نقد بازی Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2

در ۱۳۹۷/۱۲/۲۰ , 14:00:10
کنسول نینتندو سوییچ (Nintendo Switch)

عنوان Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2 همانطور که از نامش پیدا است دومین نسخه از سری بازی‌های تبلیغاتی برند Monster برای مسابقات موتورسواری است که توانسته تا حدی از زیر سایه‌ی عنوانی صرفا تبلیغاتی بیرون بیاید و خود را به عنوان یک بازی مستقل متوسط رو به خوب در سبک مسابقه‌ای یا ریسینگ با زاویه‌ی دید سوم شخص-اول شخص مطرح کند. در ادامه با آخرین مقالات بازی در دنیای بازی و نقد بازی Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2 همراه ما باشید.

 

جاده‌های خاکی، محاله یادم بره

وظیفه‌ی تولید و توسعه Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2 را استودیوی Mileston برعهده گرفته و نشر آن هم به همت Feld Entertainment  انجام شده و چند صباحی است که برای پلتفرم‌های پلی استیشن ۴، اکس باکس وان، رایانه‌های شخصی و نینتندو سوییچ با قیمت ۶۰ دلار در دسترس قرار دارد. همانطور که در مقدمه گفته شد این اثر به‌عنوان ابزاری برای تبلیغات مسابقات موتورسواری، که حامی اصلی آن‌ها نیز برند Supercross 2 به قدری محتوا دارد که می‌تواند به خودی خود شما را تا مدت‌ها سرگرم کند. هر چند که شوربختانه لحظاتی فرا می‌رسد که بازی خودآگاه می‌شود و اینجا است که می‌فهمد برای چه ساخته شده و دیگر به خود اجازه نمی‌دهد تا از مقام یه بازی تبلیغاتی خوب بالاتر بیاید. نوشابه‌های انرژی‌زا Monster است، ساخته شده اما پس از تجربه‌ی قریب به ۱۰ ساعت در بخش تک نفره و ۵ ساعت در بخش چندنفره دریافتم که Supercross 2 به قدری محتوا دارد که می‌تواند به خودی خود شما را تا مدت‌ها سرگرم کند. هر چند که شوربختانه لحظاتی فرا می‌رسد که بازی خودآگاه می‌شود و اینجا است که می‌فهمد برای چه ساخته شده و دیگر به خود اجازه نمی‌دهد تا از مقام یه بازی تبلیغاتی خوب بالاتر بیاید. Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2 دارای دو بخش اصلی تک نفره یا Singleplayer و چندنفره یا Multiplayer می‌شود. بخش تک نفره خود به شاخه‌های مختلفی مانند مسیر حرفه‌ای (Career)، تک مسابقه (Single Race)، تورنمت‌ها و بخش ویرایشگر پیست (Track editor) می‌شود. در بخش Career ابتدا باید راکب (همان راننده‌ی موتور خودمان!) را بسازید و در این راه گزینه‌های زیادی، به جز تغییرات چهره، در اختیار دارید و به مرور زمان و با کسب امتیازهای بیشتر می‌توانید آیتم‌های شخصی‌‌سازی بیشتری را خریداری کنید. پس از ساختن شخصیت اصلی خود نوبت به انتخاب کلاس موتور می‌رسد. سطح پایین‌ترین کلاس موتور موجود در بازی ۲۵۰sx است که خود به چند دسته تقسیم می‌شود و سطح بالاترین نیز ۴۵۰sx. سپس باید یک اسپانسر یا حامی برای خود انتخاب کنید که هر کدام از این اسپانسرها، از هوندا گرفته تا میتسوبیشی، برای‌تان چالش‌های مختلفی تدارک دیده‌اند که با انجام آن‌ها در مسابقات، می‌توانید امتیازهای بیشتری کسب کنید و زودتر به تجهیزات مختلف برای شخصیت و موتورتان دست یابید. صحبت از موتور شد؛ موتور در واقع شخصیت اصلی بازی است و باید روی ارتقای آن حسابی تمرکز کنید؛ می‌توانید از رنگ بدنه گرفته تا سیم ترمز موتور را شخصی‌سازی کنید و پوسته‌ی محصول خودتان را ذخیره کنید تا بعدا روی موتور دیگری از کلاس دیگری نیز آن را اعمال کنید.

کنسول نینتندو سوییچ (Nintendo Switch)

مصائب یک موتورسوار

بخش Career در واقع از تورنمنت‌های متعددی تشکیل شده و هر کدام از این تورنمنت‌ها از چندین مسابقه. هر مسابقه در یک هفته اتفاق می‌افتد و ابتدای هر هفته تقویمی در اختیارتان قرار می‌گیرد که می‌توانید مانند یک مدیر برنامه شخصیت خودتان را مدیریت کنید. می‌توانید یک روز را به تمرین اختصاص دهید یا به استراحت یا به رویدادی تبلیغی بروید. هر کدام از این تصمیمات پیامدهای خاص خود را خواهند داشت که در جریان تورنمنت می‌توانند بر میزان امتیاز دریافتی تاثیر قابل توجهی بگذارند. هر چند که بازی در کل سخت نیست و بعید می‌دانم در درجه‌ی سختی معمولی مشکلی در به‌دست آوردن امتیاز پیدا کنید.

کنسول نینتندو سوییچ (Nintendo Switch)

در قسمت تک مسابقه، همانطور که از نامش پیداست، می‌توانید مقدمات یک مسابقه را بچینید که توصیه می‌کنم جز برای تمرین در بهتر شدن در بخش Career سراغ آن نروید چون در غیاب جذابیت‌های Career می‌تواند خسته‌کننده باشد.
بخش آنلاین بازی از نطر اتصال کاربران ایرانی مشکل خاصی ندارد و می‌توانید به راحتی به سرورها متصل شوید و از بازی‌های رقابتی که در حالت آنلاین، کنترل موتور حتی روی زمین هم سخت است و فیزیک موتورها به هر وسیله‌ی نقلیه‌ای شباهت دارد الا ماشینی دو چرخ!تازه مفرح بودن‌شان هویدا می‌شود لذت ببرید. البته سر و کله‌ی لگ هر از چند گاهی پیدا می‌شود و در بازی که با سرعت  سر و کار دارد می‌تواند اعصاب‌تان را خرد کند!
اما می‌رسیم به اصلی‌ترین بخش بازی یعنی گیم‌پلی. بخشی که Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2 در آن می‌لنگد! اساس بازی بر پایه‌ی حرکات نمایشی بنا شده، به این صورت که در قدم اول باید سعی کنید از حریفان جلو بزنید و سپس سربزنگاه یعنی در پرش‌ها با چرخاندن آنالوگ راست به چپ یا راست به طرفین بچرخید و قلب از رسیدن به زمین به حالت اولیه برگردید. شاید چند مسابقه اول را بتوان به این شیوه پشت سر گذاشت و به‌راحتی اول شد اما مشکل از جایی شروع می‌شود که بازی از شما می‌خواهد همین روند را صدبار دیگر هم تکرار کنید و هر چند وقت یک‌بار برای اینکه حواس‌تان را از این قضیه پرت کند ویژگی جدیدی، که اکثرا تاثیر خاصی در گیم‌پلی ندارد و صرفا ظاهری‌اند، را معرفی می‌کند؛ مانند تمام کننده‌ها که می‌توانید در انتهای هر مسابقه و هنگام عبور از خط پایان با زدن دو دکمه حالت پیروزی مشخصی بگیرید و یک جورهایی شادی پس از گل حساب می‌شود. از طرفی کنترل موتور حتی روی زمین هم سخت است و فیزیک موتورها به هر وسیله‌ی نقلیه‌ای شباهت دارد الا ماشینی دو چرخ!

کنسول نینتندو سوییچ (Nintendo Switch)

قام قام!

گرافیک بازی وضعیت عجیبی دارد؛ از طرفی روان است و به ندرت افت فریمی احساس می‌کنید که با توجه به استفاده کردن از موتور آنریل و تبلیغاتی بودن بازی چنین انتظاری از آن نمی‌رفت؛ از طرفی دیگر محیط‌های بازی خالی هستند و تنها در پیست مسابقات است که شاهد کمی شلوغ بودن صفحه و حصور افکت‌های مختلف هستیم. در جریان مسابقات هم افکت خاک پاشیدن، خصوصا زمانی که زمین مرطوب است، دیدن دارد. کیفیت میان پرده‌ها نیز با گرافیک بازی اختلافی ندارد و در واقع میان پرده‌ها in-game و in-engine اجرا می‌شوند که انتظاری جز این از Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2 نمی‌رفت.

کنسول نینتندو سوییچ (Nintendo Switch)

برای توصیف مسابقات بازی نیز از گزارشگران مخصوص این رشته استفاده شده و این مورد در کنار افکت‌های صوتی خوب از جمله صدای موتور موتورها (!) و تشویق تماشاگران سبب شده تا حس رقابت در محیطی زنده به بازیکن القا شود که از  این جهت استودیوی توانسته یک سروگردن از انتظارات بهتر عمل کند.
موسیقی بازی ملغمه‌ای از قطعات الکتریک و پاپ-راک است که در منوها همراهی‌تان می‌کند و برای عنوانی این چنین انتخاب چنین قطعاتی شایسته است و گوش دادن چندباره‌‌شان وقتی در منوهای تو در تو و بدقلق بازی در حال شخصی‌سازی هستید، خسته‌کننده نمی‌شود.

کنسول نینتندو سوییچ (Nintendo Switch)

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2 عنوان خوبی است. برای گذران وقت، مخصوصا اگر به موتور و ورزش مهیج موتورسواری علاقه دارید، عنوانی بهتر از سوپر کراس ۲ نخواهید یافت؛ حداقل در بین عناوین امسال که این‌طور به نظر می‌رسد.

 

Resolution
Platform: PS4 – Score: 6 out of 10

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2 gives you the thrill of being a pro motorcyclist but doesn’t celebrate it with good control or realistic physics. This game has enough content to entertain you for hours and you don’t need another game to satisfy your desires in order to complete races, jump in the air, and do some backflips! Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2 isn’t your typical race game and it has less context when it comes to different modes; especially in single-player mode. But as they say, sometimes the less is more!

 

(نقدی که مطالعه کردید، نسخه‌ی منتقدین بازی Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2 بود که توسط ناشر آن یعنی Feld Entertainment برای دنیای بازی ارسال شده است.)


دیدگاهتان را بنویسید

مقالات بازی

بیشتر

چند رسانه ای

بیشتر