نقد و بررسی بازی CODE VEIN جدیدترین موضوعی است که در رسانهی دنیای بازی به آن پرداخته ایم، با ما همراه باشید. درخشش بیچون و چرای سری ماندگار و جریانساز «سولز» Dark Souls در طی سالهای اخیر کار را به جایی رسانده که هر از گاهی استودیو یا شرکتی با نیت کسب اعتبار و سود تضمین شده به فرمول موفق «فرام سافتور» From Software چنگ میزند و بسته به امکانات و ظرفیتهای خود عنوانی را چه در شاخهی آثار مستقل و چه عناوین بزرگتر AAA راهی بازار میکند. اینگونه بازیها که امروزه اصطلاحاً در جرگهی آثار SoulsLike جای میگیرند غالباً محکوم به شکست هستند چراکه عمدتاً نه تنها در ارائهی ویژگیهای جدید و مخصوص به خود ناتوان ظاهر میشوند بلکه در استفادهی درست و صحیح از فرمول بازیهای «فرام سافتور» نیز چندان موفق نشان نمیدهند به شکلی که در بهترین حالت شاهد کپیهای سطحی از آثار درخشانی چون «دارک سولز» Dark Souls و «بلادبورن» Bloodborne هستیم. آنچه که باعث میشود ارزش نهایی کار در بازیهای SoulsLike بالا برود، نوآوری و استفاده از ویژگیهای جدیدی است که به اثر هویت میبخشد. در ادامه با آخرین مقالات بازی و نقد و بررسی بازی Code Vein، همراه دنیای بازی باشید.
البته این یک چالش جدی برای سازندگان این قبیل بازیها است که حاصل کار آنها بیش از یک تجربهی تکراری و فراتر از یک کپی برابر با اصل ظاهر شود. به عبارتی دیگر تجربه ثابت کرده که صرف کلونسازی از سری سولز جواب نمیدهد و حتی طرفداران پر و پا قرص شاهکار فرام سافتور نیز به دنبال تجارب جدیدتری هستند. مخصوصاً در شرایطی که قرار نیست حداقل در چند سال آینده نسخهی جدیدی از بازی مورد علاقهشان عرضه شود و این احتمال نیز وجود دارد که پروندهی آن به کلی بسته شده باشد. اگر بخواهیم تلاشهای نه چندان موفقی که در این زمینه از طرف بازیسازان گوناگون صورت گرفته نام ببریم به بازیهای بسیاری چون Lords of the Fallen بر میخوریم که اغلب شناخته شده هستند. اما از معدود بازیهای موفق ساخته شده با الهام گیری از فرمول فرام سافتور میتوان به Nioh اشاره کرد که با ذکاوت سازندگان صاحب سبک خود تجربهی نسبتاً متفاوتی به شمار میآمد و فراتر از یک Souls Clone دیگر، نام نیکی از خود درمیان علاقمندان به اینگونه بازیها برجای گذاشت.
« نقد و بررسی بازی Code Vein بعد از ۳۰ ساعت تجربهی آن روی کنسول Xbox One نوشته شده است»
ساختهی «تیم نینجا» Team Ninja تنها اثری بود که توانست از نظر امتیازات و نمرات به آثار میازاکی نزدیک شود و مورد اقبال اکثر منتقدین و مخاطبین قرار بگیرد. حال در شرایطی که پروندهی منبع الهام «تولیدات سولزی» Soulslike حداقل برای چند سالی بسته شده و خالقان خوشنام آن به دنبال خلق آثار جدیدی همچون Sekiro و Elden Ring رفتهاند، کمپانی «نامکو» Bandai Namco در مقام ناشر سری بازیهای «دارک سولز» Dark Souls با سرمایه گذاری بهروی Code Vein بازی جدید سازندگان «گاد ایتر» God Eater قدم در این وادی گذاشته تا در صورت موفقیت یاد و نام خود را یک بار دیگر در ذهن طرفداران سری موفق سولز زنده کند. اینکه این آرمان تا چه اندازه تحقق یافته و Code Vein توانسته از پس رسالت خود بربیاید یا خیر، پرسشی است که به جواب آن خواهیم پرداخت، در ادامه با نقد بازی Code Vein با دنیای بازی همراه شوید .
