشانه اصلی کارتی با تراشه NVIDIA در محصولات ایسوس است. در قسمت پشت جعبه، علاوه بر توضیحات فنی کارت گرافیک ROG STRIX RTX 2080 O8G GAMING، ویژگی‌های اصلی سری STRIX  را نیز به صورت جزئی بیان شده است که در ادامه به آنها می پردازیم…

از تغییرات فیزیکی قابل مشاهده در این سری، فن های Axial-Tech ایسوس است. این فن ها با اضافه شدن یک حلقه مستحکم به لبه‌ها، پره‌های فن را به هم متصل کرده و این طراحی علاوه بر استحکام کامل با تغییر جهت باد، فشار استاتیکی بهتری را به سمت هیتسینک هدایت کرده و دما به بهترین حالت ممکن دفع می شود. همچنین این فن ها با گواهی ضد نفوذ IP5X عرضه می شوند که از ورود گرد و غبار به داخل هسته فن جلوگیری می کند و طول عمر فن ها را افزایش می دهد. فناوری 0dB نیز کماکان در این سری نیز وجود دارد…

… دور تا دور کارت گرافیک توسط استخوان‌بندی مستحکم فلزی در برگرفته شده تا برخلاف کارت گرافیک‌های سنگین وزن رایج، در هنگام استفاده طولانی مدت مشکلات خم شدن PCB و آسیب‌های ناشی از آن در این کارت به صفر برسد…

STRIX RTX 2080 یک کارت ۲.۷ اسلاته است که هیت سینک آن نسبت به نسل قبلی ۲۰ درصد سطح تماس بیشتری با هوا دارد که باعث می شود تا دما به بهترین شکل ممکن دفع شود و قسمت اتصال تراشه گرافیکی به هیتسینک نیز با فناوری MaxContact ایسوس طراحی شده که ویژگی این فناوری ایجادی سطحی بسیار صاف و صیقلی است تا چسبندگی و تماس تراشه گرافیکی به هیتسینک به بهترین شکل ممکن باشد و دما بهتر دفع گردد …

پی سی گیمینگ (PC Gaming), شرکت انویدیا (Nvidia), شرکت ایسوس (Asus), کارت گرافیک

نورپردازی AuraSync نیز مثل قبل در حفاظ پشتی و در اطراف فن ها وجود دارد، اما در این نسل، یک سوییچ به منظور خاموش/روشن کردن نورپردازی و یک هدر ۴ پین RGB مجزا به منظور افزودن نورپردازی به خارج از کارت گرافیک در STRIX RTX 2080 وجود دارد که به سادگی با نرم افزار AURA قابل مدیریت است…

همچنین دو هدر مجزا با نام FanConnect نیز در لبه بیرونی کارت گرافیک وجود دارد که می‌توانید فن‌های PWM کیس را به آن وصل کرده و دمای اطراف کارت گرافیک را توسط خود کارت گرافیک کنترل کنید.

ایسوس تنها برندی است که کارت گرافیک های خود را در خط تولید تمام خودکار تولید می‌کند. این خط تولید را با نام Auto-Extreme می شناسیم. یکی از دلایل بهترین بودن محصولات ایسوس، عدم دخالت نیروی انسانی در پروسه تولید محصول است. با حذف خطای انسانی و بررسی پروسه تولید قطعه توسط ربات در تمام مراحل تولید، قطعه معیوب در پروسه تولید ایسوس وجود ندارد. در خط تولید Auto-Extreme قطعات به‌صورت پینی روی PCB نصب شده و یک بار با حرارت بالا عملیات لحیم‌کاری انجام می‌شود که میزیت این کار، عدم حرارت دیدن متوالی قطعات در پروسه تولید است و قطعات حساس روی PCB دچار شک‌های متعدد حرارتی نمی‌گردند. قطعات با استاندارد Supper Alloy Power II که از رده بالاترین‌های دنیای سخت‌افزار شناخته می‌شوند، با حرارت بالا هم مشکل نداشته و به همین دلیل هیچ‌گاه در طولانی مدت مشکلاتی در مدار تغذیه کارت گرافیک ایسوس دیده نمی‌شود. به دلیل ایزوله بودن و عدم استفاده از روغن‌های صنعتی، پروسه تولید کارت گرافیک ایسوس برای محیط زیست آلودگی ایجاد نمی‌کند و سیاره ما همیشه سبز می ماند…

پی سی گیمینگ (PC Gaming), شرکت انویدیا (Nvidia), شرکت ایسوس (Asus), کارت گرافیک

سپس با نصب این کارت گرافیک بر روی یک سیستم گیمینگ بر اساس پروژه TUF Gaming Alliance نحوه عملکرد این کارت گرافیک برای حاضرین شرح داده شد.