پایان دنیا، تکرار مکررات! نقد و بررسی بازی Code Vein
اگر اندک شناختی از سازندگان Code Vein داشته باشید حتماً می دانید آنها توجه ویژهای به تم انیمه فانتزی دارند و پیشتر با آثاری چون «گاد ایتر» God Eater قدمهای نه چندان موفقی در این زمینه برداشتهاند. سازندگان Code Vein با خلق این بازی، علاوه بر جلب نظر طرفداران عناوین سولزی، یک بار دیگر مخاطبین پروپا قرص انیمه را هدف قرار دادهاند تا هم طیف گستردهتری از سلایق را تحت پوشش قرار دهند و هم به نوعی راه متفاوتی از ساختههای «فرام سافتور» در پیش بگیرند. تم بازی در واقع اصلیترین تفاوت Code Vein را با آثار پیشین رقم میزند و از این نظر تجربهی متفاوتی ارائه میدهد. داستان نیز تحت تأثیر همین موضوع، بازیکن را در دنیای فانتزی زیبایی غرق میکند و از نظر روایی هم تفاوتهای عمدهای با منبع الهامات خود دارد. به عبارتی دقیقتر Code Vein در روایت داستان، از شیوهی مستقیم و گاه مبهم آثار انیمه ای پیروی میکند که شخصیتهای منفی و مثبت جالبی را در بطن ماجرا جای داده و از پتانسیل هر یک نهایت بهره را میبرد. هرچه باشد انتخاب چنین تم و حالتی برای بازی مستلزم رعایت بایدها و نبایدهایی است که سازندگان Code Vein بهخوبی از آنها آگاه بوده و در عمل به کار بستهاند. برای بررسی داستان Code Vein، ناگزیر باید گریزی به انیمههایی زد که دنیای آنها شباهتهای غیرقابل انکاری با اثر مذکور دارد.
یکی از این آثار، «پایان جهان» معروف به اسرافیل پایانی است که در ادامه بیشتر به آن خواهیم پرداخت. اما آنچه که باعث وقوع اتفاقات و بستر شکل گیری داستان در Code Vein شده، پدیدهی تکراری و کلیشهای آخرالزمان است! بازی از همان ابتدا با رعایت اصول و استانداردهای یک عنوان نقش آفرینی، قهرمان دلخواه و شخصی سازی شده را وارد ماجرا میکند. شخصیتی که حتی ریزترین جزئیات آن به دلخواه شما سر و شکل میگیرد و هر لحظه که اراده کنید میتوانید از صفر تا صد آن را دوباره طراحی کنید. به هرشکل در اثر یک سری فعل و انفعلات وحشتناک که خیلی توضیحی دربارهی آن داده نمیشود در آیندهای نه چندان دور، آخرالزمان روی داده و نسل بشر را با خطر انقراض مواجه کرده است. شخصیت اصلی و اغلب کسانی که در طول داستان با آنها همراه میشوید در قالب موجوداتی نامیرا و از گوربرخاسته که در دنیای بازی با عنوان Revenant شناخته میشوند به زندگی برگشته اما این حیات دوباره تبعات سنگینی درپی داشته و زندگی متفاوتی به آنها بخشیده است. این بازماندگان هیچ تجسمی از گذشته ندارند و خاطرات خود را از دست دادهاند. ادامهی حیات آنها وابسته به خون است و اگر نتوانند از خون تغذیه کنند به موجوداتی پوچ و هیولاصفت به نام «گمشده» (Lost) تبدیل میشوند که به نوعی حکم Hollows دنیای سولز را دارند.
امکانات بسیار زیادی برای خلق کردن و شخصی سازی شخصیت اصلی در بازی Code Vein وجود دارد
در چنین دنیایی که نصف آن توسط موجودات وحشتناک و نصف دیگر آن توسط خون آشامها احاطه شده انسانهایی نیز وجود دارند که سعی میکنند از هر دو طرف دوری کنند. البته بازماندگان داستان برای ادامهی حیات خود به جای تعذیه از خون انسانها راه دیگری یافتهاند که آن استفاده از درختهای سفید رنگی است که با جذب یک قطرهی خون، بارور شده و میوههای خونین میدهد. با این پیش زمینه، داستان از جایی آغاز میشود که شخصیت اصلی مثل دیگر بازماندگان حافظهی خود را از دست داده و در کنار دختری سفیدپوش به نام Io به هوش میآید. دنیایی رو به زوال که انتظار اتفاقی هولناکتر را میکشد در انتظار او و شما است. اندک انسانهای باقی مانده توسط گروهی متخاصم از خون آشامها به گروگان گرفته میشوند و از خون آنها تغذیه میشود. قهرمان داستان بهعنوان نوعی خاص از زندهشدگان با تواناییهایی مهم، برگزیده شده برای انجام هدفی بزرگ به همین دلیل به دستهای از خون آشامها ملحق میشود که اعضای آن ازشخصیت های جالبی تشکیل شده.
شخصیتهایی که هرکدام داستان و پیشینهی مخصوص به خود را دارند و بازیابی خاطرات آنها از وظایف شما است. داستان Code Vein کمی مبهم است، در عوض روایتی مستقیم و سرراست دارد. بیشتر داستان به شکلی سنتی و در خلال میان پردههای پرتعداد و طولانی بازی روایت میشود تا بازیکن به مرور در جریان کلیات ماجرا قرار بگیرد. همچنین یک سری جزئیات مابین دیالوگها و گفتگوهایی که میان شخصیتها صورت میگیرد و مهمتر از آن با بررسی خاطرات دیگران به مخاطب منتقل میشود که آگاهی از آن دقت بسیاری میطلبد. البته نمیتوان از این حقیقت چشمپوشی کرد که داستان Code Vein از کلیشههای رایج رنج میبرد و کمی هم در شخصیتپردازی دچار مشکل شده با این حال سازندگان شرقی بازی تا حدودی توانستهاند با ایدههای جالب خود از این سناریوی تکراری، داستان مخصوص به خود را با تمام تفاوتهایی که با آثار مشابه غربی دارد روایت کنند.
از گور برخاسته!
در بخشهای قبلی به تعداد از اصطلاح SoulsLike استفاده کردیم اما درست در این قسمت از نقد است که این واژه معنا پیدا میکند؛ یعنی در توصیف گیمپلی! سیستم مبارزات Code Vein دقیقاً از سری سولز گرفته شده اما همانند Bloodborne تفاوتهایی نیز دارد. بهعنوان مثال امکان حمل سپر با یک دست و دفع ضربات به وسیلهی آن وجود ندارد و آگه بخواهید ضرباتی را که به سمت شما روانه میشود دفع کنید باید از همان اسلحههایی استفاده کنید که با استفادهی از آن به دشمنان حمله میکنید. اما اصلیترین تفاوت Code Vein در مقایسه با آثار میازاکی در بخش بالایی سمت راست تصویر نمایان میشود. وجود یک نقشه که اتفاقاً کمک شایانی در پیشروی به بازیکن میکند. شاید وجود یک نقشه در HUD بازی برای طرفداران اینگونه بازیها تعریف شده نباشد اما همچنان این خود شما هستید که باید با گشت و گذار در محیط و سرکشی از قسمتهای مختلف نقشه راه خود را پیدا کنید. . نقشهی Code Vein از مناطق به هم پیوستهای تشکیل شده که دنیای واحدی را شکل میدهند. مناطق نسبتاً کوچکی که دنیایی بزرگی را پیش روی مخاطب قرار میدهند. قاعدهی گشت و گذار و طراحی مراحل نیز از همان فرمول آثار سولزبورنی تبعیت میکند. هر منطقه شامل سیاههای از دشمنان و نهایتاً یک غولآخر است که در این بین نقطههایی برای استراحت، ذخیره بازی و اعمالی از این دست در نظر گرفته شده که در اینجا Mistle نامیده میشود. Mistleها حکم بنفایرهای دنیای سولز را دارند و با استفاده از آنها میتوانید سطح شخصیت خود را ارتقاء دهید، از مکانی به مکان دیگر تلپورت کنید، سلامتی خود را بازیابی کنید و غیره که پیشتر نمونههای آن را در آثار مشابه دیده بودیم.
نبرد به سبک میازاکی! نقد و بررسی بازی Code Vein
مبارزات بازی جذاب و عمیق است و انتخابهای گوناگونی برای مواجه و از میان برداشتن دشمنان به بازیکن میدهد. امکان حمل دو نوع سلاح بهطور همزمان وجود دارد که جابهجایی میان آنها خیلی سریع و با فشردن کلیدی صورت میگیرد. تعداد و تنوع اسلحهها قابل توجه است و با توجه به کلاسبندی آنها میتوانید خط مشی کلی مبارزات را تعریف کنید. بههنگام رویارویی با دشمنان میتوانید ضربات آنان را با واکنشی سریع در اصطلاح Parry کنید. بدل ضربات دشمنان با کلید مخصوص به خود (در اکس باکس که نسخهی بررسی ما بود دکمهی LT) انجام و تمام کنندهی زیبایی بهدنبال آن اجرا میشود. همچنین میتوان جا خالی داد، خود را به پشت دشمنان رساند و با حرکتی تمام کننده کار را تمام کرد. عکس العملهای کند دشمنان به شما این فرصت را میدهد که بهراحتی چنین فنونی را در بازی پیاده و اجرا کنید! البته از طرفی انجام هیچیک از این موارد به خوبی و ظرافت بازیهای میازاکی امکانپذیر نیست و حتی حرفهایترین بازیکنان نیز میتوانند در محاسبات خود مثلاً به هنگام Dodge کردن اشتباه کنند. با از بین بردن دشمنان، بسته به نوع آنها اعتبار رایج در بازی که Haze نام دارد به دست میآید. مشابه سری سولز با هربار کشته شدن اندوختههای شما از دست میرود و مجدداً امکان بازیابی آنها وجود دارد. با جمعآوری و استفاده از Haze میتوان شخصیت را ارتقاء داد یا سلاح و لباس خرید. متاسفانه سیستم ارتقای شخصیت همچون آثار فاخر این سبک امکان شخصیسازی را در اختیار بازیکن قرار نمیدهد و با افزایش هر سطح همهی زیرشاخهها ارتقاء مییابند.
متاسفانه هوشمصنوعی دشمنان بسیار سطحی عمل میکند و الگوی مبارزهی هرکدام بعد از یک رویارویی تا پایان تغییری نمیکند. این عملکرد سطحی ضربهی جدی به ارزش مبارزات و ایضاً سطح چالش بازی وارد کرده و موردانتقاد بازیکنان همه فن حریف است! با بررسی المانهای نقشآفرینی بازی به نتایج امیدوار کنندهای میرسیم. در ابتدا میتوانید شخصیت موردنظر خود را طراحی کنید. امکاناتی که بازی در این بخش به شما میدهد از کلیات تا جزئیات را شامل میشود. جنسیت، چهره، رنگ پوست، چشم، مو و تقریباً هرچیزی که در ظاهر شخصیت خود مشاهده میکنید قابل شخصی سازی است. همچنین یک سری آیتمهای تزئیناتی نیز وجود دارد که بسته به سلیقه و خلاقیت خود میتوانید از آنها استفاده کنید. البته محدودیتی برای استفاده از این آیتمها وجود دارد و از حد مشخصی فراتر نمیرود. کلیه آیتمها و اجزای موجود در بازی کلاسبندی مخصوص به خود را دارند که البته این از ضروریات یک بازی نقشآفرینی است. شخصیتهای حاضر در بازی نیز از این قاعده پیروی میکنند. کلاس هر خونآشام در دنیای بازی اصطلاحاً Blood Code نامیده میشود. هر یک از این Blood Code ها یک سری قابلیت و ویژگیهای برتر را شامل میشوند که امکان استفاده از همهی آنها برای شخصیت اصلی وجود دارد.
به عنوان مثال میتوان سطح سلامتی یا استقامت را افزایش داد یا بر قدرت تخریب ضربات افزود. از دیگر ویژگیهای مهم در بازی، گیفتها Gift هستند که شما را به مهارتهای ویژهای مجهز میکنند. مثل تمام کنندههای مرگبار، پرتاپ کردن آتش به سمت دشمنان، جابهجاییهای سریع و مواردی از این دست که در عمل نیز حسابی به کار میآیند. نوار Focus معیار و ملاک شما برای استفاده از مهارتهای ویژه به حساب میآید و بهتر است همواره به فکر پرکردن آن باشید. متاسفانه همانطور که پیشتر اشاره شد هوش مصنوعی ضعیف ضربه بدی به ارزش مبارزات وارد کرده و از هیجان آن کاسته است. حتی درجهی سختی بازی نیز تحت تأثیر همین ضعف از تعادل خارج شده و در ادامه با قویتر شدن شخصیت اوضاع بدتر هم میشود. این مشکل در مواجه با غولآخرها نیز احساس میشود و از بین بردن آنها معمولاً چالش جدی برای بازیکن بهشمار نمیآید. حتی اگر خیلی حرفهای نباشید با دو سه بار مردن روش و قلق از بین بردن هرکدام دستتان میآید و اگر همراهی داشته باشید که اصولاً در چند ثانیه کار غولآخر تمام است! متاسفانه باید اعتراف کرد که اگر به دلیل علاقه به ساختههای میازاکی و غولآخرهای فراموش نشدنی سری سولز به سراغ Code Vein رفتهاید خیلی زود از این بابت ناامید خواهید شد. نهایتاً به همهی مشکلاتی که اشاره شد عملکرد ضعیف و اعصاب خردکن دوربین را هم اضافه کنید.
برخیز و دنیا را نجات ده!
Code Vein را میتوان به تنهایی یا با کمک یک یا دو همراه تجربه کرد. این همراه میتواند اجباری از سوی سازندگان و در بخشهایی از بازی به شما تحمیل شده باشد، یا کمکی باشد که خود شما از بین شخصیتهای موجود و به کنترل هوشمصنوعی انتخاب میکنید. شخصیتهایی که میتوانند به شما یاری برسانند هرکدام کلاس مخصوص به خود را دارند. کلاسهای موجود شامل مواردی چون Fighter، Ranger و Caster میشود. هرکلاس قابلیتهای مخصوص به خود را دارد و اسلحه و روش مبارزات آنان با یکدیگر متفاوت است. به عنوان مثال «میا» (Mia Karnstein) از نوعی Rifle خاص استفاده میکند که علاوه بر مبارزات تن به تن امکان شلیک و نابودی دشمن از فواصل دورتر را نیز دارد، یا «لوییس» (Louis) که با سلاح سرد مخصوص خود به دشمنان یورش میبرد و امکان استفاده از مهارتهای ویژهای همچون Revive ability را دارد. همراهی هرکدام لطف مخصوص به خود را دارد و اگر مهارت لازم برای پیشروی در بازی را نداشته باشید به شما کمک شایانی میکند.
آنها میتوانند به هنگام ضرورت از نوار سلامتی خود بکاهند و به میزان سلامتی شما اضافه کنند یا اگر از مهارتهای ویژه استفاده کردند قدرت خود را با شما تقسیم کنند. روش بعدی اتصال به سرورهای بازی و کمک گرفتن از دیگر بازیکنان است. با وارد شدن به منوی Multiplayer میتوان به دنیای دیگران سیگنال فرستاد و از آنها یاری طلبید. یا به عکس، درخواست کمک دیگران را جستجو کرد و به دنیای آنان وارد شد؛ تقریباً مشابه آنچه که پیشتر در آثار فرام سافتور دیده بودیم. گفتنی است این همکاری نهایتاً با شکست دادن غولآخر هر منطقه به پایان میرسد و هرکس به دنیای خود پای میگذارد. البته تجربهی بازی به صورت کواپ آنلاین مشکلاتی نیز ایجاد میکند که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد اما بهطور کلی استفاده از یک یار کمکی بهخصوص برای بازیکنان مبتدی میتواند انتخاب خوبی باشد؛ هرچند توصیه میشود حتی الامکان به تنهایی بازی کنید تا چالش واقعی اثر را از دست ندهید.
ملغمهای از خاکستر و خون!: نقد و بررسی بازی Code Vein
از نظر بصری دنیای Code Vein سرشار از تناقضات ریز و درشت است! ابعاد هنری بازی هر بینندهای را مجذوب خود میکند اما به رقم تم گرافیکی خاصش از نظر فنی به جز در مواردی حرفی برای گفتن ندارد. طراحی شخصیتها خوب و تنوع محیط بالا، نزدیک به آثار میازاکی است. با این حال مشکلاتی نظیر «پاره پاره شدن تصویر» Screen Tearing و کاهش سرعت فریم بهصورت مشهود احساس و غالباً بر تجربهی بازی تأثیر منفی میگذارد. بازی در کنسولهای پایه با سرعت فریم ۳۰ اجرا میشود و این رقم در کنسولهای بین نسلی به عدد ۶۰ میرسد اما شرایط ناپایدار سرعت فریم در همهی پلتفرمها به خصوص در کنسولها به نسبت وجود دارد و در صحنههای شلوغتر با شدت گرفتن مبارزات حسابی دردسر ساز میشود. همچین سطح متوسط جزئیات در طراحی زره و لباس شخصیتها و البته گوشه و کنار محیط بازی ممکن است باعث دلسردی شود و از زیباییهای دنیای بازی بکاهد. از طرفی تنوع قابلقبول محیط و مناطقی که به آنها سفر میکنید از تکراری شدن بازی جلوگیری میکند، ولی متاسفانه تنوع دشمنان و موجوداتی که سر راه شما قرار میگیرند به نسبت کمتر است. نورپردازی نیز در سطح قابلقبولی قرار دارد و نقد خاصی به آن وارد نیست اما به طور کلی Code Vein بههمان اندازه که میتواند به لطف تم و ظاهر گرافیکی خاصش شما را مجذوب خود کند، با مشکلات فنی تأثیرگذار و برخی کم کاریها در جزئیات حسابی ناامیدتان میکند.
این ناامیدی با عملکرد سمعی بازی کاملتر هم میشود. صداگذاری محیطی و صداپیشگی شخصیتها به خصوص برای زبان انگلیسی هرگز شایسته عنوانی نیست که در بازارهای جهانی عرضه شده و مانند بسیاری از آثار شرقی غیرقابل قبول است. با این حال شرایط برای زبان ژاپنی بهتر است و هماهنگی بیشتری احساس میشود. موسیقی نیز در بازی عملکرد دوگانهای دارد! معمولاً موسیقی خاصی شنیده نمیشود مگر به هنگام مبارزات که ناگهانی پخش و مجدداً قطع میشود. از طرفی تنوع بالایی در این زمینه وجود ندارد و بیشتر قطعات یکسانی به گوش میرسد. عدم هماهنگی موسیقی با ریتم و جریان کلی بازی نیز مزید بر علت شده تا این بخش نتواند عملکرد راضی کنندهای از خود داشته باشد در صورتیکه از آثار شرقی انتظارات به مراتب بالاتر است. البته گاهی موسیقی بازی خودی نشان میدهد و مثلاً به هنگام مبارزه با غولآخرها حسابی غافلگیرتان میکند اما نتیجهی کلی کار پایینتر از سطح انتظار است.
اسرافیل پایانی: جمعبندی نقد و بررسی بازی Code Vein
در رابطه با Code Vein بیش از هر چیز پتانسیل به هدر رفتهی بازی است که نشان از تجربهای به مراتب بهتر و کاملتر دارد. با این حال میتوان گفت اثر جدید سازندگان God Eater تا حدودی مسیر متفاوتی برای خود در پیش گرفته و با استفاده از تم انیمهی فانتزی، فراتر از یک کلون سادهی سولزبورنی ظاهر شده است. در کل Code Vein بازی خوبی است اما کامل و خالی از ایراد هم نیست؛ با تمرکز بیشتر بهروی داستان و رفع مشکلات سمعی بصری، قطعاً میتوانستیم شاهد ظهور یک فرنچایز قوی و خوش آتیه برای کمپانی Bandai Namco باشیم. با این وجود اگر به آثار «فرام سافتور» From Software و انیمههای ژاپنی علاقه دارید از تجربهی Code Vein نیز غافل نشوید!
Verdict
Platform : Xbox One – Score : 7/10
About Code Vein, the game’s wasted potential is more than anything else, indicating a far better and more complete experience. However, it can be said that the new work of the creators of God Eater has taken a very different path, and with the use of anime fantasy themes, it has appeared beyond a simple Soulsborn clone. Overall Code Vein is a good game, but it’s not without any problems, with more focus on storytelling and remove the visual-audio troubles, we could certainly see the emergence of a strong, well-established franchisee for Namco. however, if you interested in Japanese animations and from software games, don’t forget to play Code Vein.
نقد و بررسی بازی CODE VEIN بر اساس نسخهی منتقدین نوشته شده که توسط توسعه دهندگان بازی در اختیار دنیای بازی قرار گرفته است.
بازی متوسطی گرافیک خوبی داره ولی امتیاز بازی بسیار پایین است
این سبک از بازی ها خیلی زود تکراری میشه
اگه کار خلاقانه انجام بدن این اتفاق نمیوفته
ممنون بابت نقد ولی این ایراداتی که نوشتید خیلی مهم هست و یه جورایی به امتیاز بازی نمیخوره
بازیه بدی نبود.
نقدتون عالی بود، کامل خوندم و باهاش موافقم. دنیای بازی حرف نداره از شما ممنونم
تازه با سایتتون اشنا شدم واقعا عالیه
خوش اومدی
بازی با گرافیک فوق العاده ولی بشدت مراحل تکراری و خسته کننده
مرسی که گفتید
واقعا همین طوره
مرسی نقد زیبایی بود ولی بازیش ارزش خریدن نداره
ممنون از نقد شما. اصلا چالشی نداشت این بازی. من که فقط میرفتم پشت دشمنا و با یک ضربه تمام! هوش مصنوعیشون در حد کلم بود. واسه همین خیلی زود حوصله ام سر رفت. ۳، ۴ ساعت بیشتر بازیش نکردم.
سلام همینطوره علی جان، متاسفانه هوش مصنوعی ضعیف ضربه بدی به ارزش مبارزات و چالش کلی بازی وارد کرده…
واقعا بزرگترین مشکله بازیه
یکم بازیش کردم بد نبود. به همه توصیه نمیکنم. از یه جایی به بعد تکراری میشه.
آره یکم تکراری میشه