این سیستم شامل مادربرد TUF Z370-Pro Gaming، رم‌های Geil Super Luce TUF Gaming Alliance Edition، کیس، خنک‌کننده و منبع تغذیه کولر مستر Masterbox MB500،Master air MA620P  و Masterwatt 750 از سری TUF Edition و M9PeY پلکستور بود که ظاهری بسیار جذاب با قالب نظامی ایسوس بود. این پروژه به عنوان یک نماد از قدرت برند ایسوس شناخته می‌شود. شرکای تجاری ایسوس در زمینه‌های مختلف با کمپین TUF Gaming Alliance همراه شدند تا علاوه محصولاتی را با ظاهر مشابه و با کیفیت قطعات ایسوس برای گیمرها تولید کنند…»

قبل از شروع تست‌ها، آقای مسلمی در مورد نرم افزارهای کارت گرافیک ایسوس توضیحاتی را ارائه نمودند:

پی سی گیمینگ (PC Gaming), شرکت انویدیا (Nvidia), شرکت ایسوس (Asus), کارت گرافیک

«… ایسوس یک بسته نرم افزاری کامل برای گیمینگ در کارت گرافیک‌های خود در نظر گرفته است. حساب کاربری WTFast با ارزش ۵۹ دلار، برای پایین آوردن پینگ بازی، نرم‌افزار XSplit Game Caster با نسخه Premium به مدل ۱ سال با ارزش ۹۹ دلار برای استریمرهای حرفه و نرم‌افزار GPU Tweak II در همه کارت گرافیک‌های ایسوس وجود دارد. در نرم‌افزار GPU Tweak II با ظاهر بسیار ساده خود به‌راحتی می‌توانید مثل یک حرفه‌ای اورکلاک کرده و از تمامی قدرت کارت گرافیک ارزشمندتان استفاده کنید. در کنار آن، مدیریت همه چیز از دماها تا ولتاژهای مختلف تحت کنترل شماست… اگر سیستم شما اندکی قدیمی است، بهینه‌سازی کل سیستم برای بازی روان به GPU Tweak II با راه‌کار Game booster بسپارید! سپس به توضیحاتی کامل در مورد این نرم‌فزار بحث را ادامه دادند.

… بحث دمای کارت گرافیک بسیار مهم است. بنچ مارک های معروفی هم برای تست کارت گرافیک وجود دارد که ما در اینجا از نرم‌افزار ۳D Mark در حالت Fire Strike Extreme استفاده می‌کنیم! این تست یکی از سنگین‌ترین آزمون‌های سخت افزاری است که فشار زیادی به کارت گرافیک وارد می‌کند. کارت گرافیک در هنگام تست، بالاترین دمایی که در نرم‌افزار GPU-Z به ثبت رسانید ۶۶ درجه و میانگین دما حدود ۴۹ درجه بود که نشان از قدرت کامل خنک‌کننده این کارت گرافیک است و پس از تست نیز دمای کارت گرافیک با توجه به بالا بودن دمای محیط، در دمای بین ۳۰ تا ۳۳ درجه ای ثابت ماند که نشان از عملکرد عالی هیت سینک قدرتمند خنک کننده بهینه ایسوس برای این نسل است…»

در پایان هم حاضرین با تست و تجربه ای متفاوت از کارت گرافیک‌های سری جدید ایسوس رونمایی را به پایان رساندند.

سری RTX ایسوس از هفته آینده با گارانتی رسمی در کشور در اختیار طرفداران سرسخت ROG خواهد بود.

پی سی گیمینگ (PC Gaming), شرکت انویدیا (Nvidia), شرکت ایسوس (Asus), کارت گرافیک


دیدگاهتان را بنویسید

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر